• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

3 gündür tatsız tuzsuzuz zaten bu M beyle (beyliği batsın öküzzzz :22:)
dün de bana eksik gün bildirimlerini bırakmış zarfları felan gitmiş. gelmedi tüm gün.
ben o işi daha önce 2 aydır yaptım, ama hiç icra müdürlüğüne göndermedim. 1 tane öyle varmış, onu zarflasaymış ya kendi bırakmış.
ben de dikkat etmemişim onu da sig. müd. zarflamışım. ama bi aksilik olduğunu biliyorum.
postaya vermedim ki.. bugün geldi bi sorun var dedim, bakalım bunlara "yanlış yapmışsın" da bilmemne başladı.
" 1 dakka yaa ben gönderdimmi onları ki celalleniyosun? daha önce hiç yapmadım, 1 tane gösterseydiniz, bunu siz yapsaydınız dedim. diğerlerini yaptığım için bildiğim gibi yaptım dedim.
sesinizi yükseltmeyin bişi konuşuyoruz burda diyorum, hala aynı.. sinir oldumm
eski mevzular açıldı, sürekli surat asıyosunuz ben size bişi öğretmeye çalışıyorum diyo.
ben de "siz bana hiçç bir şey öğretmiyosunuz, ben burda sadece sizin yapmaktan hoşlanmadığınız işleri yapıyorum int ortamında giriş çıkışlar, dosyalama fax, fotokopi"
duraksadı...
ki finans müd. ona dedi geçen gün. "nigara öğretmediğin iş kalmiycak senin yokluğunda bişi sorunca onu ben bilmiyorum M.. bey biliyo demiycek" bana dedi.
tartıştık bayaa, bana şey dedi o arada "gider başka yerde çalışırsın o zaman" eşim aradı o sıra ben başladım ağlamaya sinirliyken sevdiğin birini görünce olur ya, duyunca yada.
o da sinirlendi "hemen çık eve gel" felan
Fin. mğd. aradım "ben bugün eve gidebilirmiyim" o da "tamam" dedi.
sonra geldi, konuştuk. :31: anlattım kendimi, biraz kızdı ona. konuşurum onunla dedi. şikayet etmek gibi oldu biraz ama çok doldum.
bakalım neler olucak.. daha çok şey varda nasıl anlatılır, çok yazdım zaten..
onun pc'sinde bi program var personeller kart basıyo ya sabah ordan rapor alıyoruz kim gelmiş, kim geç kalmış.. o prg onun pc sinde ve bu raporu almak 5 dk sürüyo, her sabah beni onun pc'sine geçiriyo ben alıyorum raporu tepemde bekliyo.
bu olaya da geriliorum. kedisi alsın, yada prg benim pc'me geçirsinler.
e bölüm şefleri aranıyo personel kartını mı unutmuş gerçekten mi gelmemiş felan.
adamı nasıl taktıysam onun telefonuyla konuşmaya tiksiniyorum, sandalyesine oturmaya da..
sabah almadım raporu "onu da ben yaparım" dedi. "da mı?" dedim.
"neyi yapmıyorum ben" öyle başladık..

Son düzenleme:
eve mi gittin nigarcım. bence üzülme en azından kendini savunmuşsun finans müdürünede söylemen iyi olmuş o M öküzüne iyi cevap vermişsin valla.

eve mi gittin nigarcım. Bence üzülme en azından kendini savunmuşsun finans müdürünede söylemen iyi olmuş o m öküzüne iyi cevap vermişsin valla.
gitmedim kuzum, işteyim.
"Istersen git, ama iyiysen çalış" dedi Fin. Müd. Ben de gitmedim :31:
Ama daha içimde kalan çok şey var.. çalışamiycam bu öküzle :50:

anladığım kadarıyla iki kişilik çalışması gereken bi bölüm diil ve adamda bi işe yaramıo gibi
diğer müdürün herşeyi onada ögret demesinin altında ne var acaba
belkide tamamını sana bırakacaklar işin böle şeyler olabilir mi
gitmediğin iyi olmuş konuşmadan sonra şikayet etti kaçtı gibi anlardı o manyamış :19:

anladığım kadarıyla iki kişilik çalışması gereken bi bölüm diil ve adamda bi işe yaramıo gibi
diğer müdürün herşeyi onada ögret demesinin altında ne var acaba
belkide tamamını sana bırakacaklar işin böle şeyler olabilir mi
gitmediğin iyi olmuş konuşmadan sonra şikayet etti kaçtı gibi anlardı o manyamış :19:
iş var bebeyim, 80 küsür mağazanın evrağı, girişi çıkışı.. Onu kovmazlar sanmam, işini iyi yapıyor gerçekten.
Gitseydim birde arkamdan konuşacaktı :22: Ki konuşucak o daha biliyorum.
Aman ne olursa olsun, bunaldım..kaybedecek hiç bir şeyim yok.

