• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

günaydın herkese:D

nektar iyi düşün valla kedi konusunu.bizim işyerinde kadının evinde vardı suratı tırmık tımık geliyordu koca çizgiler hemde kedi tırmığı:ssz:
ama pek heves ettim yaa, du bakalım :18:
dilşad günaydın ayakkabılarını çok beğendim güzelmiş iyi günlerde kullan

bol ben bu aralar daha çok internetten bulup okuyorum almak yerine
benim de pc'mde 2000 küsür e-kitap var gözüm gibi bakıyorum D'ye attım resimlerim silinsin onlara bişi olmasın ama hepsi bulgarca çeviri..

tşk ederim canım.
sen de güle güle giy.

nekk bence alma yaaa onlar sadece küçükken sevimli. ama büyüyünce birine verirsin belki. hem de onun tüyünü yutarsan sakıncalı oluyormuş bebiş olması için.
evet bebek için sakıncalıymış..
çok cici akkabıların, güle güle giy canım :)

Günaydın kızlar.
Birazdan çıkıcam hastaneye gidicem babamın kolunda taktıkları serumun plastik iğnesi kalmış ağrıyormuş annem bakınca farketmiş elleyince sert geliyormuş. Babam çıktı bende burdan çıkıcam umarım kolayca çıkarırlar daha önce böyle bir durum yaşamadık.:31:
Dün k.vlere gittik akşam, görümcem geldi bende mutfaktaydım kapıya yakın mutfak çıktım hoşgeldiniz dedim hoşbulduk deyip önümden geçti direkt. Öpmedi ben kalakaldım öyle sonra :31: onunda görümcesi gelmiş onla konuştum içeri geçtim bende. Konuşmazsa konuşmasın bundan sonra bende hiçbirşey demicem eşime de söyledim böyle böyle oldu diye ben bundan sonra bişe demem ona dedim. Bilsin olanları yarın birgün ben bişe mi yaptım der :22::22::19:

bir kaç ay öncesine kadar library.nu vardı ama orası kapanmış ordan bir sürü ders kitabı indirmiştim :1: şimdi alternatifleri var sana faceden gönderiyorum

Günaydın kızlar.
Birazdan çıkıcam hastaneye gidicem babamın kolunda taktıkları serumun plastik iğnesi kalmış ağrıyormuş annem bakınca farketmiş elleyince sert geliyormuş. Babam çıktı bende burdan çıkıcam umarım kolayca çıkarırlar daha önce böyle bir durum yaşamadık.:31:
Dün k.vlere gittik akşam, görümcem geldi bende mutfaktaydım kapıya yakın mutfak çıktım hoşgeldiniz dedim hoşbulduk deyip önümden geçti direkt. Öpmedi ben kalakaldım öyle sonra :31: onunda görümcesi gelmiş onla konuştum içeri geçtim bende. Konuşmazsa konuşmasın bundan sonra bende hiçbirşey demicem eşime de söyledim böyle böyle oldu diye ben bundan sonra bişe demem ona dedim. Bilsin olanları yarın birgün ben bişe mi yaptım der :22::22::19:

babana tekrar geçmiş olsun bu nasıl bir dikkatsizliktir, gerçi ameliyatlarda içinde makas unutulan hastaları hatırlayınca çok da şaşırmadım diyeyim. görümcenin yaptığını eşine söylemekle ii etmişsin yarın bir gün sen aynısını yaptığında üste çıkamasın görümcen.

