2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

dilenkk :)) nerdesin kuzum yaa bugün senlen iletişim kuramadık pek. O bilet işi de tuhaf yani mail atsan dönerlerdi sana ama vazcaymışsın

kendi kaybetti canım, ne yapayım artık çekemiyorum en büyük acıyı yaşadım, çok şükür ayaktayım, hiç biri umrumda değil bundan sonra. adam olsa annesini düşürmüş vicdan azabı çeker giderdi onla. ama insan değil ki. vicdanı yok bunun.

ay dilşad nasıl bi kadın o öyle. hala seni arayıp ilgin olmayan şeyle ilgili seni suçluyor. senin erken doğum nedenin apaçık ortada. seni çok üzdü halada üzmeye çalışıyor.
insan haline şükredio dimi elfim

dilek :)) nerdesin kuzum yaa bugün senlen iletişim kuramadık pek. O bilet işi de tuhaf yani mail atsan dönerlerdi sana ama vazcaymışsın
kuzum ben hep burdayım ki
amann ne bilim nie öyle oldu ki belkide sinemada ki kız hbrsiz ne bilim durex nie adını kötületsin ki dimi
sende bardakları falan halletmiş
zor dimi ya toparlamak gidince yerleştirmek ama yerleşince hepsi mis gibi düzenli ağzının tadı yerinde olunca Allah hastalıp vermeyince de inş hep beraber güzelce geçinir gidersiniz.

dilek azıcık uyuyacak ses yapmayın

amann yatmadım da masanın üstüne başım ağrıo hava o kadar kapandı ki içimde kapandı

kızlar ya eos vardı artık hiç gelmio!

Tabi canım şükrediyorum her zaman halime. arada kaynana topiklerini okuyorumda allah düşmanımın başına vermesin.

Eos da yok arsede gelmiyor artık.

geçen yıl ben taşınırken benim kaynanagilde hiç yardım etmedi taşınacağımız gün gelmişti görümcem yapılacak bişe varmı diyekaynanamda zaten antalyaya gitmişti taşıyınca eşyaları az bişe yerleşmeye yardım etti gitti zaten boşver özgem kafana göre yap herşeyini..
eos arada facede bişeler paylaşıyodu sildi heralde beni görmüyorum artık..

hı hımm :114:

çekemediklerinden yardımda etmiyolar ... muhtaç değilsin çok şükür ama, "bi elin nesi var, iki elin sesi var " genedee

kız nerden buluyosun bunları
ben onları kaydetmişim hep evdeki pc'me tee eskiden buraya getirdim flashımla
daa bir sürü eklerim ben size zamanlaa :))
..
ay çok uykum vaaaar
dün gece de 1 de yattım
dileğe diyorum birde
pazar, pazartesi, salı
bu akşam anamdayım..

kızlaar artık eşim geç gelecek yine
11 e doğru.. 9 da geliyodu süperdi ama yine 11 oldu
izin günümüz de tutmuyo, napim borçlar bitene kadar sıkıcaz dişimizi...
cumartesi 1 de çıkınca ben gitcem ama yanına tüm gün

Özgim her şey sırayla, sen de gitmezsin bir daha ona yardıma
benim eltim de taşınacak yakında, ben ev taşırken (yerleşirken) kimse gelemdi ben de gitmiycem..
ay taşınmak çok gıcık yaa, hiç sevmiyorum
bir an önce yerleşip düzeninizi kurarsınzı inş

Evet canım yerleşince herşey yerine oturunca değecek inş. dilennk yazdım bilerek neden düzelttin
..
Bolcum evet kendim yapıcam 5saatte değilde 3 günde yaparım tek yaparım.
Ama bundan sonra da kimse için gidip yardım etmem, kendimi harap etmem. Büyük görümcem geçen diyo ki biz taşınırken hep eşimin ailesi yardım etti. Biz bişe yapmadık sanki eşim ve erkek kardeşim kaç gün kendini yıprattı ayakkabıları pantolonları boya oldu. kornejlerini taktı. O sırada kendi kocası ve ailesi yoktu

selam guzel hanımlar bızde eşimle 2010 senesinde ankarada evlendık...Şukur evlılıgımız guzel gıdıyor yakın bır zamanda aramıza 3. mınık bırey gelıcek sabırzılanıyoruz

çekemediklerinden yardımda etmiyolar ... muhtaç değilsin çok şükür ama, "bi elin nesi var, iki elin sesi var " genedee
Bencede Yarın erkek kardeşim hurç falan getirecek o da yardım eder bana annemde kendi evini topluyor.
ekle kuzum çok güzel ya:) Ben aradığımda bulamıyorum hiç.
..
Bizde pazar, salı, çarşamba Ne oluyor anlamadım evden gider ayak
Evet nekim aynenn öyle. Böyle zamanlarda belli oluyor herşey. Kendi taşındı etti ya.
Küçük görümcemi seviyorum ona yardım ederim herşeyine. Vakti olsa kesin gelir. İnş. nekim.

nekkkk bidesi cumaya kadar izin vermiş mişmiş kendisinee ben ni didim daha erken cumaya çok var öle deme dedim mi demedim mii

selam guzel hanımlar bızde eşimle 2010 senesinde ankarada evlendık...Şukur evlılıgımız guzel gıdıyor yakın bır zamanda aramıza 3. mınık bırey gelıcek sabırzılanıyoruz
hoşgeldin Balımm İnş sağlıkla alısınız bebeğinizi kucağınıza
cinsiyetiniz belli mi?

havalardan galiba dediğin gibi maşallah diyelim yine de

nekkkk bidesi cumaya kadar izin vermiş mişmiş kendisinee ben ni didim daha erken cumaya çok var öle deme dedim mi demedim mii
dedimmm amaa kocişin inisiyatifiylen oluyo, masumum benn
ama artık kesssssinn pazara kadar izinliyim, saçlarım bulut gibi duruyo kafamda yıka yıka Eki Görüntüle 383692

boşver canım eşinle beraber yaparsınız yorulacaksınız ama eve taşınıp düzeninizi kurdunuzmu hepsine değecek .şimdi annenlerle beraber oturacaksınız ya ondanda gelmiyolardır yapsınlar diyolardır.sende bundan sonra hiçkimseye yardıma gitmezsin .
biz taşınırkende eşimle sabahlara kadar evi toplamıştık .kaynanamlara haber verdiğmizde daha toplama işlemi bitmemişti.gelelim mi yardıma ihtiyacın varmı demişlerdi dedim biz hallediyoruz ama insan merak eder çıkar gelir.nerdee kızının evine doğalgaz döşendi kadın 10 gün kaldı balkonları boyadı duvarları silmiş evi temizlemiş.hatta kayınpeder gelinde küsüyor banada gelsin temizliğe diyor demiş.kaynanamda yoruldum.sonra isterse gideirm demişti ses soluk yok istememde.allahım kimsenin eline düşürmesin güç kuvvet versin herkese.

daha bellı degıl cınsıyetımızz ama bır kızım olsun ıstıyorummm once saglıklı olsun tabıkı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…