• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

:1:
ya kuzum 20-30 tl kazağa harcamasamda borcu kapatamam zaten
canımın sıkkınlığı bari geçsin 3-5 bişi alıyım da :37:

ben uygun bişi bulamadım
ama yarında olmazsak
ikimizde şöyle olcaz
Eki Görüntüle 382781

ayy sorma bende o haldeyim acayip bişeler alasım var ama aldıkça katlanıyor borçlar ödeyemiyorum:50:ama kıyafete ihtiyacım var geçen sene buzamnalr hamile kalınca doğru düzgün bişe almamıştım.

kızlar sorcam sorcam unutuyorum. ben hep baldo pirinç kullanıyorum, dün arkadaş bize erken gidip yemek yapmıştı ya, pirinci bulamamış diğer arkadaşı yollayıp pirinç aldırmış, erkek bilememiş hangisi pilavlık olur jasmine pirinç almış hiç kullandınız mı???? nasıl oluyor pilavı

kızlar sorcam sorcam unutuyorum. ben hep baldo pirinç kullanıyorum, dün arkadaş bize erken gidip yemek yapmıştı ya, pirinci bulamamış diğer arkadaşı yollayıp pirinç aldırmış, erkek bilememiş hangisi pilavlık olur jasmine pirinç almış hiç kullandınız mı???? nasıl oluyor pilavı

kokulu pirinçtan mi bahsediyorsun? Ben hiç kullanmadım şimdiye kadar da pirinç almamıştım hep annem kayınvalidem filan getiriyorlardı bizim almamıza fırsat kalmadan ilk defa geçen gün aldık bimden efsane markasında bir pirinç; baya övmüşlerdi onu halalar filan.

Görümcemle barıştık akşama bize geliyolarmış ama yemeği evde yicez dedi. kaynanamın dün doğum günüydü pasta alıp gelicez dedi. çamaşırm vardı katlanacak ve bi makine yıkanacak onu yarına bıraktım. sarmanın içini hazırlayıp pazı saracaktım yaparım yine ya. çocuğuda bakıcıdan biz alıcaz kocasının izin günü bugün. biraz gezip öyle geleceklermiş.

eşimi eve gelince krema almaya göndermem lazım dediğin gibi deneyebilirm ben de bu akşama :) Ama kremalı soslu olunca çok mu ekmek yedirir ki? bir de sadece şapkalarını mı kullanıyorsun yoksa sapları da dahil mi? bir de borcamda yapsam olur dimi?
sosuna ekmek batırmazsın çok, ve evet krema daha kalorili yapar yemeği ama tadı da bir harika :26:

:26: nekin tarifi derken bitek kekiğini ekliyomuşum :1:

ben krema yapmıyom..bikere kremalı pattis yaptım sevmediler, bidaa kullanmadım krema ...
zuzum, ben de geçen krema yoktu evde yapim dedim ama kremasızını beğenmedim hiç, damak tadı meselesi galibam :26:

ben genelde baldo alıyorum, ama osmancık da kullanıyorum (k.validem köyden getirtiyo).. jasmine almadım hiç cnm :44:

zuzumm - $zuzuuu.gif
dilekk - $dilekk.gif uykusuz her gecee :1:

:26: nekin tarifi derken bitek kekiğini ekliyomuşum :1:

ben krema yapmıyom..bikere kremalı pattis yaptım sevmediler, bidaa kullanmadım krema ...

ben de biraz farklı yapıyorum kremasız. mantarların içine tereyağı parçası koyuyorum tuz biber kekik rendelenmiş kaşar üstüne de azıcık pulbiber sepiyorum. ama nekin tarifini de denicem çektim tele tarifin fotosunu :)

kokulu pirinçtan mi bahsediyorsun? Ben hiç kullanmadım şimdiye kadar da pirinç almamıştım hep annem kayınvalidem filan getiriyorlardı bizim almamıza fırsat kalmadan ilk defa geçen gün aldık bimden efsane markasında bir pirinç; baya övmüşlerdi onu halalar filan.

uzun uzun canım netten baktım da kokuluymuş.

Çarşaflari nevresimleri yikayip serdim evi süpürdüm banyodaki klozeti ve lavaboyu ovdum. Daha saramadim camlari eşim 5de çıkacam bekle dedi yemek ne yapsam ki bide o var off:31:

Çarşaflari nevresimleri yikayip serdim evi süpürdüm banyodaki klozeti ve lavaboyu ovdum. Daha saramadim camlari eşim 5de çıkacam bekle dedi yemek ne yapsam ki bide o var off:31:

eşine de bugün temizlik günümdü dışarda yiyelim ...:1::1:gerçi bi saat var yaparsun yaw

ya kızlar ben çok sıkılıyorum yaw evlendim anadolu yakasından avrupa yakasına geldim hiç çevrem yok bi tane arkadaşım bile yok bu durumdan çok muzdaribim komşum dahi yok yaşlıda olsa görüşcem ama nerde ..tekim tek başıma nereye kadar tamam eşimle gezip tozuyorum onsuz dışarı çıkmıyorum çıkıyorum ama çok sıkıcı oluyor alışveriş yapmak bile tek başına sıkıcı :50::50::50::50::50:

eşin geç çıkıyodu ama dimmi :26:
maalesef saati değişemiomuşum sordum ama :14:
az erken çıkarsın olmaz mıı :26:
eşim olmadıktan sonra benim erken çıkmam fayda etmez ki :31:

ohh ne güzel mis gibi olmuştur
benimde dün kardeşim banyoda saçını kurutmuştu hep dökülmüş simsiyah saçları beyaz fayanslarıma
gidip süpürcem bende
$183.gif

benim eşim bayılır ama ben sewmem gene güzel diyebilirim tereyağlı yap daha güzel olur denemkte fayda var

ne tatlı uyuyo dimmi :1:

:1: evettttt

ohh eline sağlık, canım zaten yorulmuşun ,daha yorma kendini kahvaltılık takılsan, pattis varsa haşlarsın salatasını yaparın, peynir zeytin çay :7: olmamı

benimde makarnam var dün akşam yapmıştım salçalı naneli kekikli,yurşu yoğurt bide kırmızı pancar turşum var yeter

Back