nekk tşk ederim canım

off ya bizim elimizde iş çok die yeni patronun adanadaki yerine iş gondermeyi düşünüodun dünkü tartışmadan sonra onlar bize yeni kitap gonderdiler yaklaşık 300 sayfa acele :14:

akşam ben dersanedeyken arkadaşlar bize gidecek, en samimi arkadaşlarımız hep bizde kalıyorlar bahsediyorum hatırlarsanız, yemeği hazırlayacak biz gidene kadar, çok yük olmayalım die dün akşam eve gidince sulu köfte yaptım pişirdim o da pilav salata yapacak, çayı demlicek, hazıra gitmek nasıl oluyormuş bi bakayım tadına :1:

off ya bizim elimizde iş çok die yeni patronun adanadaki yerine iş gondermeyi düşünüodun dünkü tartışmadan sonra onlar bize yeni kitap gonderdiler yaklaşık 300 sayfa acele :14:

dilek ne yapacaksınız o kitapları?

dilşat hadi bakalım afiyet olsun ne güzel..

off son 3 sayfayı okuyamadım, çatladım :50: sellaammmm :3:

maşallah nasıl konular konuşulmuş yokluğumda :23: bizde pazar dan sonra bu sabah :))) dün gece olcaktıda uyumuşum :))) nekk buarada haftaiçi 2 ,hafta sonları full dimmi :17:

nekk, kediler çok şirin görünüyo ama ben kedi hiççç sevmem :100: bende buaralar hani umutsuz ev kadınları dizisinde ceyda düvencinin kolyesi varya, ona sardım :1: araştırdım 400 falan tutuyo, söledim eşime tamm dedi d.günüm var ya :) ama güneş gözlüğüde istiyom, mor çok hoşuma gidiyo :44: ama diyom bi kolye ,çok para sankim 400 :30:

ımm, bide sirkennnnn, rüyam çok tuhaftı yaa.... tarihten yazılı oluyomuşuz lidese, soru şu : "sirkenin giydiği çoraplar ne güzel, bu konuda ne düşünüyorsunuz? " ve giydiğim 3 çeşit çorabın desenide var soru kağıdında :52:
bende düşünüyom düşünüyom bulamıyom yazcak bişey :))))

anuuum sirkenin çorapları sınav konusu :))))

hg zuzum maşallah güne hızlı başlamışsın :1:

dün yapıkredi bankasından aradılar :31: evde otursan aramazlar çalışınca ararlar:47:

neyseki işimden memnunum ssk girşimde yapıldı:nazar:

babana tekrar geçmiş olsun bu nasıl bir dikkatsizliktir, gerçi ameliyatlarda içinde makas unutulan hastaları hatırlayınca çok da şaşırmadım diyeyim. görümcenin yaptığını eşine söylemekle ii etmişsin yarın bir gün sen aynısını yaptığında üste çıkamasın görümcen.

nekk tşk ederim canım

Evet makas unutuyorlar, neyse ki iğne içeri kaçmamış yerinde duruyor.
Eşime söyledim ki bilsin yeri geldi mi haksız durumuna ben düşmeyim çünkü su yüzüne çıkmayı çok iyi becerir kendisi:19:

zuzum senin rüya coşmuş ne alaka benim çoraplar :52::52:

bu arada doğa için çal 4 çıkmış dinlesenize 5.39 a bittim ben :1:

Görümcemde akşam bize geldi. eşi getirmiş utanmadanda söylüyor eşimin zoruyla geldim diye. ben az barıştırmadım eşim ile görümcemi. hatta eşimde hep takdir etti beni aramızı bulman hoşuma gidiyor diye.

anuuum sirkenin çorapları sınav konusu :))))

hg zuzum maşallah güne hızlı başlamışsın :1:

:1: sormaa

hb canım:48: evet :23:

Evet makas unutuyorlar, neyse ki iğne içeri kaçmamış yerinde duruyor.
Eşime söyledim ki bilsin yeri geldi mi haksız durumuna ben düşmeyim çünkü su yüzüne çıkmayı çok iyi becerir kendisi:19:

neee :30: okumadım ya atlamışım,iğnemi unutmuşlar :26:

zuzum senin rüya coşmuş ne alaka benim çoraplar :52::52:

bu arada doğa için çal 4 çıkmış dinlesenize 5.39 a bittim ben :1:

:1: hemde ne coşma :)))

Back