2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Kaynanamda bana küstü bu hafta görümcesinde kalacak dünde kızında kaldı.

Eşimde bana bozuldu hareketimden dolayı ama ona açıklamamı yaptım.

Akşam haladayken eşim dedi ki yarın akşam yemeğe annaneye gidicez bizi yemeğe çağırdı kaynanamda ee ben evde banyo yapıcam nereye gidiyorsunuz dedi. bende dedimki o zaman ben giderim sende evde kalırsın dedim eşime. hep senin akrabalarındayız birazda benim aileme gidelim dedim. ulu orta söylediğim için eşim kızmadı ama söylendi sonra bana. annen banyo yapacak diye bi yere gitmeyelim mi dedim. ben senin akrabalarına gelince misafir gibi davranmıyorumki dedim. mutfağa giriyorum mesela bakıyorum ocak kirli hemen girip siliyorum etraf dağınıksa topluyorum ama benim akrabalarımdan kimseye gitmiyoruz söyle gidelim kime gitmek istiyorsan dedi. Sizinkilerden fırsat kalmıyor dedim. ne olursa olsun herkesin içinde söylemeseydin dedi. ben zaten gidicez dedim annem ne derse desin yemek hazırlamış bizi çağırmış kadın gideriz dedi.

süper, iyi yapmışın kalkıp gitmekle :1:

elfim, eşin haklı herkesin yanında benim ailem senin ailen yapmasaydın :34:

özgimm, sabah dolmuştaki bi kızı sana benzettim, uzun uzun baktım yaa :)) senin gibi çikilata tenliydi,kaşlar falan benziyodu :38:

süper, iyi yapmışın kalkıp gitmekle :1:

sorma zuzucan , gidiyorum ya ben kelimeside iyi oldu..eşime mesaj attım hemen odadan kalksın diye hemen 5 dakka olmadan çıktık zaten:19:

eşimde gıcık olmuş zaten onada biraz toplu oturda birileri daha yanına otursun demiş.:53: misafire öyle şey denirmi yaa:22:

eşim diyor seni çekemiyorlar,kıskanıyorlar diyor..kayınvalidem gelir gelmez.yanıma otur dedi..oturdum .ellerimi tuttu okşadı.bırakmadı..acaba onumu kıskandı zaten hep kıskançda.:47:

eşim ondandır diyor bilemedim..ya bunlamı ugraşcam ben..görür o bundan sonra:47: hele o teyzenin kızı görünce öpmicem onu..aman aman almıyım dicem..

yalancı gülümsemeleri.yapmacık olduktan sonra hiç muhatab olmam daha iyi..amma vukuatlılar ya..eşimde pislik hepsi dedi:ssz:

Günaydın herkese.:3:
Bizim de haftasonumuz yoğun geçti. ben cumartesi kuaföre gittim kızlar saçlarım mahvoldu beğenmedim 3 işlem yaptılar önce rengini açtılar sonra boyadılar hiç beğenmedim sarı gibi oldu rengi sonra çok açık oldu rengi dedim koyulaştırdılar. kötünün iyisi durumuna geldi saat3den 7.30a kadar orda kaldım yapamadıkları için. :14: akşam kvalidemlere gidicektim çıktıktan sonra yemeğe bekliyorlardı saat 7.30 olunca eşim geldi almaya eve gittik yemek yememişler bekliyorlar. Büyük görümcemin suratı asık çok acıktık dedi. Sonra sofrada bişi oldu, annesi giderken şunu(yiyecek) verim de onu da götürün dedi. Görümcemde ne biliyorsun anne belki gitmicek "oğlun" hemen yollucaksın sende dedi. Bende eşime kalıcakmıyız dedim o da yok gidicez dedi.
görümcemde bana kalmak zorunda değilsiniz dedi sinirli sinirli. Bende Kalmicaz zaten dedim. :22:
Herkes sofradaydı. Sessizlik oldu kimse bişi demedi, yemekten sonra burası benim evim bilmem ne laf vuruyor. Kocası da çalışıyor kendi çoğunlukla orda.
Bizimde kalmamızı istiyor. Neyse çıktık biz sahil yoluna gittik kendi gelmedi evde tek kaldı. K.v, küçük görümcem, nişanlısı ve biz sahlep içtik çok güzeldi.

