• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

alishiam bana dr ağır taşıma bel fıtığı olabilirsin dedi stres yapma bu göğüslerdeki nodüller artabilir dedi
ee bana bişi olsa şimdi kim napcak :14:
ne desen haklısın tatlım. iş işten geçince anlarlar ama geç olur işte....
Yarenaycım bebişin iyi olmasına çok sevindim canım... daha taşınmadık kısmetse bu cmt. taşınıcaz canım çok sağol kendine ve bebişine dikkat et:48:
..
Dileğim aslında isteseler çok güzel yapabilirler ama istemiyorlar uğraşmıyorlar amaan yapılır diyorlar, geçenlerde banyoyu bi temizledi eşim :53: böyle kaldım.
Ailesiyle konuşsan eşin anlar mı konuştuğunu tepkisi ne olur:31:
Bazı erkeklere bu yetenek doğuştan yüklü maalesef bize denk gelmemiş. Kardeşimin eşi çok yardımcı alışveriş yapılsa buzdolabına kendi dizer, ortalığı toplar, gece uyumazlar bebeğe birlikte bakarlar. Çok özeniyorum bazen.:31: Onlara sorsan buda sorun mu, çok abartıyorsun oluyor sen sıkma canını regl olucağın için de daha çok tepki verebiliyor olabilirsin.

ne yazık ki benimki istese de pek yapamaz heralde,en azından temizlik işini. bilmio ki adam :9: taa bi zaman halıyı süpürüodu, halının üstündekiler aynen duruo bırak dedim ben yaparımmm :47:

cnm annesini araman dediğin gibi olumlu olacaksa ara ama geçiciolur yinede 2-3 yapar sonra eski haline döner bizimki öle kavga ederm yapr sonra yine aynı hamileyken yine az çok yardım ediyordu şimdi işi pek yapmıyor kızıma bakıyo gerçi ben iş yaparken onada şükür diyorum artık yani çok bunaltma kendini sende bu saatten sonra zor değişirler heralde..

alishiam bana dr ağır taşıma bel fıtığı olabilirsin dedi stres yapma bu göğüslerdeki nodüller artabilir dedi
ee bana bişi olsa şimdi kim napcak :14:

böle konuşup da üzme bizide kendinide :50: şuan çok duygusalsın biliyorum, ağlamaya yer arıyon ama tamm artık konuşma böle , az hava al gel hadi :48:

ekstravaganza ve italyano doğru yazmadım heralde onlarda çok güzel cnm tavsiye ederim.he ozman yıkamaya gerek kalmaz tekrardan bencede perdeleri öle yap.
zuzuşum valla bizdede küfleniyor bizde sadece haftasonu yediğimiz için buzluğuda eşim sevmiyo tadı değişiyor diye:50:
ya sütaşın bir beyaz peyniri var kare kutuda 4 parça küçük oluyo tadıda çok güzel tavsiye ederim.

sütaş süzme peynir biz de seviyoruz, salataya da kare kare doğruyorum ben bazen.
eşim peynir canavarı olduğu için bizde hemen biter peynir, ben kızıyorum hatta bir kase koyduysam bitirmek zorunda değilsin ki diye.
özgecim 2 kişiye 2 parça çok değil mi?

günaydın kızlar güne çok mutsuz başladım :14:

canım çoğumuzun eşi aynı, benm eşim de sabah uyanır, doğruuu salona gider, pijamaları orda çıkarır gelir öyle giyinir, ben peşi sıra pijama arar bulur toplarım. bıktım artık gerçekten, ama bence de annesine söyleme, evet geçici oluyor konuştuklarımızın etkisi ama yine 2 yıla yaklaştık baya aşamalar kat ettik. ben bazen pijamalarını topluyorum akşam o geleceği zaman çıkardığı yere çıkardığı şekilde bırakıyorum gece arıyor nerde diyr nerde çıkardıysan orda diyorum uzun süre dolaba koyuyuor ondan sonra.

