• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

bugünde hastaneye gittim dahiliyeye idrar ve kan verdim.şeker kolestrol tansiyon herşeye bakılacak dedi doktor yarın alıcam sonucu göstericem doktora .
devlet hastaneleri çok yoğun zor ama herşeyi yaptırıyorsun .bende herşeyi yaptırdım ücretsiz.pazartesinden beri 8tüp kan verdim .kanamamda pazar bitmişti artık halsiz düştüm binevi diyetteyim aç karna yürüyüş yapıyorum göbişim kendliğinden gitti biraz

ayşeyi aradım .interneti bitmiş telden giriyomuş kotası dolmuş .1haftadır eşinin kafasının etini yiyormuş.iyi bebişte iyiymiş.ablasının doğumunu bekliyolarmış son 1 hafta içindeymiş.selamı var herkese

hırkayı nek dışında beğenen olmamış sanırım
ama dün giydiğimde bunun kazağıydı hepiniz ii yorum yapmıştınız :44:
bunlar moda bu sene ayrıca :12:

bugünde hastaneye gittim dahiliyeye idrar ve kan verdim.şeker kolestrol tansiyon herşeye bakılacak dedi doktor yarın alıcam sonucu göstericem doktora .
devlet hastaneleri çok yoğun zor ama herşeyi yaptırıyorsun .bende herşeyi yaptırdım ücretsiz.pazartesinden beri 8tüp kan verdim .kanamamda pazar bitmişti artık halsiz düştüm binevi diyetteyim aç karna yürüyüş yapıyorum göbişim kendliğinden gitti biraz

ayşeyi aradım .interneti bitmiş telden giriyomuş kotası dolmuş .1haftadır eşinin kafasının etini yiyormuş.iyi bebişte iyiymiş.ablasının doğumunu bekliyolarmış son 1 hafta içindeymiş.selamı var herkese

a.s. canım
sende iyice bithap düşmüşsündür kıyamam yaa :48:
yediğine içtiğine dikkat et bari bu aralar :39:

Son düzenleme:
hırkayı nek dışında beğenen olmamış sanırım
ama dün giydiğimde bunun kazağıydı hepiniz ii yorum yapmıştınız :44:
bunlar moda bu sene ayrıca :12:

kazak şeklinde olanları ben beğeniyorum altına taytla filan hatta şimdi sendeki hali de çok hoşuma gitti ama hırka olarak beğenmiyorum :50:

yaaa canım nasssssıl beyaz tadelle çiklata çekti anlatamammm :14: eşime söylim alsın akşam 2 tane.
çikolata da yemiyorum 10 günü geçti..

a.s. canım
sende iyice bithap düşmüşsündür kıyamam yaa :48:
yediğine içtiğine dikkat et bari bu aralar :39:

canım asıl sen dikkat et kendine :29:

biraz öle oldu canım.zaten sınırdaydı kanım aksine canım hiçbişe istemiyor.yorgunluk ve uyku bastırıyor uyumuşum kaşla göz arası .kan yapıcı şeyler yicem artık daha cumada kan alınacak. :48:

dikkat ediyorum canım sapasağlam olan biri bile hastaneye gittiğinde çalışanlara sinir olup geliyor çalışanlar hasta ediyor insanı.sürekl kan alınca halsiz düştüm işte 2 gün sonra son işallah

fotonun rengini açıp kafamı kestim
daha net anlaşılsın die :1:
$FOTORA~1.JPG

sirken tşk ederim canım göbeğimi görmediğin için öyle düşünüosun :27:

nek o hırkayı alıyım ya krem rengi kot üstüne dar bi t-shirt üstüne de salaş hırka çok hoş oluo die düşünüoum mağazada o şekilde giydirmişlerdi çalışan kızda giymiş beğendim :34:

birde şu var
$9000000523319_1_org_zoom.jpg

Eki Görüntüle 382617

nek o hırkayı alıyım ya krem rengi kot üstüne dar bi t-shirt üstüne de salaş hırka çok hoş oluo die düşünüoum mağazada o şekilde giydirmişlerdi çalışan kızda giymiş beğendim :34:

birde şu var
Eki Görüntüle 382636
krem kotun üzerine krem hırka boğar ama içine koyuu bi badi giyersen güzel olabilir.
koyu kırmızı, fuşya yada laci felan :)
ama o hırka normal bildiğimiz jean'lerin üzerien de süper olur lacivert, açık mavi felan :52:

kafayı kopartmış yaa :1: :1: :1: :1: :1:

krem kotun üzerine krem hırka boğar ama içine koyuu bi badi giyersen güzel olabilir.
koyu kırmızı, fuşya yada laci felan :)
ama o hırka normal bildiğimiz jean'lerin üzerien de süper olur lacivert, açık mavi felan :52:

kafayı kopartmış yaa :1: :1: :1: :1: :1:

noktalama işareti kullanmayınca yanlış anlaşılmış bundan alıyım krem rengi, kot üzerine ...........
yani hırkayı krem alıyım kot zaten mavi lacivert falan olcak :34:

Eki Görüntüle 382617

birde şu var
Eki Görüntüle 382636

bak senin cicin güzelmişşş. bunu sevdim. hem rengi de sevdimm

diloo nekkk bana böle çöllerde sürünen mecnun misali bi avatar koysanıza, o durumdayım :25:

Back