• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Sabahları kahvaltı yapmıyon dimi. bizde bimden alıyoruz her sabah işe getireyim diye eşim akşamdan hazırlıyor 1 haftada bitiyor. ama kaşarı çok aldık bölüp buzluğa attık cumartesi çıkarıyorum pazar sabaha hazır oluyor. sende buzluğa atabilirsin

yapmıyom canım .... buzluk iyi fikir yaa.. bende arada işyerine götüreyim en iyisi :13:

Bide bizim buzluk altta. buzdolabının en altına koyuyorum soğuk oluyor orası. bozulmuyo.

benimkide öle ama nedense ben tam tersini yapıyom :26:

bende ondan alıoum eşim beyaz peynir yemez
tek başıma çok zor oluo tüketmem hep peynirli börek yapıoum.

börek de iyi fikir :1:

zuzum ayşem
yarım kilo almayın canım marketlerde kalıpları kesiyolar küçük küçük al .ben ezine peynirine alıştım diğer peynirler çabuk bozuluyor.

ama bimden alıyoz biz hep..

zuzuşum valla bizdede küfleniyor bizde sadece haftasonu yediğimiz için buzluğuda eşim sevmiyo tadı değişiyor diye:50:
ya sütaşın bir beyaz peyniri var kare kutuda 4 parça küçük oluyo tadıda çok güzel tavsiye ederim.

bakayım ona markettn canım

selam kızlar. eşimin teli gasp ettim, gece gece ancak bağlanabiliyorum. forumun görüntüsü değişmiş yine, bi acayip geldi ya.

adaşımmmmmm çok sevindim, hamileymişsin. hayırlı olsun. sağlıkla alırsın kucağına inşallah.

enkim saolsun aradı, konuştuk bugün. o da özet halinde geçmiş size durumumu. bebişimizi gördük geçen hafta, kıpır kıpırdı. bize el salladı ultrasondan. doktor erkek gibi geldi bana dedi, ama tabii bu ay sonu netleşecek. eşim erkeği duyunca havalara uçtu:1::1: o akşamdan babamı çağırıp kadeh tokuşturdular erkekimizin şerefine:7::7::7:

özgecim çok geriye bakamadım ama sanırım taşındınız canım, hayırlı olsun yeni eviniz. umarım uğurlu gelir bu ev.

en kısa sürede aranıza dönmek dileğiyle, hoşçakalın kızlar. öptüm herkesi.

ekstravaganza ve italyano doğru yazmadım heralde onlarda çok güzel cnm tavsiye ederim.he ozman yıkamaya gerek kalmaz tekrardan bencede perdeleri öle yap.
zuzuşum valla bizdede küfleniyor bizde sadece haftasonu yediğimiz için buzluğuda eşim sevmiyo tadı değişiyor diye:50:
ya sütaşın bir beyaz peyniri var kare kutuda 4 parça küçük oluyo tadıda çok güzel tavsiye ederim.
biz de o peyniri çok seviyoruz canım.. tam kahvaltılık :56:
..
yarenimm, özledik seni..bebişin iyi olmasına çok sevindimm :nazar:
..
Günaydın herkese :3:

günaydın kızlar dilek noldu neyin var? :53:

Bu arada nektar dünkü yemeğimi biraz modifiye ederek yaptım mantarlarla beraber içine önceki günden olan tavuk sotemi ve çok az yağda çevirdiğim patatesleri de ekledim kremaya ek olarak biraz da süt koydum eşim bayıldı :52:

