Canım sen orda çok üzülüyorsun bir an önce iş bak bence kendine..
Hay allahım yaa yine ne yaptı o adam canım noldu?
aa nie canım, inş daha ii daha anlayışlı insanların olduğu bi iş bulursun.
benm eşimde bana bişe taşıtmaz. ekmeği çantama koyar sallaya sallaya götürmeyelim der o kaaa
geçen gün tartıştık, 2 gündür ben konuşmuyorum onunla doğru düzgün..
bugün de bi işle ilgili bişi diynce patladım..
eşim de hemen çık eve gel diyo telefonda..
anlatırım yemeğe gitsin.. ama olmiycak galiba burda :26:
Başka iş bak canım çık, bugün olmasa yarın bırakacaksın artık tartışmalardan.. Daha büyük bi olay çıkmadan çık.
..
Dilşadcım bunlar sizden daha ne istiyorlar allah aşkına yaa. eşin babasını arayınca ne demiş babası.
demedim diyormuş, ben de inandım yani.
evet anlatmaktan vazgeçtim bendesizi ,k.pederim ve k.valideme benzetiyorum dilekher yükü kaynanam yükleniyo, aynı senin gibi ... bence annesigile hiçç bahsetme , bolun dediği gibi belkim buyüzden de kavga edersiniz, "çocukmuyum şikayet eder gibi " falan der :26:
evt hiç bişi yapmazdı bekarkende elinden de iş gelmio zatendilek madem öle diyosun, anlat ozamn hiç durmainşallah düzelir ama onun da uzun süreli etki edeceğini sanmıyorum insan 7 sinde neyse 70 şinde de o olurmuş ... bekarkende annesigile pek yardım etmiyomuydu sankim biara öle bişey demiştin :26: belki yanlış hatırlıyorumdur :44:
kuzum nerde hava alıyım çalışıoum yaaböle konuşup da üzme bizide kendinideşuan çok duygusalsın biliyorum, ağlamaya yer arıyon ama tamm artık konuşma böle , az hava al gel hadi
ayrıca sana burda yazdım zuzuzuzum sen oldun mu ben olmadım ya gelmio :18:
amann tmm boşverin içimi döktüm rahatladım
saolun kızlar
cvp verdim ben sana yaa neden böle yapıosunbencede
okadar yazdım, herkesinkine cevap verdin, beni es geçtinyazmıcam bidaaa
yaa benimkide gelio sanırımbn oldum, dün burda pek bişey yoktu baktıydım ...eve gittim yemekten sonra wc ye girdim, dolmuş da taşmış bilebugün 2.günüm, çok şükür ağrım olmadı daha
evt şu hastalık gerginliği bitiriyimde hafta sonu sakince konuşuyum olmazsa.Dilekcim ailesi ile konuşman bişeyi değiştirmicekmiş ki gülüp benimi şikayet ettin dicekmiş. sende takıntı sorunu olmasa haftada bir birini alırdın temizlik işine sende sadece mutfakla uğraşırdın bu sıkışık durumunuzda sağlığın söz konusu olduğu için ailen eminim yardımcı olurdu kızımız rahat etsin biri gelsin temizliğe biz karşılarız derlerdi ama öyle bi imkanın da yok çünkü başkasının yaptığı işide beğenmiyorsun. eşin yapsa onuda beğenmezsin gibime geliyor çünkü bütün erkekler üstten üstten temizlerler. eşine diyebilirsin en azından dağıtma tmm bi yardımın dokunmuyor ama market alışverişinde bana yardımcı olabilirsin. yediğini içtiğini akıtıp makineye koyabilirsin. böyle küçük küçük işlerden başlayabilir. bide regl olmadığın için 2 katı gerginsin. Sakin konuşamıcaksan regl olmayı bekle. sonra konuş gergin olmadığını sakince konuşmak istediğini söyle durumunu anlat.
sen yazınca ben benimle ilgili yoruma diilde hemen senin hastalığını sormak için yazdım tammm mııbana da yazmadı
benimkide bilmioum ki iyiside var kötüsüde var huylarının ama azcık bişi yapsın ya ve ben sölemeden yapsın istioumay koptum burda yaaa
burdayım kuzummmmmmmmmmmm
yazdım ama gönderemedim :105:
eet Dilek çok uzun yazmışsınnama okudummm
kuzum sadece seninkisi değil ki, erkeklerin %80i böyle..
benim eşim sağ olsun yardım eder çok olmasa da ama onu da isteyerek yapmıyor tabi ki..
benim eşim de meyve suyu damlatır, çay demler her yer çay tozu
dün evdeydi ya meselaa, yatıcaz baktım yatağın üzerinde katladığım bir eşofman ve t-shirt var..
kendi üzerinde bir takım var, ve yatağın üzerinde dağınık bitane var..
o an deliriyorum tabi ama sakin sakin soruyorum " aşkım orda bir çift ev kıyafetin varken bunları bugün neden çıkarttın" diyorum
"bilmem" cevaba bak.. bazen yemekten sonra uzanıyorum, çay demleniyo işte içeri getirmek kalıyo.
