• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

:53: :53: :53: :53: nasııı yaniiii yalanmıymış tövbee tövbeee
ben anlamadım ki sanırım öyleymiş :30:

[SUP][/SUP]

benm kocam nokta falan koyamaz ki annesine. şimdi önder arar anne nie böle yapıyosun falan die, ona ağlar sızlar acındırır kendini. annesini düşürmüş samsuna sevk olmuş ambulansa binip annesiyle gideceğine evde oturmuş da benle uğraşıyor.

ama eşine ağlasada onun da artık yeter demesi lazım sende tüm tavrını koy ortaya
ben neler yaşadım yaa die sende ağla annesi öyle yapıp acındırıosa kendini

nekim kendini savunmuşsun en iyisini yapmışsın .kendini savunduğun içinde adam sana takmış olabilir.finans müdürn senden yana ama senin yakındaki adam olmaz bence sürekli çekersin stresini .bide maaşlardada sorun var bence sen iş aramaya başla hiçbişeye üzülmezken eşin seni mutlu etmek için elindne geleni yaparken iş için üzülmen boşuna kaybedecek hiçbişeyin yok çalıştığın şehir küçük bi yerde değil iş sıkıntın olmaz çok rahat iş bulursun .

dilşadcığım senin kaynana zıvanadan çıkmış artık kafayı takmış sana annesi hastaneye gidiyor kadın evde kalıyor .bide üstüne aklına sen geliyosun çok ilginç.onun yüzünden acı çekiyorsun şuan ama onun bile farkında değil .allahım ıslah etsin onu.eşinde artık kesin tavrını koysun .sen de açma telefonlarını gerçi numara gözükmüyos anlamzsın ama sesini aldığında teli kapat.

salaklık ben deee. hamile halimde bana neler yaptı da doğumdan itibaren anne diye diye konuştum onunla. cepten aramaya yüzü yok ki açmaz diye iş yerinden arıyor, no görünmüyor yaa. eşime de msj attım git annenle yaşa da rahatlasın istemiyorum seni de artık. benm çocuğum öleli 18 gün oldu daha, hiç birinizle uğraşamam yazdım.

salaklık ben deee. hamile halimde bana neler yaptı da doğumdan itibaren anne diye diye konuştum onunla. cepten aramaya yüzü yok ki açmaz diye iş yerinden arıyor, no görünmüyor yaa. eşime de msj attım git annenle yaşa da rahatlasın istemiyorum seni de artık. benm çocuğum öleli 18 gün oldu daha, hiç birinizle uğraşamam yazdım.
Eşine boşuna haksızlık yapmışsın canım ya onun suçu ne, ama belki bu şekilde biraz annesine çıkışır önüne geçer bi yandan da böyle düşünüyorum:26:

ayy çooooooooook sıkıldımm..
dilek sende o kazandığın yere mal falan atsana böle böle diye..
dilşat senin kaynanan insanlık çıkmış ne yaparsan yap değişmez gibi..

ayy çooooooooook sıkıldımm..
dilek sende o kazandığın yere mal falan atsana böle böle diye..

amann zati gitmicektim kuzum yaa bi dümen var mı die merak edip aradım :102:
o facete bana ait olmadğı için yazmadım :34:

benimde çok uykum geldi azcık kestiriyim $181.gif

aynen öyle bol. baksana oğlumun ölümünden bile ders almamış. amaan benm çilemde buymuş. eşimden de soğutuyor beni.

ayy cnm bi stres haa inşallah kesilmez keserlerse napcan?

ödücem paşa paşa :50:

gerçi yarına kaldı o iş, yarın götürcem onu, bugün başka şey için gittim geldim ....yürüdüm yorulmuşum yaa. bide dudaklarım çok sızlıyo gene ...kuruyo bembeyaz oluyo ruj sürdüm şimdi nasıl çıkıyo acısı :(
çatlamıyo ama kuruyo

Son düzenleme:
Bende vitrindekileri sardım kutuya koydum o bitti ama mutfak için kağıt yetmedi. İnip gazete almam lazım bakkaldan. Borcamları tabakları dizmem lazım off off...
Kıyafetler içinde hurç alınacaktı annem yollıcakmış yarın. Banyodaki malzemeler, Deterjan dolabı hepsini halletmem lazım. Yarın son gün old. için bitmesi lazım herşeyin:31:

Bende vitrindekileri sardım kutuya koydum o bitti ama mutfak için kağıt yetmedi. İnip gazete almam lazım bakkaldan. Borcamları tabakları dizmem lazım off off...
Kıyafetler içinde hurç alınacaktı annem yollıcakmış yarın. Banyodaki malzemeler, Deterjan dolabı hepsini halletmem lazım. Yarın son gün old. için bitmesi lazım herşeyin:31:

Allah kolaylık versin canım

kızlar cepa ankara avmyi aradım akşam için faceten çift kişilik amerikan pastası bileti kazandım salon 6 seans 19,20 dedim
bizde oynamıo zaten yarın gösterime girio dedi kız :53:
aaaaaa ilginçç :26: :26:

nekim kendini savunmuşsun en iyisini yapmışsın .kendini savunduğun içinde adam sana takmış olabilir.finans müdürn senden yana ama senin yakındaki adam olmaz bence sürekli çekersin stresini .bide maaşlardada sorun var bence sen iş aramaya başla hiçbişeye üzülmezken eşin seni mutlu etmek için elindne geleni yaparken iş için üzülmen boşuna kaybedecek hiçbişeyin yok çalıştığın şehir küçük bi yerde değil iş sıkıntın olmaz çok rahat iş bulursun .
kuzum burdan da çıkmak istemiyorum, ortamı çok seviyorum bi bu adam işte.
Kocam da sinir oluyo artık oan gelcek bir gün eşşek sudan gelene kadar dövücek $esek.gif o zaman alıp çantamı çıkıcam işte.
Hakkımda hayırlısı diyorum.

Allah kolaylık versin canım
Sağol canım.

aaaaaa ilginçç :26: :26:

kuzum burdan da çıkmak istemiyorum, ortamı çok seviyorum bi bu adam işte.
Kocam da sinir oluyo artık oan gelcek bir gün eşşek sudan gelene kadar dövücek Eki Görüntüle 383556 o zaman alıp çantamı çıkıcam işte.
Hakkımda hayırlısı diyorum.
Nekkk :60::60: Bencede en son öyle olucak :1:
seni yardımlıcak kimse yokmu özgee

Maalesef yok canım.:50:
Annem yeni evi temizlemeye gitti, kız kardeşiminde bebeği var gelemez. Diğerlerini hiç saymıyorum bile:19:
Ben görümcemin taşınacağı zaman yeni evini boyamıştık eşimle, kapıları ben boyamıştım.. kendi işteyken evini toplamıştık k.validemlerle taşıdık perdeleri ben astım ama arayıp gelemiyorum bile demiyorlar. Küçük görümcem çalışmasaydım gelirdim dedi K.validemler evdeler hiç de lafını etmediler, annemlerle taşınıyoruz ya ondan bişe demiyorlar bişe de beklemiyorum zaten demesinler de. Eşim dün akşam gelince hallederiz dedi ama bişe yapamadık:17::23: bugün de hallederiz diyo :1: ama çok az kaldı cmt. taşınıyoruz yani şaka gibi.:55:

ay dilşad nasıl bi kadın o öyle. hala seni arayıp ilgin olmayan şeyle ilgili seni suçluyor. senin erken doğum nedenin apaçık ortada. seni çok üzdü halada üzmeye çalışıyor.

Son düzenleme:
Back