Görümcemde akşam bize geldi. eşi getirmiş utanmadanda söylüyor eşimin zoruyla geldim diye. ben az barıştırmadım eşim ile görümcemi. hatta eşimde hep takdir etti beni aramızı bulman hoşuma gidiyor diye.
dizgisi yapılcak canım çeviri kitap word veriolar biz mizanpaj yapıp baskıya hazırlıouz
tlf etti adam maille gonderioum die burası özel sektör
sirken dinledim süperrr
Serumun iğnesini unutmuşlar canım kolunda. öğleden sonra gidicez bakalım damar röntgeni çekerler büyük ihtimalle.neeeokumadım ya atlamışım,iğnemi unutmuşlar :26:
nasıl iğne unutmuşlar yaaa :s :sGünaydın kızlar.
Birazdan çıkıcam hastaneye gidicem babamın kolunda taktıkları serumun plastik iğnesi kalmış ağrıyormuş annem bakınca farketmiş elleyince sert geliyormuş. Babam çıktı bende burdan çıkıcam umarım kolayca çıkarırlar daha önce böyle bir durum yaşamadık.
Dün k.vlere gittik akşam, görümcem geldi bende mutfaktaydım kapıya yakın mutfak çıktım hoşgeldiniz dedim hoşbulduk deyip önümden geçti direkt. Öpmedi ben kalakaldım öyle sonraonunda görümcesi gelmiş onla konuştum içeri geçtim bende. Konuşmazsa konuşmasın bundan sonra bende hiçbirşey demicem eşime de söyledim böyle böyle oldu diye ben bundan sonra bişe demem ona dedim. Bilsin olanları yarın birgün ben bişe mi yaptım der
zuzum hoşgeldin nihayettoff son 3 sayfayı okuyamadım, çatladımsellaammmm
maşallah nasıl konular konuşulmuş yokluğumdabizde pazar dan sonra bu sabah :))) dün gece olcaktıda uyumuşum :))) nekk buarada haftaiçi 2 ,hafta sonları full dimmi
nekk, kediler çok şirin görünüyo ama ben kedi hiççç sevmem :100: bende buaralar hani umutsuz ev kadınları dizisinde ceyda düvencinin kolyesi varya, ona sardımaraştırdım 400 falan tutuyo, söledim eşime tamm dedi d.günüm var ya :) ama güneş gözlüğüde istiyom, mor çok hoşuma gidiyo :44: ama diyom bi kolye ,çok para sankim 400
ımm, bide sirkennnnn, rüyam çok tuhaftı yaa.... tarihten yazılı oluyomuşuz lidese, soru şu : "sirkenin giydiği çoraplar ne güzel, bu konuda ne düşünüyorsunuz? " ve giydiğim 3 çeşit çorabın desenide var soru kağıdında
bende düşünüyom düşünüyom bulamıyom yazcak bişey :))))
hafta sonu ziledim ben de, süperrzuzum senin rüya coşmuş ne alaka benim çoraplar
bu arada doğa için çal 4 çıkmış dinlesenize 5.39 a bittim ben
Serumun iğnesini unutmuşlar canım kolunda. öğleden sonra gidicez bakalım damar röntgeni çekerler büyük ihtimalle.
Bilmiyorum gidip bi bakalım durumu tam olarak öğrenelim bişe olmasın çıkarsınlarda başka bişe istemiyorum.nasıl iğne unutmuşlar yaaa :s :say insan mahkemeye bile veriri bu durumda nasıl yaparlar böyle bişi :26:
zuzum hoşgeldin nihayett
evet hafta sonlar full olamlı,ama bazen olmuyoo
biz dün gece detelafi etmiş olduk.. ama artık yeter hafta sonuna kadar izin verdim kendime
rüyaya çok güldüm
kolyeyi eklesene kuzum, merak ettimm
hafta sonu ziledim ben de, süperr
Evet farketmişler ve yeri belli. Farketmeseydik belki de o iğne kayacaktı Allah korusun.:18:ben işyerinde dinleyemiyorum açılmıyor
özgecim çok geçmiş olsun neyseki farketmişsiniz yaa farketmeseniz belki daha kötü olurdu.
dilekcim kolay gelsin ozman sana.