günaydın kızlar..
ayy dilecim vallaha benim eşimde aynı bişe yer her taraf batar, bi ekmek alır her taraf ekmek kırıntısı yemek yer makineye bile koymaz bulaşığı,kıyafetlerini çıkarır her biri bir tarafta bende tartışırım hep kavgada oluyo okadar bunalıyorumki bu konudan tam yarama basmışsın konuşuyorum ama hiç anlamıyor sana çözüm yolu sunamıcam aynısı benim başımda ve çare bulamıyorum cnm:50::50: annesigili aramak çözüm olurmu peki daha kötü kavga olmazmı?

aynen canım, mutfağa girmeye görsün 2 dk da dağıtır. söyleyince de üste çıkıyor, ben çok konuşuyormuşum...dün kuzey güneyi izliyor, ben ders çalışıyordum kuzeyin annesi mutfakta bişeler söyleyip kızıyordu aynıııı dilşad diyor.

günaydııın
dün gece 2 kez banyo yapmak zorunda bıraktı beni resmen masada uyuyorummm

kaşarı da tamamen havasz bırakmayın paketin yanından yöresinden açıklık bırakın küflenmiyor hava aldığı yan kısımda azıcık kuruma oluyor ama rendelenecek durumda oluyor yani.

Dileğim aslında isteseler çok güzel yapabilirler ama istemiyorlar uğraşmıyorlar amaan yapılır diyorlar, geçenlerde banyoyu bi temizledi eşim :53: böyle kaldım.
Ailesiyle konuşsan eşin anlar mı konuştuğunu tepkisi ne olur:31:
Bazı erkeklere bu yetenek doğuştan yüklü maalesef bize denk gelmemiş. Kardeşimin eşi çok yardımcı alışveriş yapılsa buzdolabına kendi dizer, ortalığı toplar, gece uyumazlar bebeğe birlikte bakarlar. Çok özeniyorum bazen.:31: Onlara sorsan buda sorun mu, çok abartıyorsun oluyor sen sıkma canını regl olucağın için de daha çok tepki verebiliyor olabilirsin.
benim konuştuğumu anlar ama büyük sorun olmaz karıştırma falan gibi konuşur
gülerek beni babama mı şikayet ettin der
oda benim anneme anne dilek bi yemek yapmış hiç seninkine benzemio beceriksiz bu der intikam alır :1:
dediğin gibi bazı erkekler çok becerikli biz bu beceriksizleri nerden bulduysak :1: şimdi ağlayıp duruouz
reglinin de etkisi var tabi ayda bi hep bu tip şeylere patlıoum
ama işi bırak nası bi mantıksızlık yaa öyle diil mi

dilek peki doktorun sana söylediklerinden eşinin haberi var mı? Eğer bunu bile bile böyle davranıyorsa gerçekten çok garibime gitti. Her şeye değil alışverişe ve evdeki ağır işlere yardımcı olsa bile seni baya rahatlatır. Sen bakalım onun sana yardımcı olmadığı sürece evdeki faturalara alışverişe geçime bir katkın olmasın eşin hemen tepkisini koyar
eşimin hbr var ama zaman aşımına ugruo tabii
ayrıca eşim beceremio anlıo musun yapamıo yaa
bazen ben bile istemioum beğenmioum ama yine de böle ağlıoum
aman ne bilim canım yaa :106:

ne yazık ki benimki istese de pek yapamaz heralde,en azından temizlik işini. bilmio ki adam :9: taa bi zaman halıyı süpürüodu, halının üstündekiler aynen duruo bırak dedim ben yaparımmm :47:
ayy bazen pazarları süpürüoum ben sadece bi oda süpürüo bi sızlanıo :53:
ben tüm evi süpürüoum sesim çıkıo mu
işten işten geçince beni anlasa da bana ne fayda giden benden gitcek
bi durabilssem sorumluluk bu kadar almasan
böle sinirlenince bu hft kıyafetlerini yıkamayım yemekte hiç yapmayım dioum
ama ben her an biri gelebilir aman rezil olmayım evim derli toplu temiz olsun üstüm başım da öyle olsun yine ayaklanıoum işte :47:

cnm annesini araman dediğin gibi olumlu olacaksa ara ama geçiciolur yinede 2-3 yapar sonra eski haline döner bizimki öle kavga ederm yapr sonra yine aynı hamileyken yine az çok yardım ediyordu şimdi işi pek yapmıyor kızıma bakıyo gerçi ben iş yaparken onada şükür diyorum artık yani çok bunaltma kendini sende bu saatten sonra zor değişirler heralde..

