2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

evet canım son testler cuma yapılacak kanı cuma vermem gerekiyomuş.belirli günleri varmış .evet iyi olacak canım 4 seneden beri ilk defra yazın memlekete gideceğim hep kışın gidiyordum.geçen sene bende çok istemiştim ama gidemedik işallah bu sene bir aksilik olmaz.

işallah bu yıl gidersiniz canım.

Yok kız olur mu öyle şey. Bende bi ara böyle paranoyalar yapıyordum girdiğim sayfayı bulup üye olup okuyorlar mı diye :26:

oluo canım ağ bağlantısı olan bilgisayarlar birbirini görüo ve bi şifreyle karşı tarafın bilgisayarını yönetebiliosun
daha önceden çalıştığım yerde yapıoduk çünkü.

oluo canım ağ bağlantısı olan bilgisayarlar birbirini görüo ve bi şifreyle karşı tarafın bilgisayarını yönetebiliosun
daha önceden çalıştığım yerde yapıoduk çünkü.

ben de 3 yıl önce burdan bir kaç yazılımcının bilgisayarına girmiştim yada onlar benim ağıma girmişlerdi hep şahsi dosyalar filan vardı.

kaçan balık büyük olur hakkında bilgi istioum kuzucuklar
yemek fırsatı almayı düşünüoum da

yazamıoum hayatım yaa burası iyice bi tuhaf oldu yazılanlar ağ bağlantılarından ekran görüntüsünden okunuo die de şüphenioum arada
manyadım yani burda
acaba burda da mı öyle oluyo :18: :18: :18:
Eki Görüntüle 381704

canım o en uçta sarkan yuvarlak şy yoksay ... sadece isimli olan kolye
hımm evet sarkan kısım güzel değil..

isim yazanlar benimde hoşuma gitmiyordu ama birden fazla olunca gözüme güzel geldi.
ben de sevmem isimli kolyeleri, ve evet bu da bana hoş geldi bir kaç isim olduğu için sanırım. bebek olunca almak lazım 3 isim hoş olur :))

benimkisinin tıııııpkısının aynısııı :))
güle güle kullan canım..

.......................................................................

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…