Son sonuç ne canım? tahlilleri yaptıracak yer buldunmu sanırım dün bi tanesini yaptırdın. canım eşim topluyor yavaş yavaş o zaman kadar kardeşlerimde gelirler yaptırırım onlara. annem falanda yardım eder bi şekilde biter.. sağol :)
biz hep ets tur ile gidiyoruz sitesinden bak bence baya bi araştırmak lazım.
ne güzel birlikte gidemiodunuz demi bak eşin ayarlamış boşuna üzüldün
fotolar facete sanırım ben göremioum
Dileğim kolay gelsin bebeyim uzak kaldık sankim senle
umarım bir sıkıntı olmaz iğne diyince size başımdan geçen bir olayı anlatayım; üniversitede öğrenciyken ayak bileğim şişmişti iki deney arası medikoya gittim mediko beni ortopediye yönlendirdi ortopedi de mesai saati doluyor diye acile yönlendirdi üstümde sadece önlük bir kimlik var gittim acile benim ayak bileği daha da şişmeye başladı üstüne de basamıyorum acilde benim durumumdan daha acil durumda hastalar oldugu için bekleyeceksin sirken dediler. Neyse arkadaş çantamı getirdi o da evine gitti ben bekliyorum annemleri de aradım ben acildeyim ama sorun değil işim bitince gelirim siz merak etmeyin diye; onların da katılacakları bir düğün vardı. Neyse beklerken beklerken ordaki teyzeler amcalar vah yavrum neyin var senin kimin kimsen yok mu nerde yaşıyorsun filan demeye başladılar. Annemleri de telaşlandırmak istemiyorum ama çevre resmen arabeske bağladıartık teyzemi aradım bi gel de yanımda ol diye o geldi beni gece yarısına doğru aldılar bu arada annemler de geldiler işte hallettik işimizi çıktık eve geliyoruz yolu da yarılamıştık bir baktım elimde intraket duruyor o telaşta unutmuşuz; tekrar hastaneye dönüp çıkarttırmıştık.
Serumun iğnesini unutmuşlar canım kolunda. öğleden sonra gidicez bakalım damar röntgeni çekerler büyük ihtimalle.
zuzum hoşgeldin nihayett
evet hafta sonlar full olamlı,ama bazen olmuyoo
biz dün gece detelafi etmiş olduk.. ama artık yeter hafta sonuna kadar izin verdim kendime
rüyaya çok güldüm
kolyeyi eklesene kuzum, merak ettimm
:)) Teyzelere güldüm ya. Babamında kolunda kalan intraketin ucundaki plastik herhalde sirken. Sence bi sorun olur mu çıkartırken nasıl çıkartıcaklar ki :26:
yazamıoum hayatım yaa burası iyice bi tuhaf oldu yazılanlar ağ bağlantılarından ekran görüntüsünden okunuo die de şüphenioum arada
manyadım yani burda
dün kadıköyde göztepede doktor bütün tahlillere baktı .check -up yaptırmıştımya onlarada baktı.dahiliyeyede git dedi şekerini tansiyonunu kanını ölçtür dedi .onlarda sebep olur dedi.kansızlık vardı çok fazlaydı.ocakta tekrar kan testi yaptırmıştım oda düzelmiş ama sen takip et dedi .yine istediğim testten 2 tane bide 2farklı test istedi yaptırdım.z kamile gittim orda hepsi apılıyor farklı testlerde var onlar için cuma giidcem tekrar.bugünde gen testini hallettik
biraz baktım ama biraz fiyatlar yüksek gibi geldi ama iyice araştırmak lazım.
evet canım o işten dolayı gidemeyiz diyodu ama patron beni işe geri çağırmaya niyetlenmiş oda mecbur durumu söyleyince o zaman patron kafanızı dağıtın gençsiniz gezin dolaşın tatile çıkın falan demiş.zaten 15 gün izin hakkıda var .ona güvenerekten gidiyoruz normalde turizmde yazın pek izin vermek istemiyolar ama gidicez işallah.bu işten ben karlı çıktım mayıs ve haziranda memlekete gidiyorum bide tatil bana tam tatil olacak
Enkim şimdi testler yapıldı sonuçları mı bekliyorusunuz?:44: Ne güzel senin için iyi olur kafan rahatlar biraz memleketini de görürsün. Biz tatile çıkıcakmıyız acaba geçen yıl çok niyetlenip gidememiştik.özgeciğim babana çok geçmiş olsun .iyiki fark etmişsiniz erkenden işallah hemen çıkarırlar iğneyi
dileğim kolay gelsin işin zor anlaşılan
Hay Allah'ım
evet canım resmen bana mahalle baskısı yaşattılar iki dakikada
silikon diye biliyorum ben bi sorun olacağını sanmıyorum peki hiç ucu yok mu ki? sadece damar içi mi? Yani dışardan elinize takılan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?