dün akşam eski iş ark aradı.
kızılaydayım die buluşalım mı dedi tmm dedim eşimi arayıp söledim
buluştuk gittik kendime o nigarımın beğendiği:16: sizin beğenmediğiniz :19: hırkayı aldım :1:
bir tane daha bluz göstermiştim onuda aldım
sonra gittik oturduk güzel birer mocha içtik dertleştik
çocuk sağolsun terapi gibi gelio bana sadece dinlio
kız arkadaştan ii yani :29:
sonra baktım saat 9 olmuş eşimi aradım sende gel die
oda geldi oturduk bişiler içtik kaynattık sonra eve geldik saat 10du
nohut vardı onu ısıttım eşime
sonra karnıbahar haşladım kaba koydum anneme sbh verdim fırında yapsın die
brokoli ve havuç haşladım salatasını yapsın die
kereviz yemeği yaptım sabah kahvaltısı için tostlarımızı hazırladım evi süpürdüm
kendi bakımlarımı yaptım türk kahvesi yaptım oturdum 23.40tı
1e kadar eşim film izlio die kanepede kıvrandım :47:
1de yattık hasta olamadım belim iyice ağrıdı yoruldum gerildim
sabah eşim tostları yapmış ama o mutfak hep ekmek kırıntısı yemiş çatal bi yerde meyve suyu içmiş o damlamış bardak bi yerde :52:
gerildim sesimi çıkarmadan oraları da topladım makineye yerleştirdim tabakları falan
eşim ne bu gerginlik dedi
çok yoruldum anlıo musun eşşek gibi çalışıp sabah akşam hayata yetişmekten çok yoruldum dedim :47:
o zaman işi bırak dedi:53:
çözüme bak yaa
sonra çıktık arabada hiç konuşmadan geldik
mantıksız ya ben çalışırken zor yetişiouz çalışma die bana agresif :20:
bende evde yardımcı oluyum yok
bi akşam önce 2 kez markette git gel yaptım taşıyamam tek seferde dio 2 tane 5litre teneke yağ aldım 10 litreyi nası taşıdığımı kulplarının elimi nası kestiğini ben bilioum
arabamız var ben hamal gibi taşıoum
o akşamda tlf dedim bi yanlışlık var ya evliliğim hayal kırıklığı senin bana bakman gerekioken neden ben sana bakıoum dedim
gülüo :27:
şuan hasta olcam içinde gerginim ve daha çok takıoum ama yeter yaa
kendi kendime dedim ki bugün arayım anne babasını böle böle biraz konuşun çaktırmadan yardımcı olsun bana söyleyin demek gelio aklıma

ayyy çok uzun yazmışım ama okursunuz benim için $150.gif

dilek kızmakta haklısın bu durum sadece pms ten kaynaklı olamaz. Kimseyi araya sokma otur sen konuş sakin sakin. Sen nasıl çalışıp evin geçimine katkıda bulunuyorsan o da sana ev işlerinde katkıda bulunmalı hem de sen söylemeden yapmalı bunu; o sana sormalı ne yapılacak ne edilecek diye. Ufak ufak sorumluluklarla başla zamanla da artır.

günaydın kızlar..
ayy dilecim vallaha benim eşimde aynı bişe yer her taraf batar, bi ekmek alır her taraf ekmek kırıntısı yemek yer makineye bile koymaz bulaşığı,kıyafetlerini çıkarır her biri bir tarafta bende tartışırım hep kavgada oluyo okadar bunalıyorumki bu konudan tam yarama basmışsın konuşuyorum ama hiç anlamıyor sana çözüm yolu sunamıcam aynısı benim başımda ve çare bulamıyorum cnm:50::50: annesigili aramak çözüm olurmu peki daha kötü kavga olmazmı?

günaydın kızlarrrr :3:

yaren saol cnm özlettin kendiniiii :70:

dilekcim yaa:50: benim eşim de aynı desem inanır mısın :14: bişi dicem eğer annesiyle falan aran iyiyse muhabbetiniz varsa yani normal şekilde, ay yani eşine sölemiceğinden eminsen bence söyleyebilirsin. ne zararı olur ki, en fazla eşinde bi değişiklik olmaz, ama ya faydası olursa biraz da olsa :26:
belli ki dolmuşsun baya,bana da geliolar bazen, hele o alışveriş mevzusu.sana bişi diyim mi her marketten çıkışta kavga ederi.poşetleri hiç taşımaz elinde olsa, bana verir nolcak sanki die eğer azsa. hep kavga kıyamet döneriz eve.ama artık bana bişi taşıtmıo pek :9::9::9:

günaydın kızlar..
ayy dilecim vallaha benim eşimde aynı bişe yer her taraf batar, bi ekmek alır her taraf ekmek kırıntısı yemek yer makineye bile koymaz bulaşığı,kıyafetlerini çıkarır her biri bir tarafta bende tartışırım hep kavgada oluyo okadar bunalıyorumki bu konudan tam yarama basmışsın konuşuyorum ama hiç anlamıyor sana çözüm yolu sunamıcam aynısı benim başımda ve çare bulamıyorum cnm:50::50: annesigili aramak çözüm olurmu peki daha kötü kavga olmazmı?
kuzum bilioum evet sende hep yakınıosun
seninki daha kötü dicem moralini bozmak istemem ama artık cimcimede var
daha çok yardım etmeli ben o yüzden hiç düşünemioum bebek falan
ve hep ona dioum Allahım beni sana muhtaç etmesin
ya ben temiz düzenli takıntılı bi insanım yediğini bari kaldır yaa eline mi yapışcak

annesini ararsam da
oğlum o kız çalışıo sana yardımcı oluo
temizlik yapcam die hastalanıo az yardımcı ol iş çıkarma kıza falan der
o anlar annemimi aradın die evt derim ama bişi demez büyütmez yani
güzelce konuşup dertleştiğimi bilir.

*benim eşim başkası beni anlatınca beni daha ii anlıo dışardan gelen tepkilerle yani böle düşünüoum.

dilek kızmakta haklısın bu durum sadece pms ten kaynaklı olamaz. Kimseyi araya sokma otur sen konuş sakin sakin. Sen nasıl çalışıp evin geçimine katkıda bulunuyorsan o da sana ev işlerinde katkıda bulunmalı hem de sen söylemeden yapmalı bunu; o sana sormalı ne yapılacak ne edilecek diye. Ufak ufak sorumluluklarla başla zamanla da artır.

sen aynı kişilikte biriyle yaşamadığın için bilemezsin konuşmalar kısa süreli değişimler getirio
sonrası yine aynı
ben anlatıp ağlayıp sızlayınca tmm sonrası yine aynı

sizi ,k.pederim ve k.valideme benzetiyorum dilek :19: her yükü kaynanam yükleniyo, aynı senin gibi ... bence annesigile hiçç bahsetme , bolun dediği gibi belkim buyüzden de kavga edersiniz, "çocukmuyum şikayet eder gibi " falan der :26:

dilek madem öle diyosun, anlat ozamn hiç durma :29: inşallah düzelir ama onun da uzun süreli etki edeceğini sanmıyorum :50: insan 7 sinde neyse 70 şinde de o olurmuş ... bekarkende annesigile pek yardım etmiyomuydu sankim biara öle bişey demiştin :26: belki yanlış hatırlıyorumdur :44:

alishiam bana dr ağır taşıma bel fıtığı olabilirsin dedi stres yapma bu göğüslerdeki nodüller artabilir dedi
ee bana bişi olsa şimdi kim napcak :14:

Yarenaycım bebişin iyi olmasına çok sevindim canım... daha taşınmadık kısmetse bu cmt. taşınıcaz canım çok sağol kendine ve bebişine dikkat et:48:
..
Dileğim aslında isteseler çok güzel yapabilirler ama istemiyorlar uğraşmıyorlar amaan yapılır diyorlar, geçenlerde banyoyu bi temizledi eşim :53: böyle kaldım.
Ailesiyle konuşsan eşin anlar mı konuştuğunu tepkisi ne olur:31:
Bazı erkeklere bu yetenek doğuştan yüklü maalesef bize denk gelmemiş. Kardeşimin eşi çok yardımcı alışveriş yapılsa buzdolabına kendi dizer, ortalığı toplar, gece uyumazlar bebeğe birlikte bakarlar. Çok özeniyorum bazen.:31: Onlara sorsan buda sorun mu, çok abartıyorsun oluyor sen sıkma canını regl olucağın için de daha çok tepki verebiliyor olabilirsin.

alishiam bana dr ağır taşıma bel fıtığı olabilirsin dedi stres yapma bu göğüslerdeki nodüller artabilir dedi
ee bana bişi olsa şimdi kim napcak :14:

dilek peki doktorun sana söylediklerinden eşinin haberi var mı? Eğer bunu bile bile böyle davranıyorsa gerçekten çok garibime gitti. Her şeye değil alışverişe ve evdeki ağır işlere yardımcı olsa bile seni baya rahatlatır. Sen bakalım onun sana yardımcı olmadığı sürece evdeki faturalara alışverişe geçime bir katkın olmasın eşin hemen tepkisini koyar

Back