gayet iyi savunmuşun kendini canım :13:...
inş öyledir :26:

Nekim konuşsan seni başka bir bölüme verseler,:ssz: çünkü o adamla anlaşman mümkün değil sana resmen "takmış". Ve işyeriyle bi probleminde yok diğer müdürlerin çok anlayışlı tek sorun bu ÖKÜZ. O masasına oturma olayı da çok saçma dediğin gibi ya o programı senin pc ye kursunlar (çok zor değil bu) yada M.bey kendi yapsın 2 dklık bi iş bu biliyorum. Bende eski iş yerimde bişi yaparken başımda beklenmesine çok sinir olurdum. Ha Yerini değiştirip çözüm bulamıyorlarsa da çık başka iş bak canım zaten maaşlarınızı da düzgün vermiyorlar.:31:

Son düzenleme:
ayy cnm ya bencede konuşda yerini değişsinler cnm acaba böle bir imkan yokmudur?ne sinir insanlar var yaa..:47:

nek sıkma canını boşver nasılsa söylemiş rahatlamışsın bundan sonra da o adamı kaale alma ve bence başka iş bakıştır müsait zamanda uygun iş bulduğunda değiştir işini kahır çekmeye mi çalışıyorsun sanki

kızlaar ben bu kayınvalidemden nefret ediyorum
eşimin anneannesi 2 kez peşpeşe ameliyat oldu hastanede ziyaretine 3 kez gittim ama kayınvalidem bakmak için onu eve götürünce onlara hiç gitmedim, gitmemde şimdi biliyorsunuz. neyse sabah annesini wc ye götürürken düşürmüş anneannenin dikişleri patlamış ambulansla hastaneye götürdüler samsuna sevk olmuş bugün gitti işte. biraz önce iş yerimden aradı beni kayınvalidem. dün ki meseleyi öğrenince eşim babasını arayıp kızmış ya, önder akşam burayı aradı bize kızdı sen benm annemi hasta edip samsuna gitmesine sebep oldun rahatladın mı dedi, dayanamadım artık yeter oğlumu aldın benden senin yüzünden erken doğum yaptım hala rahatlamadın beni arayıp bir kere başın sağolsun Allah sabır versin dedin mi ki şimdi arayıp suçluyorsun hem önder bana anlattı sen anneni düşürmüşsün dikişleri patlamış dedim. kapattım yüzüne. eşimi de aradım elim ayağım titredi, yeter annene söyle uğraşmasın benle dedim.

nekim konuşsan seni başka bir bölüme verseler,:ssz: çünkü o adamla anlaşman mümkün değil sana resmen "takmış". Ve işyeriyle bi probleminde yok diğer müdürlerin çok anlayışlı tek sorun bu öküz. O masasına oturma olayı da çok saçma dediğin gibi ya o programı senin pc ye kursunlar (çok zor değil bu) yada m.bey kendi yapsın 2 dklık bi iş bu biliyorum. Bende eski iş yerimde bişi yaparken başımda beklenmesine çok sinir olurdum. Ha yerini değiştirip çözüm bulamıyorlarsa da çık başka iş bak canım zaten maaşlarınızı da düzgün vermiyorlar.:31:

ayy cnm ya bencede konuşda yerini değişsinler cnm acaba böle bir imkan yokmudur?ne sinir insanlar var yaa..:47:
kızlar yeni yere geçemem :50: Santralden buraya geçtim, herkes "aaa buraya mı geçtin, hayırlı olsun" felan modundaydı şimdi yine yeni yere geçmek istemiyorum. çalışmadığı yer kalmadı diycekler ne bilim garip olucak.
Hayırlısı diyorum..
Anlattım rahatladım, seviyorum sizi yaa $e074d8c575825af33aa4838a2419e9bd.gif

nek sıkma canını boşver nasılsa söylemiş rahatlamışsın bundan sonra da o adamı kaale alma ve bence başka iş bakıştır müsait zamanda uygun iş bulduğunda değiştir işini kahır çekmeye mi çalışıyorsun sanki

eşimin anneannesi 2 kez peşpeşe ameliyat oldu hastanede ziyaretine 3 kez gittim ama kayınvalidem bakmak için onu eve götürünce onlara hiç gitmedim, gitmemde şimdi biliyorsunuz. neyse sabah annesini wc ye götürürken düşürmüş anneannenin dikişleri patlamış ambulansla hastaneye götürdüler samsuna sevk olmuş bugün gitti işte. biraz önce iş yerimden aradı beni kayınvalidem. dün ki meseleyi öğrenince eşim babasını arayıp kızmış ya, önder akşam burayı aradı bize kızdı sen benm annemi hasta edip samsuna gitmesine sebep oldun rahatladın mı dedi, dayanamadım artık yeter oğlumu aldın benden senin yüzünden erken doğum yaptım hala rahatlamadın beni arayıp bir kere başın sağolsun Allah sabır versin dedin mi ki şimdi arayıp suçluyorsun hem önder bana anlattı sen anneni düşürmüşsün dikişleri patlamış dedim. kapattım yüzüne. eşimi de aradım elim ayağım titredi, yeter annene söyle uğraşmasın benle dedim.

