• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

anlatsamda anlamaz canım kafasına koyduğunu yapacak parayı sorun etmiyor.bende dedim tedavi sürecide olur bişe çıkarsa yok .canı ne istiyorsa yapsın .PDG nedir.

PGD preimplantation genetic diagnosis yani preimplantasyon genetik tanı olarak geçiyor. Anneden alınan yumurta ve babadan alınan sperm in vitro koşullarda birleştiriliyor çok sayıda zigot meydana geliyor. Oluşan zigotlardan alınan blastositlere genetik olarak taranıyor ve annenin rahmine %100 sağlıklı olan embriyo transfer ediliyor.

günaydın kızlar...
dilşacım hoşgeldin..
ayşem hadi bakalım inşallah bebiş vardır:)

Dilşad, hoşgeldin canım..

Günaydın herkese $opcuk.gif

hb kızlar, enki canım yeni okudum hayırlı haberlerini bekliyoruz. biz de bebiş istiyoruz belki aynı zamanda hamiş oluruz :)

Son düzenleme:
günaydın kızlar

nek tozludan aldığım o bluz ve arkadaşın deri ceketi vardı ya dün gelmiş eşim akşam getirdi hiç beğenmedin iade etcez kapıda ödeme yapılmıştı
şimdi biz sürate vercez gitcek yarın sonra IBAN istiolar parayı yatırmak için sen hiç iade ettin mi

kargoyu alınca onlar mı bizi ararlar Iban için hesaba para yatırılcak die :44:

günaydın kızlar

nek tozludan aldığım o bluz ve arkadaşın deri ceketi vardı ya dün gelmiş eşim akşam getirdi hiç beğenmedin iade etcez kapıda ödeme yapılmıştı
şimdi biz sürate vercez gitcek yarın sonra IBAN istiolar parayı yatırmak için sen hiç iade ettin mi

sen ara tozluyu bana 10 tl iade edeceklerdi 40 kere aradım etmediler,ürünler güzel görünüyor fiyatlar cazip kanıyoruz işte

günaydın kızlar

iade ettim ama para yatırma olaylarına girmedim, değişim yaptım sadece canım o yüzden bilmiyorum nasıl olur :26:

Dilşad erken değil mi bebiş için canım, biraz toparlansaydınız ikiniz de :/
hem aynı şey vücudun için de geçerli, az da olsa bir ara vermeyi düşünmüyor musunuz?

iade ettim ama para yatırma olaylarına girmedim, değişim yaptım sadece canım o yüzden bilmiyorum nasıl olur :26:

Dilşad erken değil mi bebiş için canım, biraz toparlansaydınız ikiniz de :/
hem aynı şey vücudun için de geçerli, az da olsa bir ara vermeyi düşünmüyor musunuz?

canım 2 ay geçti zaten mayıs haziran gibi olsun istiyoruz doktorumuz da ok verdi, psikolojinizi yeni bir bebeğin düzelteceğine inanıyorsanız sorun yok, karnın çok gerilmesin yeter estetik dikişlerde sorun olmaz dedi. ben de yediklerime dikkat ediyorum göbüş gitti gidiyor. boşlukta kaldık :26:

kızlar gunaydın ben geldim ne kadar soğumuş hava öyle kar yağıyordu hafiften

dilşad hoşgeldin canım demek iş başı yaptın

Canım sen sezeryanlısın ya onun bi süresi yokmu? Fatmada bilir gerçi onada sor istersen.

aslında ii değil en az 2 sene diyolar ama bizim kasım annelerinden 3 tane hamile var 2.ye yine kasımda anne olacaklar bana garip geliyo hemen ardı ardına biriyle tam ilgilenemeden hemen ikinci dilşatcım hayırlısı olsun inşallah sizin için ii olur.

nekk smileyı çoook beğendim:))

58 tl alacağımız var bizim arkadaşla
arkadaş tlf etti IBAN nosu verin yatırılır demiş.

anladım canım az da değilmiş 58 tl ben kaç kez ıban no verdim yatırmadılar 10 tl de olsa hakkımı vermediler
sitelerine bakıyorum arasıra yeni güzel ciciler gelmiş ama almıycam bir daha:50:

canım 2 ay geçti zaten mayıs haziran gibi olsun istiyoruz doktorumuz da ok verdi, psikolojinizi yeni bir bebeğin düzelteceğine inanıyorsanız sorun yok, karnın çok gerilmesin yeter estetik dikişlerde sorun olmaz dedi. Ben de yediklerime dikkat ediyorum göbüş gitti gidiyor. boşlukta kaldık :26:
deme öyle :70:
Bu yazı bi atlatsanız, başbaşa tatile gidersiniz belki, iyi gelir size.
Yaz sonu felan düşünesinz belki daha iyi olurdu ama en iyisini siz bilirsinzi tabi, hakkınızda hayırlısı.

kızlar eşimi her an askere alabilirler eğitiminden dolayı erteleme hakkı 29 yaşa kadarmış dün okulda öyle söylemiş öğrenci işleri. Bugün öğleden sonra askerlik şubesine gidip öğrenecek

kızlar eşimi her an askere alabilirler eğitiminden dolayı erteleme hakkı 29 yaşa kadarmış dün okulda öyle söylemiş öğrenci işleri. Bugün öğleden sonra askerlik şubesine gidip öğrenecek

allah yardımcın olsun şimdiden asker beklmek zor helede eşinse daha çok zor olacak:ssz:

aa askerlik yapmadımı cnm eşin kısa dönem yapar ama oraya çıkma ihtimali varmı peki

Back