- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
Günaydın Kızlarr
Son sonuç ne canım? tahlilleri yaptıracak yer buldunmu sanırım dün bi tanesini yaptırdın. canım eşim topluyor yavaş yavaş o zaman kadar kardeşlerimde gelirler yaptırırım onlara. annem falanda yardım eder bi şekilde biter.. sağol :)
biz hep ets tur ile gidiyoruz sitesinden bak bence baya bi araştırmak lazım.
geçmiş olsun canım bende yoktum hastanelerde dolaştım durdum.akşam 10da geldim eve aklıma geldin ama geç oldu diye aramadım.öğleden sonra dönersin sandım.kürtaj fazla sürmüyor ama uyanması zaman alıyor bide araya bişeler giriyosa uzamıştır canım.siniirn geçtiyse bebiş iyi .maşallah canım hep böle gitsin.
desene sizde sizde taşınıyosunuz artık telaş başlayacak .allah yardımcın olsun canım yardım gerekirse gelirim aklında bulunsun fazla yorma kendini .tecrübeliyimdir.
evet canım eşim iyi düşünmüş güzel geldi bize .çok foto çekindik.eşim orda güzel bir haberde verdi .tatile gidiyoruz araştır bak beğendiğin yerleri söle dedi.siz nereye gitmiştiniz canım hangi acenta veya tur şirketiyle.
Son sonuç ne canım? tahlilleri yaptıracak yer buldunmu sanırım dün bi tanesini yaptırdın. canım eşim topluyor yavaş yavaş o zaman kadar kardeşlerimde gelirler yaptırırım onlara. annem falanda yardım eder bi şekilde biter.. sağol :)
biz hep ets tur ile gidiyoruz sitesinden bak bence baya bi araştırmak lazım.