özge dilekk.. Sizinle bikaçgün var aramızda (regl açısından) daha benimkide gelmedi tam anlamıyla bekliyom
supper ben işlerimden yazmaya anca fırsat bulabildim
eşini takdir ettim doğrusu aferin ona; ailesi dıdısı ne olursa olsun eşin seni koruyup kolladığı sürece kimse bir şey yapamaz bi kez daha kanıtlandı; eltin gibi kıskanç insanlara da susup yerine oturmak düşer. Eltinin derdi o gün senin konuşman konuşmaman değilmiş anladığm kadarıyla eğer sus pus otursaydın da bu sefer onu laf eder dururdu; hatun senle kafayı bozmuş
sende olursun o zaman özgem bide ev toparlıcan zor olcak senin için şimdi
sedacım ne fena yaa hamileler ve doğurcak tekrar öyle mi yani
dilşad bu kadar endişeli olduğuna göre sanırım şüphe duyduğun bişi var
birde şey geldi aklıma süt korur gibi bi olay vardı senin öyle bi durum olmadı mı :44:
var :26:
geçen hafta istiyorduk ama şimdi vazgeçtim çok erken.
2 aylık bebeği olup da hamile kalanlar var netten bakıyorum da. süt korur yok. hem benim öyle çok çok sütüm yok, gün içinde aktığını hissediyorum sıkınca da püskürüyor ama o kadar dolmuyor yani artık göğüslerim.
Senin normalde daha doğumuna vardı dimi canım.
Yavaş yavaş toparlicam canım artık.sende olursun o zaman özgem bide ev toparlıcan zor olcak senin için şimdi
sedacım ne fena yaa hamileler ve doğurcak tekrar öyle mi yani
Önce sen oluyordun zuzum sonra dilek en son ben böyleydi galiba:44: Neysem olalımda kurtulalım ya bi an önce benim ki taşınacağımız güne denk gelmesindeözge dilekk.. Sizinle bikaçgün var aramızda (regl açısından) daha benimkide gelmedi tam anlamıyla bekliyom
var :26:
geçen hafta istiyorduk ama şimdi vazgeçtim çok erken.
2 aylık bebeği olup da hamile kalanlar var netten bakıyorum da. süt korur yok. hem benim öyle çok çok sütüm yok, gün içinde aktığını hissediyorum sıkınca da püskürüyor ama o kadar dolmuyor yani artık göğüslerim.
yaşadığın olay nedeniyle mantıklı hareket edememişsin gçen hft die düşünüoum ama şimdi de ya bişi varsa endişesindesin
dr bişi demiş miydi hamilelik bebek için herhangi bir süre vermişmiydi peki
aynen öyle
süre vermedi kendini ne zaman hazır hissedersen, ben istiyorum dersen o zaman olabilir sakınca yok dedi.
cahil, manyak, terbiyesiz, gerizekalı dediğin kadının seviyesine inip "bozma" onu ilk gördüğüm yerde yapıcam diye niyetlendiğin gibi. onun seviyesinde değilim diyorsun bakeş olmak odur zaten sirkencim..herkes bilmiyor işte eşlik nedir o mesela kalkıpta kendimi yormak istemiyorum.bir kaç cümle ile güzelce bozucam onu beklesin beni
manyak yaa onun tranvalarınımı çekicem ben sevmiyorum işte sevmiyorumeşim agladı falanda ddi.
suratsız karı..bildigin şeytan beni diğer eltilere benzetmesin.kimse bana sus pus diyemez..dişimi çıkardım
alyoşşşşslmm kızçelerrrrrrr
nasılsınız pakem
alisha hamilemi aaa çok sevindimmm hayırlısıyla kucağına alır inşşş
burayım ÖzgimmmYavaş yavaş toparlicam canım artık.
Önce sen oluyordun zuzum sonra dilek en son ben böyleydi galiba:44: Neysem olalımda kurtulalım ya bi an önce benim ki taşınacağımız güne denk gelmesinde
Neekkk nerdesin bebeyiimmm
cahil, manyak, terbiyesiz, gerizekalı dediğin kadının seviyesine inip "bozma" onu ilk gördüğüm yerde yapıcam diye niyetlendiğin gibi. onun seviyesinde değilim diyorsun bak, gerek yok :))) eşin cevap vermiş, güzelce savunmuş zaten seni..
aynen kendimi yormak istemiyorum kısa ve öz konuşcam.yine tınlmadıgımı anlasın çıldırsın
diyecegimde şu yani ilk seninle tartışamam ben dicem,seninle yakın olmak zorunda deilim ,bunu kafana sok dicem..boşuna uzatma yani
aynen öyle
süre vermedi kendini ne zaman hazır hissedersen, ben istiyorum dersen o zaman olabilir sakınca yok dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?