off aslında bi arayım dioum bi ne karıştırcam ki dioum seviyemi koruyum
sinirimden aklımda gidip gelio

nek nerde acaba Allah arkadaşında hayırlısını versin Eki Görüntüle 383246

dün gece 2 kez banyo yapmak zorunda bıraktı beni resmen masada uyuyorummm
hasta olmadın mı sen :26:

böle konuşup da üzme bizide kendinide :50: şuan çok duygusalsın biliyorum, ağlamaya yer arıyon ama tamm artık konuşma böle , az hava al gel hadi :48:

zuzum sen oldun mu ben olmadım ya gelmio :18:
amann tmm boşverin içimi döktüm rahatladım :21:

saolun kızlar

bn oldum, dün burda pek bişey yoktu baktıydım ...eve gittim yemekten sonra wc ye girdim, dolmuş da taşmış bile :53: bugün 2.günüm, çok şükür ağrım olmadı daha

sütaş süzme peynir biz de seviyoruz, salataya da kare kare doğruyorum ben bazen.
eşim peynir canavarı olduğu için bizde hemen biter peynir, ben kızıyorum hatta bir kase koyduysam bitirmek zorunda değilsin ki diye.
özgecim 2 kişiye 2 parça çok değil mi?
Canım küçük boy olanlardan bahsediyorum ben bi büyüğü var bi küçüğü var ya küçüğü yetiyor bize.

benim konuştuğumu anlar ama büyük sorun olmaz karıştırma falan gibi konuşur
gülerek beni babama mı şikayet ettin der
oda benim anneme anne dilek bi yemek yapmış hiç seninkine benzemio beceriksiz bu der intikam alır :1:
dediğin gibi bazı erkekler çok becerikli biz bu beceriksizleri nerden bulduysak :1: şimdi ağlayıp duruouz
reglinin de etkisi var tabi ayda bi hep bu tip şeylere patlıoum
ama işi bırak nası bi mantıksızlık yaa öyle diil mi

Ay aynı yaa anneme şikayet eder hep şakacıktan yani ama diceğini de diyo :)) Napalım atsan atılmaz satsan satılmaz:1: Bebek olduğu zaman değişirler belki.
...
:60::60::60:

Oo seninki o kadar vahim yanii:1:

Dilekcim ailesi ile konuşman bişeyi değiştirmicekmiş ki gülüp benimi şikayet ettin dicekmiş. sende takıntı sorunu olmasa haftada bir birini alırdın temizlik işine sende sadece mutfakla uğraşırdın bu sıkışık durumunuzda sağlığın söz konusu olduğu için ailen eminim yardımcı olurdu kızımız rahat etsin biri gelsin temizliğe biz karşılarız derlerdi ama öyle bi imkanın da yok çünkü başkasının yaptığı işide beğenmiyorsun. eşin yapsa onuda beğenmezsin gibime geliyor çünkü bütün erkekler üstten üstten temizlerler. eşine diyebilirsin en azından dağıtma tmm bi yardımın dokunmuyor ama market alışverişinde bana yardımcı olabilirsin. yediğini içtiğini akıtıp makineye koyabilirsin. böyle küçük küçük işlerden başlayabilir. bide regl olmadığın için 2 katı gerginsin. Sakin konuşamıcaksan regl olmayı bekle. sonra konuş gergin olmadığını sakince konuşmak istediğini söyle durumunu anlat.

hasta olmadın mı sen :26:

zuzum sen oldun mu ben olmadım ya gelmio :18:
amann tmm boşverin içimi döktüm rahatladım :21:

saolun kızlar

hasta olmadım bugün kısmetse. :)

bencede :19:

okadar yazdım, herkesinkine cevap verdin, beni es geçtin :22: yazmıcam bidaaa :63:

bana da yazmadı :22:

zuzu gözün aydın darısı dilşada olsun

akşam 3 km yürüdük eşimle :52:

hayırlısı be sirkenim :) eşim durmak yok yola devam diyor :1: ben arada bi yerdeyim :26: ama mantıklı olanı regl olmam gerektiği, daha çok erken.