"Çay getirmiycen mi?" diyo.. "yoo, yemek benden çay senden" diyorum.. başlıyo mır mır "ben böyle alışık değilim, annem çayımızı hiç bize aldırmıyodu" felan..
ben de "hayatım ben de annen gibi ev hanımı olsam ben de ayağına getirirdim ama çalışıyorum, yoruluyorum biliyosun" diyorum. susuyo o zaman
yanisi sadece senin başında değil o erkek modeli, ama seninkisi tabisi abartıyo alışverişi felan sana yaptırmasın
ayşam senin eşine de kızdım..biz birlikte markete gidince, elleri kopsa bana 1 poşet bile vermiyo..
bazen inat ediyorum 1 tane verir o da ekmek, marul felan.. kıyamaz bana..
yaa o adam iyice arıza çıkarmaya başladı sanırımyanımdaki adamla kavga ettik, finans müd. konuştum felan.. eve gidiyodum ağla ağla..
azcık sakinim şimdi, napıcağıma karar vericem.. ama büyük ihtimal çalışamiycam burda
geçen gün tartıştık, 2 gündür ben konuşmuyorum onunla doğru düzgün..
bugün de bi işle ilgili bişi diynce patladım..
eşim de hemen çık eve gel diyo telefonda..
anlatırım yemeğe gitsin.. ama olmiycak galiba burda :26:
dilek valla bende gircemde kpss ye ama nasıl çalışacam onu bilmiyorum çok zor yaa ama bi memur olsak süper olur.
dilşat bencede görüşme zaten..
evet anlatmaktan vazgeçtim bende
evt hiç bişi yapmazdı bekarkende elinden de iş gelmio zaten
kuzum nerde hava alıyım çalışıoum yaa
ayrıca sana burda yazdım zuzu
cvp verdim ben sana yaa neden böle yapıosun
yaa benimkide gelio sanırım
dileğim kendini üzme regl olucaksın onun stresi var şimdi üzerinde.evlenmeden önce alışmadıysa yapmadıysa şimdi alışması zaman alıcaktır.temizlikte yardım etsede senin için rahat etmeyecektir.en azından alışverişte yardım etsin evi dağıtmasın.regl olup bittikten sonra sakin sakin konuşun.birde araba varken senin taşıman anlamsız.birde bel fıtığı tehliken varsa hiç taşıma .
dilşadcığım anlamıyorum kayınpederini kaynananı ne istiyorlar artık sizin acınız zaten size yeter .allaha şükür ikinizde çalışıyorsunuz eliniz tutuyor borçlarınızı ödüyorsunuz.kafayada takma onları üzme kendini onlar için.
nekim iyice strese girdin üzüldün çık artık ordan .dah iyi işler bulabilirsin ..istersen iş bul çık istersen çık evde biraz dinlenmiş olursun öyle girersin.
unutmayın stres herşeyin başı tüm hastalıkların sebebi .hiçbişe kendimizi üzmeye değmez
Zeynepcim az önce gülben ergenin programına denk geldim konu dikkatimi çekti. orda bir izleyici bağlandı. 3 Yıllık evli ve 3 kez düşük yaşamış. Dr. bir an önce hamile kalmayı durdurun dedi. Vücut bağışıklılık yapıyormuş düşük yapmaya ve ilerdeki şansıda azaltıyormuş. Biraz ara vermek gerek dedi.
..
Nekim napıcaksın şimdi gelişmeler ne?
..
Zuzum bende hiç üzülmicem çıkmasına.
off mükemmel olur valla sedam yaa inş bakalım şans yanidilek valla bende gircemde kpss ye ama nasıl çalışacam onu bilmiyorum çok zor yaa ama bi memur olsak süper olur.
hava soğudu kapandı yağmur gelio burayacanım şöle bi pencere aç, hava al ..dışarı çıkmasanda olur ..rahatlarsınGerçi orda hava nasıl bilmiyomda, burası güzel, bizim cam açık
o bikerem regli ile ilgiliydi
taam pekisi, üzülme gelll
inş.gelsinde stresin de bitsin
öyle tabi nie taşıoum o kadar ağır yağ tenekelerini amadileğim kendini üzme regl olucaksın onun stresi var şimdi üzerinde.evlenmeden önce alışmadıysa yapmadıysa şimdi alışması zaman alıcaktır.temizlikte yardım etsede senin için rahat etmeyecektir.en azından alışverişte yardım etsin evi dağıtmasın.regl olup bittikten sonra sakin sakin konuşun.birde araba varken senin taşıman anlamsız.birde bel fıtığı tehliken varsa hiç taşıma .
öküz gibi oturuyo hala yemeğe çıkmadı, midemi bulandırıyo bu adam yaa
öküz gibi oturuyo hala yemeğe çıkmadı, midemi bulandırıyo bu adam yaa
çıksada sende anlatsan nolduğunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?