2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

cnm zencefil içsene..

Yaydan çıkan ok geri dönemez
Kimse kararımı değiştiremez
Ben daha başka ne söyleyeyim
Mesajımı almıştır o

onu söyleyen nek ti canım
biz binbirçiçek bal alıyoruz. memnunuz. ben çok sevmem balı ama hamileyken zorla yediriyordu eşim.

o zaman senin için en hayırlısı neyse o olsun canım
aminn canım

hoşbuldumm nekiimmmmm
Hahahhah yetişiyorum ivet yetişmem lazım hiç bişeyden eksik kalmim dimi
Ama anneyim ben enercik olmam lazım kii kuzumda dinç dinamik hevesli olsun hayata

annem söylemişti trt3 te haydi spora diye;internetten videolarını buldum 15 dk lık ekspres karın egzersizi var; 1 dk lık egzersizler baya iyi geliyor gibi çünkü karnımla basenlerim çok acıyo ordaki her kas demetimi hissediyorum resmen

doktor bana egzersiz yap dedi hareketler verdi onları bile yapmıyorum yapamıyorum allahım çok hantalım yaa..
zuzuşşş???????

Son düzenleme:
ediyorum canım. ama bazı akşamlar fire veriyorum yani haftada 3 mutlaka oluyo da, haftada 5 olsa daha iyi sonuç verir..
çubuk kraker yiyorum tüm gün kek, bisküvi olayını da azalltım.

Kahvede başımı ağrıtıyor benim kokusu Belki nescafe yaparım o olur mu ki:26:
Ben özledim seni
ıhh o olmaz sanki..
ama sen yap yine de sütlü bi neskafe belkim işe yarar.
ben de özledim seniii hatta ariycamm seni bi ara, aklımda.. dedikodu yapalım azcık

hoşbuldumm nekiimmmmm
Hahahhah yetişiyorum ivet yetişmem lazım hiç bişeyden eksik kalmim dimi
Ama anneyim ben enercik olmam lazım kii kuzumda dinç dinamik hevesli olsun hayata
her zaman bekleriiiz
şimdi bunu miroş okusa, kızına pembe oda yap enerjik, mutlu, dinamik olur hayata der mi demez mi

hiç başımı agrıtamam mümkünse konuşmayalım diyeyim ben.demiş ya eşime konuşucam onunla diye

plates topuyla mekik çok kolay oluyo.
göbek eritmede mekikten etkili bişe yok zaten.
normalde 30 da nefes nefese kalan ben plates topuyla 100'ü geçiyorum :119:

doktor bana egzersiz yap dedi hareketler verdi onları bile yapmıyorum yapamıyorum allahım çok hantalım yaa..
Zuzuşşş???????

efenim canımmm :102:

..

Annemle konuştum şimdi, o da yürüyüşe çıkıyomuş sabahları 1 haftadır
Yaz geldi ya hatunlar coştu spor için :))

ıhh o olmaz sanki..
ama sen yap yine de sütlü bi neskafe belkim işe yarar.
ben de özledim seniii hatta ariycamm seni bi ara, aklımda.. dedikodu yapalım azcık
3ü 1aradam vardı:126:
Tamam Yapalım :102:
..
Ya şu Türkün uzayla imtihanını izleyen varmı kızlar ben hiç beğenmedim bi kere denk geldim çok basit buluyorum

evet biz de geçen hafta baktık eşimle.
ben piyasada ondan basit bi yapım görmedim. boşa masraf yapmışlar, tek kelimeyle kalitesiz.

birlikte yürüyelim mi bu akşam ben de yemekten sonra 1 sa yürümeyi düşünüyorum

takıl bana hayatını yaşa
eşim artık 8 gibi kapatıyor dükkanı, 8 buçukta evde olur ben 1 saat yürüyüp gelirim o gelene kadar. e yarım saatte de eve gidiyorum zaten. etti bu akşam 1 buçuk saat yürüyüş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…