2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Canım sen orda çok üzülüyorsun bir an önce iş bak bence kendine..

Hay allahım yaa yine ne yaptı o adam canım noldu?

aa nie canım, inş daha ii daha anlayışlı insanların olduğu bi iş bulursun.
benm eşimde bana bişe taşıtmaz. ekmeği çantama koyar sallaya sallaya götürmeyelim der o kaaa

geçen gün tartıştık, 2 gündür ben konuşmuyorum onunla doğru düzgün..
bugün de bi işle ilgili bişi diynce patladım..
eşim de hemen çık eve gel diyo telefonda..
anlatırım yemeğe gitsin.. ama olmiycak galiba burda :26:

ayy nekim yinemi sende benim gibi huzurlu değilsin hiç cnm çok kötüyse çık artık napcan sana göre çok iş var sonuçta istanbulda kolay bulabilrsin hemde seçenek daha çok oluyorhayırlısı olsun senin için cnm üzme kendini

Başka iş bak canım çık, bugün olmasa yarın bırakacaksın artık tartışmalardan.. Daha büyük bi olay çıkmadan çık.
..
Dilşadcım bunlar sizden daha ne istiyorlar allah aşkına yaa. eşin babasını arayınca ne demiş babası.

siz anlatınca şimdi daha iyi anladım ben gerçekten çok şanslıyım yardım konusunda. Biz eşimle temizliği her zaman birlikte yaparız o süpürürken ben mutfağı hallederim sonra mopla o yerleri alırken ben de toz alır lavaboyu wc yi ovarım. Bütün bunları yaparken hiç off lanmaz; hoşuna giderek şarkılar söylerek yapar. Bir tek mutfakta yemeklere sokmuyorum ama mutlaka salatadan o sorumludur.

demedim diyormuş, ben de inandım yani.

kazandığımız bize kalsaaa gül gibi geçindirir o dükkan bizi. ama artık üzmicem kendimi zaten görüşmüyorum, hele hamile oluyum hiçç görmek istemem yine stresli bi hamilelik geçirmek istemiyorum zaten.

evet anlatmaktan vazgeçtim bende
evt hiç bişi yapmazdı bekarkende elinden de iş gelmio zaten

böle konuşup da üzme bizide kendinide şuan çok duygusalsın biliyorum, ağlamaya yer arıyon ama tamm artık konuşma böle , az hava al gel hadi
kuzum nerde hava alıyım çalışıoum yaa

zuzum sen oldun mu ben olmadım ya gelmio :18:
amann tmm boşverin içimi döktüm rahatladım

saolun kızlar
ayrıca sana burda yazdım zuzu
bencede

okadar yazdım, herkesinkine cevap verdin, beni es geçtin yazmıcam bidaaa
cvp verdim ben sana yaa neden böle yapıosun

bn oldum, dün burda pek bişey yoktu baktıydım ...eve gittim yemekten sonra wc ye girdim, dolmuş da taşmış bile bugün 2.günüm, çok şükür ağrım olmadı daha
yaa benimkide gelio sanırım

evt şu hastalık gerginliği bitiriyimde hafta sonu sakince konuşuyum olmazsa.

bana da yazmadı
sen yazınca ben benimle ilgili yoruma diilde hemen senin hastalığını sormak için yazdım tammm mıı

benimkide bilmioum ki iyiside var kötüsüde var huylarının ama azcık bişi yapsın ya ve ben sölemeden yapsın istioum
sonra sakince konuşcam işten çık tepkisininde saçmalığını anlatcam :99:

yanımdaki adamla kavga ettik, finans müd. konuştum felan.. eve gidiyodum ağla ağla..
azcık sakinim şimdi, napıcağıma karar vericem.. ama büyük ihtimal çalışamiycam burda
yaa o adam iyice arıza çıkarmaya başladı sanırım
peki napcaksın kuzum eşinde çık demiş ama iş bulmadan çıkma derim ben

tmm beklicem sonra anlatmanı
bende dün akşam karar verdim kpssye gircem sanırım :44:

dilek valla bende gircemde kpss ye ama nasıl çalışacam onu bilmiyorum çok zor yaa ama bi memur olsak süper olur.
dilşat bencede görüşme zaten..

dilek valla bende gircemde kpss ye ama nasıl çalışacam onu bilmiyorum çok zor yaa ama bi memur olsak süper olur.
dilşat bencede görüşme zaten..

ben de düşünüyorum girmeyi meb eğitim uzmanı alacakmış maaşlar da 4600 den başlıyormuş neden şimdiden daha iiyi kazanmayım ki

canım şöle bi pencere aç, hava al ..dışarı çıkmasanda olur ..rahatlarsın Gerçi orda hava nasıl bilmiyomda, burası güzel, bizim cam açık

o bikerem regli ile ilgiliydi

taam pekisi, üzülme gelll

inş.gelsinde stresin de bitsin

Nekimm, ordan çıkarsan özgedeki gibi üzülmücem valla .... Hem maaş sorun, hem insanları sorun

...

Bende bırakıcam galiba bu mesleği yaaa Bi müşterinin işlemini süresini geçirmişim ... Vergi dairesi farkederse gircek bitarafıma ceza :18: Bugün gidicem v.dairesine inş.farketmezler

dileğim kendini üzme regl olucaksın onun stresi var şimdi üzerinde.evlenmeden önce alışmadıysa yapmadıysa şimdi alışması zaman alıcaktır.temizlikte yardım etsede senin için rahat etmeyecektir.en azından alışverişte yardım etsin evi dağıtmasın.regl olup bittikten sonra sakin sakin konuşun.birde araba varken senin taşıman anlamsız.birde bel fıtığı tehliken varsa hiç taşıma .

dilşadcığım anlamıyorum kayınpederini kaynananı ne istiyorlar artık sizin acınız zaten size yeter .allaha şükür ikinizde çalışıyorsunuz eliniz tutuyor borçlarınızı ödüyorsunuz.kafayada takma onları üzme kendini onlar için.

nekim iyice strese girdin üzüldün çık artık ordan .dah iyi işler bulabilirsin ..istersen iş bul çık istersen çık evde biraz dinlenmiş olursun öyle girersin.

unutmayın stres herşeyin başı tüm hastalıkların sebebi .hiçbişe kendimizi üzmeye değmez

Zeynepcim az önce gülben ergenin programına denk geldim konu dikkatimi çekti. orda bir izleyici bağlandı. 3 Yıllık evli ve 3 kez düşük yaşamış. Dr. bir an önce hamile kalmayı durdurun dedi. Vücut bağışıklılık yapıyormuş düşük yapmaya ve ilerdeki şansıda azaltıyormuş. Biraz ara vermek gerek dedi.
..
Nekim napıcaksın şimdi gelişmeler ne?
..
Zuzum bende hiç üzülmicem çıkmasına.

bende açtım şimdi canım bitmemiş gözüküyor bakayım .bağışıklık yapıyor ama herhangi bir sorun olduğundanda olabilir .ben doktorun dediği süreyide bekledim .doktordan geldim dün şeker kolestrol kan hormaon testi yaptırdım kansızlık çıktı yine hap verdi 6 ay kullan dedi.idrarımda kanama çıkmış .kanaman mı vardı dedi ahyır ddedim 1-2 hafta sonra tekrar yaptır dedi.

off mükemmel olur valla sedam yaa inş bakalım şans yani

hava soğudu kapandı yağmur gelio buraya
bu arada ucundan geldi hastalğım

öyle tabi nie taşıoum o kadar ağır yağ tenekelerini ama
konuşcam herşeyi ama yine başa döncez sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…