Ay inanmıyorum yaa... :19: Kadına bak kendi düşürmüş bunu da sana yüklüyor. Senden ne istiyor gerçekten daha. Yememiş içmemiş annesinin düştüğü gün mü aramış seni bi dursaydı bu ne hız:31: amaç belli yani.
Kesinlikle Kendini savunmakla iyi yapmışsın canım ben bile burdan sinir oldum seni düşünüyorum nasıl kötü hissetmişsindir. Eşin ne dedi.?

inanmioum yaa manyak o kadın :53:
görüşmüosunuz ne yüzle arıo ki acaba :44:
eşin artık son noktayı koysun

nigarım fevri hareket etme işten tamamen çıkmayı düşünme hemen
departman değişikliği talep etsen:26:

eşimin anneannesi 2 kez peşpeşe ameliyat oldu hastanede ziyaretine 3 kez gittim ama kayınvalidem bakmak için onu eve götürünce onlara hiç gitmedim, gitmemde şimdi biliyorsunuz. Neyse sabah annesini wc ye götürürken düşürmüş anneannenin dikişleri patlamış ambulansla hastaneye götürdüler samsuna sevk olmuş bugün gitti işte. Biraz önce iş yerimden aradı beni kayınvalidem. Dün ki meseleyi öğrenince eşim babasını arayıp kızmış ya, önder akşam burayı aradı bize kızdı sen benm annemi hasta edip samsuna gitmesine sebep oldun rahatladın mı dedi, dayanamadım artık yeter oğlumu aldın benden senin yüzünden erken doğum yaptım hala rahatlamadın beni arayıp bir kere başın sağolsun allah sabır versin dedin mi ki şimdi arayıp suçluyorsun hem önder bana anlattı sen anneni düşürmüşsün dikişleri patlamış dedim. Kapattım yüzüne. Eşimi de aradım elim ayağım titredi, yeter annene söyle uğraşmasın benle dedim.
nasıl anlamadım? Sen mi sebep olmuşsun?? :26: :26:
Ay bu kadının psikolojik sorunları var galiba :26:

inanmıyorum dilşat yaa ne biçim bi kadın bu böyle hiçmi vicdan yok insan biraz çekinir yaptıklarından dolayı demekki hiç kendini suçluda görmüyor bu kadın ayy valla sinir oldum hee bencde kocan artık bişeler yapsın sende bidaha telefonunu bile açma okadın aradımı boşa sinirlerini bozuyor.

Ay inanmıyorum yaa... :19: Kadına bak kendi düşürmüş bunu da sana yüklüyor. Senden ne istiyor gerçekten daha. Yememiş içmemiş annesinin düştüğü gün mü aramış seni bi dursaydı bu ne hız:31: amaç belli yani.
Kesinlikle Kendini savunmakla iyi yapmışsın canım ben bile burdan sinir oldum seni düşünüyorum nasıl kötü hissetmişsindir. Eşin ne dedi.?

inanmioum yaa manyak o kadın :53:
görüşmüosunuz ne yüzle arıo ki acaba :44:
eşin artık son noktayı koysun

nasıl anlamadım? Sen mi sebep olmuşsun?? :26: :26:
Ay bu kadının psikolojik sorunları var galiba :26:

manyak ya resmen. yüzünü görmeyi bırak artık sesini bile duymak istemiyorum canı cehenneme. bugüne kadar dememiştim sen beni üzdün sebep oldun diye bugün dedim artık. yeter, çekemiyorum. görüşmüyorum iş yerimden arıyor. insanlık yapmıştım odadakilere bile söylememiştim eşimin annesiyle tartıştım da oldu diye, herkes onu ii biliyordu, tel de konuşurken duydular artık napiim bilen bilsin korkacak da utanacak da bir şeyim yok. :22:

kızlar cepa ankara avmyi aradım akşam için faceten çift kişilik amerikan pastası bileti kazandım salon 6 seans 19,20 dedim
bizde oynamıo zaten yarın gösterime girio dedi kız :53:

[SUP][/SUP]
inanmıyorum dilşat yaa ne biçim bi kadın bu böyle hiçmi vicdan yok insan biraz çekinir yaptıklarından dolayı demekki hiç kendini suçluda görmüyor bu kadın ayy valla sinir oldum hee bencde kocan artık bişeler yapsın sende bidaha telefonunu bile açma okadın aradımı boşa sinirlerini bozuyor.

benm kocam nokta falan koyamaz ki annesine. şimdi önder arar anne nie böle yapıyosun falan die, ona ağlar sızlar acındırır kendini. annesini düşürmüş samsuna sevk olmuş ambulansa binip annesiyle gideceğine evde oturmuş da benle uğraşıyor.

Back