2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

cumaya gec olur.senden sonra birilerinide arar onlar.sen bence müsait ol ara şimdi dilek

bugün tekrar aramak çok saçma olur adam 1 2 soru sorup kapattı
ben müsait diildim konuşamadım gibi olmadı aslında pek fazla
aynı numara beni pztde aramıştı akşam üzeri açmamıştım

bugün tekrar aramak çok saçma olur adam 1 2 soru sorup kapattı
ben müsait diildim konuşamadım gibi olmadı aslında pek fazla
aynı numara beni pztde aramıştı akşam üzeri açmamıştım

olmaz o bence sen ümidi kes böyle şeyler sıcagı sıcagına oluyor

regl olcak gibi hissediyorum kendimi , 1-2 gün var ama ... mart5 'de olmuştum

orası ne üzerineydi canım.
canım orası da yayınevi tr ve ing kitaplar çıkarıolarmış

ay pardon pazartesi

Pazartesi sen yoktun ya o gün aradı Nektar. Hatta burayada aradım açmadı yazmıştı.

hımm canım görmedim gercekten
3-4 cvpsız yazıo ya mesela senden sonra arayan kimse o gözüküo gibi oluo eltim aramış yanında 2 yazıodu eşim 1 yazıodu 3 edio dedim listenin devamına bakmadım
gözden kaçırmışım ogün mahvoldum hastanelerde sürekli uyuklama modundaydım yoksa geri dönerdim evdeydim yani akşam

gel bana gell
Eki Görüntüle 377593

iyi neyse gelim hadiii
Eki Görüntüle 377595

selam suskunlar kulübüüü 2 gündür herkeste bi bahar yorgunluğu heralde pek yazan yok, hadi ben giremiom siz nie yazmıonuz hiç bakiiim neyse ama bana da ii oluo geçmişşi okumak kolay oldu böle

dersleri bitirdim ordan pazara geçtim şimdi de eve geldim. yarın dersimin 10.30da olması mutluluğu var üzerimde

dilşadd hoşgeldin cnmm

acaba diğer şartları ve ücreti nasıldı acaba dilek merak ettim ben de o aradıkları işi? ne zaman aramayı düşünüosun ya da aramayı düşünüo musun? gerçi işin düzelmiş artık ama saatleri falan uygunsa öbür iş neden olmasın?

hb canım
ben de birazdan dükkana geçecem mesai bitti, kocişle gideriz eve milföyüm var milföy pizza yapıyım bari en pratiğinden. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…