ay koptum burda yaaa :60: :60: :60: :60: :60:
burdayım kuzummmmmmmmmmmm :48:
yazdım ama gönderemedim :105:

eet Dilek çok uzun yazmışsınn :19: ama okudummm
kuzum sadece seninkisi değil ki, erkeklerin %80i böyle..
benim eşim sağ olsun yardım eder çok olmasa da ama onu da isteyerek yapmıyor tabi ki..
benim eşim de meyve suyu damlatır, çay demler her yer çay tozu :31:
dün evdeydi ya meselaa, yatıcaz baktım yatağın üzerinde katladığım bir eşofman ve t-shirt var..
kendi üzerinde bir takım var, ve yatağın üzerinde dağınık bitane var..
o an deliriyorum tabi ama sakin sakin soruyorum " aşkım orda bir çift ev kıyafetin varken bunları bugün neden çıkarttın" diyorum
"bilmem" cevaba bak.. bazen yemekten sonra uzanıyorum, çay demleniyo işte içeri getirmek kalıyo.
"Çay getirmiycen mi?" diyo.. "yoo, yemek benden çay senden" diyorum.. başlıyo mır mır "ben böyle alışık değilim, annem çayımızı hiç bize aldırmıyodu" felan.. :19:
ben de "hayatım ben de annen gibi ev hanımı olsam ben de ayağına getirirdim ama çalışıyorum, yoruluyorum biliyosun" diyorum. susuyo o zaman :52:
yanisi sadece senin başında değil o erkek modeli, ama seninkisi tabisi abartıyo alışverişi felan sana yaptırmasın :22:

ayşam senin eşine de kızdım.. :19: :19:biz birlikte markete gidince, elleri kopsa bana 1 poşet bile vermiyo..
bazen inat ediyorum 1 tane verir o da ekmek, marul felan.. kıyamaz bana.. :16:

Son düzenleme:
yanımdaki adamla kavga ettik, finans müd. konuştum felan.. eve gidiyodum ağla ağla..
azcık sakinim şimdi, napıcağıma karar vericem.. ama büyük ihtimal çalışamiycam burda :ssz:

yanımdaki adamla kavga ettik, finans müd. konuştum felan.. eve gidiyodum ağla ağla..
azcık sakinim şimdi, napıcağıma karar vericem.. ama büyük ihtimal çalışamiycam burda :ssz:

Canım sen orda çok üzülüyorsun bir an önce iş bak bence kendine..

aa nie canım, inş daha ii daha anlayışlı insanların olduğu bi iş bulursun.
benm eşimde bana bişe taşıtmaz. ekmeği çantama koyar sallaya sallaya götürmeyelim der o kaaa

dün eve giderken ablamlar balkonda oturuyordu baktım eşimin kuzeni de orda (o bizim eski komşumuz) gel falan dediler çıktım, işte eşimin babası diyormuş ki ben ödüyorum bütün borcu ben olmasam açlıktan ölürler falan filan. çok sinirlendim biz kendi borcumuzu kendimiz ödüyoruz dedim. anlattım kredileri falan napıyorlarmış ki bize dedim. sadece 5 bin lira kredi çektiler o kadarcıkla da kardeşi bize ortak zaten. çıkınca eşimi aradım kızdım o da babasını aramış kızmış dilşadda çalışıyor veriyor nie öyle diyorsun demiş. akşam o gelmeden yemeğimi yedim, hadi yemek yiyelim dedi, ben yedim çok geç geliyorsun kilo alıyorum dedim, her zaman 8 buçukta yiyorduk dedi artık ben erken yicem seni beklemicem dedim, ama sonra gönlümü aldı tabii, ve aslında onun bi suçu yok ki anası babası konuşup duruyor yalan yanlış!

Back
X