mümkün değil babet giyemem daha ...
ben en çok ayaklardan üşütüyom ,elim ayağım hep soğuktur
sıcak su torbası yaparım gece
zuzum çok geçmiş olsun kendine çok dikkat et artık ağrı deyince içim sızlıyor korkuyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mümkün değil babet giyemem daha ...
ben en çok ayaklardan üşütüyom ,elim ayağım hep soğuktur
sıcak su torbası yaparım gece
bugünde hastaneye gittim dahiliyeye idrar ve kan verdim.şeker kolestrol tansiyon herşeye bakılacak dedi doktor yarın alıcam sonucu göstericem doktora .
devlet hastaneleri çok yoğun zor ama herşeyi yaptırıyorsun .bende herşeyi yaptırdım ücretsiz.pazartesinden beri 8tüp kan verdim .kanamamda pazar bitmişti artık halsiz düştüm binevi diyetteyim aç karna yürüyüş yapıyorum göbişim kendliğinden gitti biraz
ayşeyi aradım .interneti bitmiş telden giriyomuş kotası dolmuş .1haftadır eşinin kafasının etini yiyormuş.iyi bebişte iyiymiş.ablasının doğumunu bekliyolarmış son 1 hafta içindeymiş.selamı var herkese
zuzum çok geçmiş olsun kendine çok dikkat et artık ağrı deyince içim sızlıyor korkuyorum
hırkayı nek dışında beğenen olmamış sanırım
ama dün giydiğimde bunun kazağıydı hepiniz ii yorum yapmıştınız :44:
bunlar moda bu sene ayrıca
a.s. canım
sende iyice bithap düşmüşsündür kıyamam yaa
yediğine içtiğine dikkat et bari bu aralar
canım asıl sen dikkat et kendine
kazak şeklinde olanları ben beğeniyorum altına taytla filan hatta şimdi sendeki hali de çok hoşuma gitti ama hırka olarak beğenmiyorum
krem kotun üzerine krem hırka boğar ama içine koyuu bi badi giyersen güzel olabilir.fotonun rengini açıp kafamı kestim
daha net anlaşılsın die
Eki Görüntüle 382617
sirken tşk ederim canım göbeğimi görmediğin için öyle düşünüosun
nek o hırkayı alıyım ya krem rengi kot üstüne dar bi t-shirt üstüne de salaş hırka çok hoş oluo die düşünüoum mağazada o şekilde giydirmişlerdi çalışan kızda giymiş beğendim
birde şu var
Eki Görüntüle 382636
akşamları az erken yat, her gece randevu her gece banyo yoruluyosun tabiiiiyya dayanamıoum gözlerim kapanıo
krem kotun üzerine krem hırka boğar ama içine koyuu bi badi giyersen güzel olabilir.
koyu kırmızı, fuşya yada laci felan :)
ama o hırka normal bildiğimiz jean'lerin üzerien de süper olur lacivert, açık mavi felan
kafayı kopartmış yaa
fotonun rengini açıp kafamı kestim
daha net anlaşılsın die
Eki Görüntüle 382617
sirken tşk ederim canım göbeğimi görmediğin için öyle düşünüosun
nek o hırkayı alıyım ya krem rengi kot üstüne dar bi t-shirt üstüne de salaş hırka çok hoş oluo die düşünüoum mağazada o şekilde giydirmişlerdi çalışan kızda giymiş beğendim
birde şu var
Eki Görüntüle 382636
eet bu ara ikimiz kaynaşıyoruz gibiii,ayy utandım mı ne Eki Görüntüle 382721
gerçi bana diyene bak
dünde sen ağlıodun
buarada yalnız mıyız bebeyim
kimse yok gibi gel bakimm Eki Görüntüle 382722