• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

benim de yemeğim yok. brokoli aldım az önce pazardan.onu haşlarım kendime, yoğurdum da yok tühhh.neyse limonla falan salata gibi yerim ayy balsamik sosla da çok güzel oluo brokoliii :1:

kızlar ya bizim evde peynirler hep bozuluyo çöpe gidiyo yaa.. kafayı yicem, busabah gene gitti, bimin kutu içinde beyaz peyniri varya, ekşimiş... gene bimden kaşar alıyom, kenarları başlıyo küf olmaya, hadi onu kesiyom küflü yerlerini öle idare ediyom da...sürekli bozuk küflü peynir görmekten üzülüyorum artık :(

pazardan pazara yiyoz bide :31:

benim de yemeğim yok. brokoli aldım az önce pazardan.onu haşlarım kendime, yoğurdum da yok tühhh.neyse limonla falan salata gibi yerim ayy balsamik sosla da çok güzel oluo brokoliii :1:

o nasıl oluyo kıııı :28:

yoğurtluda yemedim hiç ...

fix benimki limonlu z.yağlı okaaa :56: bikere arkinin tavsiyesiyle sarımsak ilave ettim ama, pek sevmedim öle :26:

kızlar ya bizim evde peynirler hep bozuluyo çöpe gidiyo yaa.. kafayı yicem, busabah gene gitti, bimin kutu içinde beyaz peyniri varya, ekşimiş... gene bimden kaşar alıyom, kenarları başlıyo küf olmaya, hadi onu kesiyom küflü yerlerini öle idare ediyom da...sürekli bozuk küflü peynir görmekten üzülüyorum artık :(

yaaaaaaaaaa benim deee. beyaz peynirlerim ekşio kaşarlarım da küflenio. çok üzülüom ben de. peynirin de ufağı yokki alınca yarım kilo mudur nedir işte o kutulardan alıom ama bitiremioz çok üzülüom :14:
o nasıl oluyo kıııı :28:

yoğurtluda yemedim hiç ...

fix benimki limonlu z.yağlı okaaa :56: bikere arkinin tavsiyesiyle sarımsak ilave ettim ama, pek sevmedim öle :26:

ya böle sirke zuzu, ne biliim ben çok yakştırdım.

Sabahları kahvaltı yapmıyon dimi. bizde bimden alıyoruz her sabah işe getireyim diye eşim akşamdan hazırlıyor 1 haftada bitiyor. ama kaşarı çok aldık bölüp buzluğa attık cumartesi çıkarıyorum pazar sabaha hazır oluyor. sende buzluğa atabilirsin

dilekcim eşim olayı tam kavrayabilmiş diil, ama bana dikkat edio artık şunu yeme bunu ye şöyle yap falan :1: ayrıca ekledğin fotoyu çok beğendim. çok beğeniom ben de o tarzları ama ben bol kıyafetler giyemiom nedense, kendime yakıştıramıom çok da üzülüomm :50:

neden öyle düşünüosun bence yakışır sana da
boyun posun yerinde kilon yok :nazar:
çokta hoş olur
eşin tayt giymene falan bişi demiosa:18:

bende ondan alıoum eşim beyaz peynir yemez
tek başıma çok zor oluo tüketmem hep peynirli börek yapıoum.

ay elfii içim giderdi bazen benimde müdür olmadımı bende koyardım kafamı laf ederlerdi bide gerizekalılar anlayışsız insanlar..
özge valla benimde cnm dominos istiyorr haftasonu eşimi kandırımde götürsün..kız yine yıkamışsın kağıtla sarınca geri kirlenecek.
Evede isteyebilirsiniz canım yarım saate getiriyorlar hemen. Bol malzemosa bayılıyorum bende. varmı senin tavsiye ettiğin başka bi pizza.
yap özge, canın istemişti zaten :34:
Isladım suya biraz yumuşasın içini hazırlıcam zuzum.

Bolcum sen mi söylemiştin niye yıkadın diye. Onları defter sayfasına sarıcam gazeteye diil gidince direkt yerleştirelim diye.
Birde hemen çamaşır mk. kurdurup, perdeleri yıkayıp hemen asmayı düşünüyorum.

neden öyle düşünüosun bence yakışır sana da
boyun posun yerinde kilon yok :nazar:
çokta hoş olur
eşin tayt giymene falan bişi demiosa:18:
diyoooooooooooooo :47::47::47: yaram deştin :9: belki ilerde bi denerim
Evede isteyebilirsiniz canım yarım saate getiriyorlar hemen. Bol malzemosa bayılıyorum bende. varmı senin tavsiye ettiğin başka bi pizza.

