2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

nekim bak çıkma saatin geldi hemen .eşinde ailesini görmeyeli olmuş.iş çıkışı gideceksiniz heralde akşamda erken kalkarsınız dönüşte biryerlerde oturursunuz

elfim haftasonu planın gayet güzel.işalllah görümcen limon sıkmaz

yarenim seninde haftasonu planın güzel.

herkesin haftasonu işallah çok güzel geçer.havalarda düzelmeye başladı
inş canım, hepimiz pazartesi musmutlu geliriz inş topike :70:

herkese iyi tatiller :48: :3: kaçtım ben..

Ordadır oturan boğa :) Yok ben gitmem suratlarını görmeye tahammülüm yok kendine söylerim getirir zaten demiştim kargom gelicek diye ben getiririm demişti.
..
Çikolata kahvesi diyorsun :44:

özgem çikolata kahves güzel oluyor bende boyatmıştım önceden ama kuaförüne gittiğinde sorarsın en iyisini o söyler zaten

Bilmiyorum zeynepcim gidim baki bi sorim:) Evet inş. pzt. senin için çok güzel başlar:emir_bebek:
Nekim hala burdasın:1: Gülü gülü üptümm..:54:

selam kızlarrr.baha sınav gözetmenlik görevim vardı oraya gittim şimdi geldim eve. ayy bu gözetmenlik olayı çok karlıymış yalnız, bi saatlik ayakta dikilmeye bi sürü para :9:

kantin de kapalıymış orda, gelirken simit aldım kahvaltı ediom şimdi de. eşim de yok çalışıo. yarın da belki diğer cafeye bakma ihtimali var bizim h.sonu pek ii geçmicek anlaşılan...

Bilmiyorum zeynepcim gidim baki bi sorim:) Evet inş. pzt. senin için çok güzel başlar:emir_bebek:
Nekim hala burdasın:1: Gülü gülü üptümm..:54:

selam kızlarrr.baha sınav gözetmenlik görevim vardı oraya gittim şimdi geldim eve. ayy bu gözetmenlik olayı çok karlıymış yalnız, bi saatlik ayakta dikilmeye bi sürü para :9:

kantin de kapalıymış orda, gelirken simit aldım kahvaltı ediom şimdi de. eşim de yok çalışıo. yarın da belki diğer cafeye bakma ihtimali var bizim h.sonu pek ii geçmicek anlaşılan...

işallah canım .git bakalım boyat saçını sanada iyi eğlenceler

hoşgeldin canım .sınavlar başladı yani .evet bende duymuştum onu canım iyi para veriyolar .desene ekstaradan para kazandın.
sende arkadaşlarınla bişeler yap canım annenle yada

işallah canım .git bakalım boyat saçını sanada iyi eğlenceler

hoşgeldin canım .sınavlar başladı yani .evet bende duymuştum onu canım iyi para veriyolar .desene ekstaradan para kazandın.
sende arkadaşlarınla bişeler yap canım annenle yada

aslında kv, annem eltim hamama gidicektik ama kv ile eltim atışmışlar h.içi, o iş yatar yani. ben de bugün kendimi bakıma almayı düşünüyorum. saç için bildiğiniz evdeki malzemelerle yapacağım bi bakım kürü olan var mıııııı :3:

dün beyaz'da cansu dere'nin saçları çiko kahveydi heralde, beni o kıza benzetirler bazen. ben de yaptırsam bana da gider heralde die düşünüom, şimdiye kadar boyarken hep amacım o rengi tutturmaktı ama saçlarım koyu die hep koyu çıkıo :1:

özge boyatırsan boyanın ismini ve numarasını da al kuaförden olur mu aklımızda olsun, tabi bikaç şeyi karıştırmazsaa

Canım hiç iş yapmak istemiyoo ... Dışarısı çok güzel, tşörtle bilem dolaşan var :40: Ama erkekler tabisi :1:

Erken gitmem gerek yaaa :(( bisürü işim var, bi yığın çamaşır katlancak, sil süpür toz :( banyo yıkncak..mutfak tezgahı toparlancak, makarna salatası yapılcak ....

