kızlar çok öksürüyorum; bu akşam bal almam lazım marketten ama şu son günlerde çıkan balda dönen olaylardan dolayı endişeleniyorum bana önereceğiniz bir marka vs var mı?
bir de nektar sen spora devam ediyor musun?
Ben yeni bir egzersize başladım ptesi günü dün ikinci kez yaptım göbeğim basenlerim nasıl acıyor
burayım Özgimmm
başın ağrıyomuş kıyamam sanaaa, türk kahvesi iyi geliyomuş. hadi kendine bi kahve yap
super dilşada katılıyorum aslında ona verilecek en güzel cevap onu adam yerine koyup ona karşılık vermemektir yerinde olsam girdiğim ortamda sadece topluluk içinde sınırlı diyaloga girip yalnızken hiç ciddiye almamak olurdu
aminn canımo zaman senin için en hayırlısı neyse o olsun canım
cahil, manyak, terbiyesiz, gerizekalı dediğin kadının seviyesine inip "bozma" onu ilk gördüğüm yerde yapıcam diye niyetlendiğin gibi. Onun seviyesinde değilim diyorsun bak, gerek yok :))) eşin cevap vermiş, güzelce savunmuş zaten seni..
AlyoşşşşEnerjik hatun seni, her yere yetişiyosunn Hoşgeldinnnn
Sirken balı eşim marketten almıyo yaa, bi adamdan alıyo kendi ballarını satıyo ...zaten bal yemem ,anlamamda oyüzden ...
Nasıl bi egzersizmiş o, benimde şu selülitlerimi yoketmem gerek, hep sölüyorum ama hiç yapmıyorumm
annem söylemişti trt3 te haydi spora diye;internetten videolarını buldum 15 dk lık ekspres karın egzersizi var; 1 dk lık egzersizler baya iyi geliyor gibi çünkü karnımla basenlerim çok acıyo ordaki her kas demetimi hissediyorum resmen
hoşbuldumm nekiimmmmm
Hahahhah yetişiyorum ivet yetişmem lazım hiç bişeyden eksik kalmim dimi
Ama anneyim ben enercik olmam lazım kii kuzumda dinç dinamik hevesli olsun hayata
ediyorum canım. ama bazı akşamlar fire veriyorumkızlar çok öksürüyorum; bu akşam bal almam lazım marketten ama şu son günlerde çıkan balda dönen olaylardan dolayı endişeleniyorum bana önereceğiniz bir marka vs var mı?
bir de nektar sen spora devam ediyor musun?
Ben yeni bir egzersize başladım ptesi günü dün ikinci kez yaptım göbeğim basenlerim nasıl acıyor
ıhh o olmaz sanki..
Kahvede başımı ağrıtıyor benim kokusuBelki nescafe yaparım o olur mu ki:26:
Ben özledim seni
her zaman bekleriiizhoşbuldumm nekiimmmmm
Hahahhah yetişiyorum ivet yetişmem lazım hiç bişeyden eksik kalmim dimi
Ama anneyim ben enercik olmam lazım kii kuzumda dinç dinamik hevesli olsun hayata
super dilşada katılıyorum aslında ona verilecek en güzel cevap onu adam yerine koyup ona karşılık vermemektir yerinde olsam girdiğim ortamda sadece topluluk içinde sınırlı diyaloga girip yalnızken hiç ciddiye almamak olurdu
plates topuyla mekik çok kolay oluyo.annem söylemişti trt3 te haydi spora diye;internetten videolarını buldum 15 dk lık ekspres karın egzersizi var; 1 dk lık egzersizler baya iyi geliyor gibi çünkü karnımla basenlerim çok acıyo ordaki her kas demetimi hissediyorum resmen
doktor bana egzersiz yap dedi hareketler verdi onları bile yapmıyorum yapamıyorum allahım çok hantalım yaa..
Zuzuşşş???????
plates topuyla mekik çok kolay oluyo.
göbek eritmede mekikten etkili bişe yok zaten.
normalde 30 da nefes nefese kalan ben plates topuyla 100'ü geçiyorum :119:
3ü 1aradam vardııhh o olmaz sanki..
ama sen yap yine de sütlü bi neskafe belkim işe yarar.
ben de özledim seniiihatta ariycamm seni bi ara, aklımda.. dedikodu yapalım azcık
ben de bu akşam yürüyüşe başlıcam.
ya şu türkün uzayla imtihanını izleyen varmı kızlar ben hiç beğenmedim bi kere denk geldim çok basit buluyorum
birlikte yürüyelim mi bu akşam ben de yemekten sonra 1 sa yürümeyi düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?