Bolcum sen mi söylemiştin niye yıkadın diye. Onları defter sayfasına sarıcam gazeteye diil gidince direkt yerleştirelim diye.

kolay gelsin özgecimmmm:34:

yaaaaaaaaaa benim deee. beyaz peynirlerim ekşio kaşarlarım da küflenio. çok üzülüom ben de. peynirin de ufağı yokki alınca yarım kilo mudur nedir işte o kutulardan alıom ama bitiremioz çok üzülüom :14:

zuzum ayşem
yarım kilo almayın canım marketlerde kalıpları kesiyolar küçük küçük al .ben ezine peynirine alıştım diğer peynirler çabuk bozuluyor.

ekstravaganza ve italyano doğru yazmadım heralde onlarda çok güzel cnm tavsiye ederim.he ozman yıkamaya gerek kalmaz tekrardan bencede perdeleri öle yap.
zuzuşum valla bizdede küfleniyor bizde sadece haftasonu yediğimiz için buzluğuda eşim sevmiyo tadı değişiyor diye:50:
ya sütaşın bir beyaz peyniri var kare kutuda 4 parça küçük oluyo tadıda çok güzel tavsiye ederim.

Son düzenleme:
zuzum ayşem
yarım kilo almayın canım marketlerde kalıpları kesiyolar küçük küçük al .ben ezine peynirine alıştım diğer peynirler çabuk bozuluyor.

evet cnm ama açık pek almıyorum nedense...bimin peynirini seviom ya da sütaşın. onlar da hep pakette :( kocişim geliomuş eltimlere gidicez heralde bi iki saatliğine.

kızlar küflenmiş peynirleri atmayın yaa yazık
az bi derin kapta yoğurtlu su yapın, ayran yani onda bekletin kokusu felan gidiyo (küflü yerlerini kesin tabi) böreğe, gözlemeye kullanılıyo bu şekilde yapınca.
bizde de kahvaltı olay pazardan pazara olduğu için bende de öyle oluyodu az az alıyorum artık peyniri, 300 gr felan..
sütaşın kaşar peyniri küflenmiyo çabuk :34:

ben de türkiş pizzaya bayılıyorum, pastırma hastası olaraktan :17:

kızlar kaçıyorum artıkk, toparlanıyım..
kocişim evde bugün kapıdan girer girmez atıcam kendini kucağına sarılıcam, öpücem :16: çok özledimmm
sonra da yemek yaparım, kuzey güneyi izleriz bu akşamm :10:

ekstravaganza ve italyano doğru yazmadım heralde onlarda çok güzel cnm tavsiye ederim.he ozman yıkamaya gerek kalmaz tekrardan bencede perdeleri öle yap.
zuzuşum valla bizdede küfleniyor bizde sadece haftasonu yediğimiz için buzluğuda eşim sevmiyo tadı değişiyor diye:50:
ya sütaşın bir beyaz peyniri var kare kutuda 4 parça küçük oluyo tadıda çok güzel tavsiye ederim.
Hmm bakim bakim içeriğine.
Senin dediğin süzme peynir canım evet çok güzel tadı 2 tanesini doğrayınca yetiyor bize. Diğer ikiside bi dahaki kahvaltıya.

kızlar küflenmiş peynirleri atmayın yaa yazık
az bi derin kapta yoğurtlu su yapın, ayran yani onda bekletin kokusu felan gidiyo (küflü yerlerini kesin tabi) böreğe, gözlemeye kullanılıyo bu şekilde yapınca.
bizde de kahvaltı olay pazardan pazara olduğu için bende de öyle oluyodu az az alıyorum artık peyniri, 300 gr felan..
sütaşın kaşar peyniri küflenmiyo çabuk :34:

ben de türkiş pizzaya bayılıyorum, pastırma hastası olaraktan :17:

kızlar kaçıyorum artıkk, toparlanıyım..
kocişim evde bugün kapıdan girer girmez atıcam kendini kucağına sarılıcam, öpücem :16: çok özledimmm
sonra da yemek yaparım, kuzey güneyi izleriz bu akşamm :10:
Pastırmalı pizza güzel olabilir:28: Git kocişine hadi :48: güle güle..
gidip giyineyim ben. iyi akşamlar herkeseeeee
Güle güle ayşam iyi akşamlar.

Back