Hepsi 1- 1 buçuk saate yetişirmi dersiniz :31:

Canım hiç iş yapmak istemiyoo ... Dışarısı çok güzel, tşörtle bilem dolaşan var :40: Ama erkekler tabisi :1:

Erken gitmem gerek yaaa :(( bisürü işim var, bi yığın çamaşır katlancak, sil süpür toz :( banyo yıkncak..mutfak tezgahı toparlancak, makarna salatası yapılcak ....

Hızlı hızlı yaparsan yetiştirebilirsin belki kuzum erken bıraksın yaa. Çok telaşlı olacak senin için :26:
...

ayşam turplu suyu dene uzatıyormuş ve yumuşatıyormuş google a yaz var kk da topiği. badem yağı bemiks karıştırp saçına sürebilirsin evde varsa sen bi araştır canım bulursun. okiş sorarım hangi boya diye. ama aklım hani şu hepside eren var ya o kızın saç renginde kaldı.
Eki Görüntüle 374621

burda millet yazlık elbiselere başlamış çorapsız falan giymişler yuh didim :1: zuzum senin yerinde olsam çamaşırları yatak odasına yığarım, oturcağınız odayı mutfağı ve wc yi temizlerim, sonra da salatamı yaparım. bütün işleri bitirmek biraz zor çok yorma kendini akşam da yorulcaksın zaten.
Hızlı hızlı yaparsan yetiştirebilirsin belki kuzum erken bıraksın yaa. Çok telaşlı olacak senin için :26:
...

ayşam turplu suyu dene uzatıyormuş ve yumuşatıyormuş google a yaz var kk da topiği. badem yağı bemiks karıştırp saçına sürebilirsin evde varsa sen bi araştır canım bulursun. okiş sorarım hangi boya diye. ama aklım hani şu hepside eren var ya o kızın saç renginde kaldı.
Eki Görüntüle 374621

üf yaaa turpum da yok bemiksim deeee :47: zeytinyağı falan öyle bişilerle yapılan kürler bulim bari :50:

:31: inş.ama sanmıyorum erken bırakacağını ...
evet telaşlı olucam

burda millet yazlık elbiselere başlamış çorapsız falan giymişler yuh didim :1: zuzum senin yerinde olsam çamaşırları yatak odasına yığarım, oturcağınız odayı mutfağı ve wc yi temizlerim, sonra da salatamı yaparım. bütün işleri bitirmek biraz zor çok yorma kendini akşam da yorulcaksın zaten.

maşşalh, erken getirdiler yazı :1:

canım oturma odasına erkekler geçiyo oyun oynuyolar, biz salonda takılıyoz, e mutfak+banyo zaten kullanılıyo...yetiştiremezsem çamaşırları öle yaparım..gerçi eşim dedi ben katlarım, yardım ederim diye :31:

herkese iyi pazarlar kızlar. sabah annemlerle beraber güzel bir kahvaltı yaptık. onlar söylemese saatlerin ileri alındığından haberimiz olmayacaktı valla:1::1: eşim anneme raf yapmaya gitti, ben de biraz etrafı toparlayıp hazırlancam, gezmeye gitcez beraber. hava çok güzel:24::24::24::24:

bu arada sabah tartıldım, hamileliğim ilk 3. ayını bitirirken başlangıç kilomdan 1 kilo eksilmişim. eşim kızdı ama napayım yiyemiyorum ki doğru düzgün. zaten su içemediğimden cildim, dudaklarım kurudu. bi de su için kendimi zorlasam demek ki daha çok kilo verecektim.

ayşammm gerçekten güzelmiş bu gözetmenlik işleri, sen daha sık almaya bak bence:1::1: bugün için de annene takıl bence. bu güzel havayı evde harcama bence.

zuzu kesin sabahladı yine arkadaşlarıyla kendine gelememiştir daha o:1::1::1:

Back