kızlar ben çıkıyorum. herkese iyi hafta sonları.
inş canım, hepimiz pazartesi musmutlu geliriz inş topikenekim bak çıkma saatin geldi hemen .eşinde ailesini görmeyeli olmuş.iş çıkışı gideceksiniz heralde akşamda erken kalkarsınız dönüşte biryerlerde oturursunuz
elfim haftasonu planın gayet güzel.işalllah görümcen limon sıkmaz
yarenim seninde haftasonu planın güzel.
herkesin haftasonu işallah çok güzel geçer.havalarda düzelmeye başladı
Ordadır oturan boğa :) Yok ben gitmem suratlarını görmeye tahammülüm yok kendine söylerim getirir zaten demiştim kargom gelicek diye ben getiririm demişti.
..
Çikolata kahvesi diyorsun :44:
inş canım, hepimiz pazartesi musmutlu geliriz inş topike
herkese iyi tatillerkaçtım ben..
Herkese iyi haftasonları...
Bilmiyorum zeynepcim gidim baki bi sorim:) Evet inş. pzt. senin için çok güzel başlar
Nekim hala burdasınGülü gülü üptümm..
selam kızlarrr.baha sınav gözetmenlik görevim vardı oraya gittim şimdi geldim eve. ayy bu gözetmenlik olayı çok karlıymış yalnız, bi saatlik ayakta dikilmeye bi sürü para
kantin de kapalıymış orda, gelirken simit aldım kahvaltı ediom şimdi de. eşim de yok çalışıo. yarın da belki diğer cafeye bakma ihtimali var bizim h.sonu pek ii geçmicek anlaşılan...
saatler de ileri alınıomuş bu gece kızlarrr unutmayalım
işallah canım .git bakalım boyat saçını sanada iyi eğlenceler
hoşgeldin canım .sınavlar başladı yani .evet bende duymuştum onu canım iyi para veriyolar .desene ekstaradan para kazandın.
sende arkadaşlarınla bişeler yap canım annenle yada
Hızlı hızlı yaparsan yetiştirebilirsin belki kuzum erken bıraksın yaa. Çok telaşlı olacak senin için :26:Canım hiç iş yapmak istemiyoo ... Dışarısı çok güzel, tşörtle bilem dolaşan varAma erkekler tabisi
Erken gitmem gerek yaaa( bisürü işim var, bi yığın çamaşır katlancak, sil süpür toz banyo yıkncak..mutfak tezgahı toparlancak, makarna salatası yapılcak ....
Hepsi 1- 1 buçuk saate yetişirmi dersiniz
burda millet yazlık elbiselere başlamış çorapsız falan giymişler yuh didimCanım hiç iş yapmak istemiyoo ... Dışarısı çok güzel, tşörtle bilem dolaşan varAma erkekler tabisi
Erken gitmem gerek yaaa( bisürü işim var, bi yığın çamaşır katlancak, sil süpür toz banyo yıkncak..mutfak tezgahı toparlancak, makarna salatası yapılcak ....
Hepsi 1- 1 buçuk saate yetişirmi dersiniz
Hızlı hızlı yaparsan yetiştirebilirsin belki kuzum erken bıraksın yaa. Çok telaşlı olacak senin için :26:
...
ayşam turplu suyu dene uzatıyormuş ve yumuşatıyormuş google a yaz var kk da topiği. badem yağı bemiks karıştırp saçına sürebilirsin evde varsa sen bi araştır canım bulursun. okiş sorarım hangi boya diye. ama aklım hani şu hepside eren var ya o kızın saç renginde kaldı.
Eki Görüntüle 374621
Hızlı hızlı yaparsan yetiştirebilirsin belki kuzum erken bıraksın yaa. Çok telaşlı olacak senin için :26:
burda millet yazlık elbiselere başlamış çorapsız falan giymişler yuh didimzuzum senin yerinde olsam çamaşırları yatak odasına yığarım, oturcağınız odayı mutfağı ve wc yi temizlerim, sonra da salatamı yaparım. bütün işleri bitirmek biraz zor çok yorma kendini akşam da yorulcaksın zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?