dilenkk :)) nerdesin kuzum yaa bugün senlen iletişim kuramadık pek. O bilet işi de tuhaf yani mail atsan dönerlerdi sana ama vazcaymışsın
dilek azıcık uyuyacak ses yapmayın
insan haline şükredio dimi elfimay dilşad nasıl bi kadın o öyle. hala seni arayıp ilgin olmayan şeyle ilgili seni suçluyor. senin erken doğum nedenin apaçık ortada. seni çok üzdü halada üzmeye çalışıyor.
kuzum ben hep burdayım kidilek :)) nerdesin kuzum yaa bugün senlen iletişim kuramadık pek. O bilet işi de tuhaf yani mail atsan dönerlerdi sana ama vazcaymışsın
dilek azıcık uyuyacak ses yapmayın
insan haline şükredio dimi elfim
kuzum ben hep burdayım ki
amann ne bilim nie öyle oldu ki belkide sinemada ki kız hbrsiz ne bilim durex nie adını kötületsin ki dimi
sende bardakları falan halletmiş
zor dimi ya toparlamak gidince yerleştirmek ama yerleşince hepsi mis gibi düzenli ağzının tadı yerinde olunca Allah hastalıp vermeyince de inş hep beraber güzelce geçinir gidersiniz.
amann yatmadım da masanın üstüne başım ağrıo hava o kadar kapandı ki içimde kapandı
kızlar ya eos vardı artık hiç gelmio!
şirin dimmi
Maalesef yok canım.
Annem yeni evi temizlemeye gitti, kız kardeşiminde bebeği var gelemez. Diğerlerini hiç saymıyorum bile
Ben görümcemin taşınacağı zaman yeni evini boyamıştık eşimle, kapıları ben boyamıştım.. kendi işteyken evini toplamıştık k.validemlerle taşıdık perdeleri ben astım ama arayıp gelemiyorum bile demiyorlar. Küçük görümcem çalışmasaydım gelirdim dedi K.validemler evdeler hiç de lafını etmediler, annemlerle taşınıyoruz ya ondan bişe demiyorlar bişe de beklemiyorum zaten demesinler de. Eşim dün akşam gelince hallederiz dedi ama bişe yapamadıkbugün de hallederiz diyo ama çok az kaldı cmt. taşınıyoruz yani şaka gibi.
ben onları kaydetmişim hep evdeki pc'me tee eskiden buraya getirdim flashımlakız nerden buluyosun bunları
Evet canım yerleşince herşey yerine oturunca değecek inş. dilennk yazdım bilerek neden düzelttininsan haline şükredio dimi elfim
kuzum ben hep burdayım ki
amann ne bilim nie öyle oldu ki belkide sinemada ki kız hbrsiz ne bilim durex nie adını kötületsin ki dimi
sende bardakları falan halletmiş
zor dimi ya toparlamak gidince yerleştirmek ama yerleşince hepsi mis gibi düzenli ağzının tadı yerinde olunca Allah hastalıp vermeyince de inş hep beraber güzelce geçinir gidersiniz.
amann yatmadım da masanın üstüne başım ağrıo hava o kadar kapandı ki içimde kapandı
kızlar ya eos vardı artık hiç gelmio!
Bencedeçekemediklerinden yardımda etmiyolar ... muhtaç değilsin çok şükür ama, "bi elin nesi var, iki elin sesi var " genedee
ekle kuzum çok güzel ya:) Ben aradığımda bulamıyorum hiç.ben onları kaydetmişim hep evdeki pc'me tee eskiden buraya getirdim flashımla
daa bir sürü eklerim ben size zamanlaa :))
..
ay çok uykum vaaaar
dün gece de 1 de yattım
dileğe diyorum birde
pazar, pazartesi, salı
bu akşam anamdayım..
kızlaar artık eşim geç gelecek yine
11 e doğru.. 9 da geliyodu süperdi ama yine 11 oldu
izin günümüz de tutmuyo, napim borçlar bitene kadar sıkıcaz dişimizi...
cumartesi 1 de çıkınca ben gitcem ama yanına tüm gün
Evet nekim aynenn öyle. Böyle zamanlarda belli oluyor herşey. Kendi taşındı etti ya.Özgim her şey sırayla, sen de gitmezsin bir daha ona yardıma
benim eltim de taşınacak yakında, ben ev taşırken (yerleşirken) kimse gelemdi ben de gitmiycem..
ay taşınmak çok gıcık yaa, hiç sevmiyorum
bir an önce yerleşip düzeninizi kurarsınzı inş
hoşgeldin Balımmselam guzel hanımlar bızde eşimle 2010 senesinde ankarada evlendık...Şukur evlılıgımız guzel gıdıyor yakın bır zamanda aramıza 3. mınık bırey gelıcek sabırzılanıyoruz
havalardan galiba dediğin gibiBencedeYarın erkek kardeşim hurç falan getirecek o da yardım eder bana annemde kendi evini topluyor.
ekle kuzum çok güzel ya:) Ben aradığımda bulamıyorum hiç.
..
Bizde pazar, salı, çarşambaNe oluyor anlamadım evden gider ayak
Evet nekim aynenn öyle. Böyle zamanlarda belli oluyor herşey. Kendi taşındı etti ya.
Küçük görümcemi seviyorum ona yardım ederim herşeyine. Vakti olsa kesin gelir. İnş. nekim.
dedimmmnekkkkbidesi cumaya kadar izin vermiş mişmiş kendisinee ben ni didim daha erken cumaya çok var öle deme dedim mi demedim mii
Evet canım yerleşince herşey yerine oturunca değecek inş. dilennk yazdım bilerek neden düzelttin
..
Bolcum evet kendim yapıcam 5saatte değilde 3 günde yaparım tek yaparım.
Ama bundan sonra da kimse için gidip yardım etmem, kendimi harap etmem. Büyük görümcem geçen diyo ki biz taşınırken hep eşimin ailesi yardım etti.Biz bişe yapmadık sanki eşim ve erkek kardeşim kaç gün kendini yıprattı ayakkabıları pantolonları boya oldu. kornejlerini taktı. O sırada kendi kocası ve ailesi yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?