Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim de yemeğim yok. brokoli aldım az önce pazardan.onu haşlarım kendime, yoğurdum da yok tühhh.neyse limonla falan salata gibi yerim ayy balsamik sosla da çok güzel oluo brokoliii
yaaaaaaaaaa benim deee. beyaz peynirlerim ekşio kaşarlarım da küflenio. çok üzülüom ben de. peynirin de ufağı yokki alınca yarım kilo mudur nedir işte o kutulardan alıom ama bitiremioz çok üzülüomkızlar ya bizim evde peynirler hep bozuluyo çöpe gidiyo yaa.. kafayı yicem, busabah gene gitti, bimin kutu içinde beyaz peyniri varya, ekşimiş... gene bimden kaşar alıyom, kenarları başlıyo küf olmaya, hadi onu kesiyom küflü yerlerini öle idare ediyom da...sürekli bozuk küflü peynir görmekten üzülüyorum artık
pazardan pazara yiyoz bide
o nasıl oluyo kıııı
yoğurtluda yemedim hiç ...
fix benimki limonlu z.yağlı okaaa bikere arkinin tavsiyesiyle sarımsak ilave ettim ama, pek sevmedim öle :26:
kızlar ya bizim evde peynirler hep bozuluyo çöpe gidiyo yaa.. kafayı yicem, busabah gene gitti, bimin kutu içinde beyaz peyniri varya, ekşimiş... gene bimden kaşar alıyom, kenarları başlıyo küf olmaya, hadi onu kesiyom küflü yerlerini öle idare ediyom da...sürekli bozuk küflü peynir görmekten üzülüyorum artık
dilekcim eşim olayı tam kavrayabilmiş diil, ama bana dikkat edio artık şunu yeme bunu ye şöyle yap falan ayrıca ekledğin fotoyu çok beğendim. çok beğeniom ben de o tarzları ama ben bol kıyafetler giyemiom nedense, kendime yakıştıramıom çok da üzülüomm
kızlar ya bizim evde peynirler hep bozuluyo çöpe gidiyo yaa.. kafayı yicem, busabah gene gitti, bimin kutu içinde beyaz peyniri varya, ekşimiş... gene bimden kaşar alıyom, kenarları başlıyo küf olmaya, hadi onu kesiyom küflü yerlerini öle idare ediyom da...sürekli bozuk küflü peynir görmekten üzülüyorum artık
Evede isteyebilirsiniz canım yarım saate getiriyorlar hemen. Bol malzemosa bayılıyorum bende. varmı senin tavsiye ettiğin başka bi pizza.ay elfii içim giderdi bazen benimde müdür olmadımı bende koyardım kafamı laf ederlerdi bide gerizekalılar anlayışsız insanlar..
özge valla benimde cnm dominos istiyorr haftasonu eşimi kandırımde götürsün..kız yine yıkamışsın kağıtla sarınca geri kirlenecek.
Isladım suya biraz yumuşasın içini hazırlıcam zuzum.yap özge, canın istemişti zaten
diyoooooooooooooo yaram deştin belki ilerde bi denerimneden öyle düşünüosun bence yakışır sana da
boyun posun yerinde kilon yok
çokta hoş olur
eşin tayt giymene falan bişi demiosa:18:
Evede isteyebilirsiniz canım yarım saate getiriyorlar hemen. Bol malzemosa bayılıyorum bende. varmı senin tavsiye ettiğin başka bi pizza.
Isladım suya biraz yumuşasın içini hazırlıcam zuzum.
Bolcum sen mi söylemiştin niye yıkadın diye. Onları defter sayfasına sarıcam gazeteye diil gidince direkt yerleştirelim diye.
Birde hemen çamaşır mk. kurdurup, perdeleri yıkayıp hemen asmayı düşünüyorum.
yaaaaaaaaaa benim deee. beyaz peynirlerim ekşio kaşarlarım da küflenio. çok üzülüom ben de. peynirin de ufağı yokki alınca yarım kilo mudur nedir işte o kutulardan alıom ama bitiremioz çok üzülüom
ya böle sirke zuzu, ne biliim ben çok yakştırdım.
Evede isteyebilirsiniz canım yarım saate getiriyorlar hemen. Bol malzemosa bayılıyorum bende. varmı senin tavsiye ettiğin başka bi pizza.
Bolcum sen mi söylemiştin niye yıkadın diye. Onları defter sayfasına sarıcam gazeteye diil gidince direkt yerleştirelim diye.
zuzum ayşem
yarım kilo almayın canım marketlerde kalıpları kesiyolar küçük küçük al .ben ezine peynirine alıştım diğer peynirler çabuk bozuluyor.
kızlar küflenmiş peynirleri atmayın yaa yazıkyaaaaaaaaaa benim deee. beyaz peynirlerim ekşio kaşarlarım da küflenio. çok üzülüom ben de. peynirin de ufağı yokki alınca yarım kilo mudur nedir işte o kutulardan alıom ama bitiremioz çok üzülüom
ya böle sirke zuzu, ne biliim ben çok yakştırdım.
ben de türkiş pizzaya bayılıyorum, pastırma hastası olaraktanEvede isteyebilirsiniz canım yarım saate getiriyorlar hemen. Bol malzemosa bayılıyorum bende. varmı senin tavsiye ettiğin başka bi pizza.
Hmm bakim bakim içeriğine.ekstravaganza ve italyano doğru yazmadım heralde onlarda çok güzel cnm tavsiye ederim.he ozman yıkamaya gerek kalmaz tekrardan bencede perdeleri öle yap.
zuzuşum valla bizdede küfleniyor bizde sadece haftasonu yediğimiz için buzluğuda eşim sevmiyo tadı değişiyor diye
ya sütaşın bir beyaz peyniri var kare kutuda 4 parça küçük oluyo tadıda çok güzel tavsiye ederim.
Pastırmalı pizza güzel olabilir Git kocişine hadi güle güle..kızlar küflenmiş peynirleri atmayın yaa yazık
az bi derin kapta yoğurtlu su yapın, ayran yani onda bekletin kokusu felan gidiyo (küflü yerlerini kesin tabi) böreğe, gözlemeye kullanılıyo bu şekilde yapınca.
bizde de kahvaltı olay pazardan pazara olduğu için bende de öyle oluyodu az az alıyorum artık peyniri, 300 gr felan..
sütaşın kaşar peyniri küflenmiyo çabuk
ben de türkiş pizzaya bayılıyorum, pastırma hastası olaraktan
kızlar kaçıyorum artıkk, toparlanıyım..
kocişim evde bugün kapıdan girer girmez atıcam kendini kucağına sarılıcam, öpücem çok özledimmm
sonra da yemek yaparım, kuzey güneyi izleriz bu akşamm
Güle güle ayşam iyi akşamlar.gidip giyineyim ben. iyi akşamlar herkeseeeee
özgem bende italyano ,meksicano ve callypso güzel biz onları yiyoruz