Pazar günü evim temizdi zaten kahvaltı yapıp çıktık 1 eve baktık ev güzeldi fiyatı çok geldi bir de bilmediğim semt old. için vazgeçtik. sonra avm ye yemek yemeye gittik eşime pantolon ve maç için forma aldık. Mağaza gezdik falan eve geldik evde nargile keyfi yaptık :ssz: tam yatıyorduk tlf. geldi gece 1de araba için arıyorlardı. Tlfda anlaştılar sabaha eşim devrini verdi ve elden çıkardık arabayı yani kızlar. Üstümüzden yük kalktı. Böyle işte. :31: Canım görümeceme sıkkın normalde cvp vermem ama tavırları moralimi bozdu. Şimdi bişe demesemiydim diyorum:31:

yoo iyiki demişsin özge, demeseydin daha beter "keşke deseydim" dicektin :34:

süperin teyze kızına seninde görümcene sinir oldum :47:

elfi ii demişsin cnm her zaman tek taraflı olmaz yani öle eşinde anladıysa seni sorun yok boşver..

özgecim saçlarına üzüldüm ya çok yıpranmıştır şimdi bakım yapman ve kestirmen gerekir iyi cvp vermişsin niye ezdireceksin kendini..araba içinde ii olmuş cnm darısı evinize olsun..

Son düzenleme:

süperin teyze kızına seninde görümcene sinir oldum :47:[/QUOT

nasıl bir yol izleyeyim bundan sonra kızlar sizce ???? :28:zaten muhatap hiç olmamda..olrsamda sivri dilllilik yaparım herhalde:22:

:1:tabi cnm demeye hakları yokta işte kaynana derler ii yapmışsın yerinden kalkmamakla ayrıca bende pek kalkmam:9:onlarda bende kalkmaz ama napalım herşey karşılıklı..
görmelisin kızımı:nazar::nazar:
aynen canım, onlar da bende kalkmıyo, yorgunluktan bi ara 3. posta bulaşıkta titremeye başladığımı biliyorum kimse yardım etmiyo kusura bakamsınlar :31: hatta k.v çağırdı mutfağa "anne yardım mı edim? bişi ver bari üzerimi değişim" dedim. üzerim pislenecek anlamında, duraksadı ben yardım için değil yanımda dur diye çağırdım dedi sonra. ben de kıvrıldım tabureye :30:
görücem kızınııı akşamm :16: 1 fotoyu gördüm telefonda ama donuyo, ay çok tatlısınız yaa :nazar:

...
@ Süper, bence de terbiyesizlik yapmışlar, kalkıp gitmekle iyi etmişsin bence de..
@ elfim, ben hiç yanlış bişi görmedim dediğinde, kötü bişi söylememişsin ki.. ayrıca azcık sesini çıkartmaya başlamakla iyi ediyosun çok iyi olmuş. banyo yapıcaksa evde durmanızı anlamadım? siz mi yıkayacaksınız onu? :44:
@ Özgim, nasıl açtılar saçını :26: ay esmere sarı saç hiiç olmaz, foto ekelsene merak ettim..

süperin teyze kızına seninde görümcene sinir oldum :47:

Bilmiyorum yaa ben arada soğukluk olsun istemiyorum hep iyi anlaşalım istiyorum görümcelerimle k.validemle.. Böyle oluncada niye bişe demedim diye kendimi yiyorum. Kaç kere de bişi demeyip içim içimi yediğim zamanlar olmuştur. Zaten eşim karışmıyor aile arasına ne onlarla kötü olsun ne benle öyle düşünüyor. Ama ben kim haklıysa onun yanında dursun istiyorum ben haksızsam bana söylesin istediğini yapsın ama haklıysamda sonuna kadar yanımda olsun. Bu yüzden bu konuda yalnızım ve hakkımı savunuyorum kendimce.
..
Süperin teyze kızına bende sinir oldum, iyi yapmışsın süper..:29:
..
Demek otbüsdeki kızı bana benzettin haa:48: kuzum benim rüyamda hepinizi gördüm topalnıp buraya geliyormuşsunuz ama bana karşı soğuksunuz dışlanıyormuşum üzülüyorum birde kar yağıyor ilk defa kar görüyorum diyorum(daha önce görmedim hiç kar:31:) Öyle bi rüyaydı işte:31:

aynen canım, onlar da bende kalkmıyo, yorgunluktan bi ara 3. posta bulaşıkta titremeye başladığımı biliyorum kimse yardım etmiyo kusura bakamsınlar :31: hatta k.v çağırdı mutfağa "anne yardım mı edim? bişi ver bari üzerimi değişim" dedim. üzerim pislenecek anlamında, duraksadı ben yardım için değil yanımda dur diye çağırdım dedi sonra. ben de kıvrıldım tabureye :30:
görücem kızınııı akşamm :16: 1 fotoyu gördüm telefonda ama donuyo, ay çok tatlısınız yaa :nazar:

...
@ Süper, bence de terbiyesizlik yapmışlar, kalkıp gitmekle iyi etmişsin bence de..
@ elfim, ben hiç yanlış bişi görmedim dediğinde, kötü bişi söylememişsin ki.. ayrıca azcık sesini çıkartmaya başlamakla iyi ediyosun çok iyi olmuş. banyo yapıcaksa evde durmanızı anlamadım? siz mi yıkayacaksınız onu? :44:
@ Özgim, nasıl açtılar saçını :26: ay esmere sarı saç hiiç olmaz, foto ekelsene merak ettim..

Eklerim bugün canım banyo yaptım saçlarım dağınık düzleştirim öyle ekliyim daha belli olur rengi sarı değil şuan ama ben hiç sevmedim eşim beğendi. Biraz zaman geçsin boyatıcam tekrar. Bolcum evet yıprandı :14: birde kestirdim orda uçlarından zati. Eski rengine dip boyamı yaptırıp kestirseydim keşke diyorum o renk daha sıcaktı bu donuk:22:

...

en güzelini yapıyorsun canım sen yaptıkça fazlasını istiyorlar. halanın gelinide ordaydı ben daha çok yardım etmişimdir. gelini bi iş yaptımı 100 kere allah razı olsun dedi hala ona.

Kaynanam 2 saat kaldığı için banyoda korkuyor. ondan evde kimse olmadımı yıkanamıyor. ama bazende pazar sabah 7 de kalkıp yıkanıyor uyuduğumuz halde korkmuyor çözemedim yani.

Süper bende senin yerinde olsam aynını yapardım ne demek oha falan. sessiz konuşunda neymiş. evine misafirliğe sohbete gidiyorsun herhalde. köz köz oturmaya değil.

Özgecim benimde görümcem laf sokarken sessiz kalırdım sonra içim içimi yerdi gelip o kadarda size anlatırdım artık öyle yapmıyorum. cevap veriyorum ister küssünler ister alınsınlar. seni düşünmüyorlar sende onları düşünme

i.

Süper bende senin yerinde olsam aynını yapardım ne demek oha falan. sessiz konuşunda neymiş. evine misafirliğe sohbete gidiyorsun herhalde. köz köz oturmaya değil.

ömrü hayatımda böyle terbiyesizlik görmeim.gerci bunlardan beklenirdi..acayip dedikoducu bir o kadar cahil insanlar ve boş hayatları var..kocalarıyla mutlu olamayan aptallar.:47:

oh canıma değsin teyze kızımıdr nedir ..kocası gecen gün tüm toplumda ikini karı alıcam ddi ciddi ciddi:53:

birde kızlar. dün ki toplumda sadece açık bayan bendim..eşimin ailesi falan hepsi kapalı eşarplı bayanlar..bede saçı fönlü .gözler makyajlı kokulu hatunum:ssz:

:22: bebek mi uyuyuorda sessiz konuşalım..kalabalık ortam ne susucam..sen ne konuşuyorsan bagıra bagıra.sizi dinlemek vey muhabbetinize katılmak zorunda değilim ki:32:

eşime dedim beni bir daha o eve götürmezsin herhalde dedim..:19: saçmala biz o eve abim için gidiyoruz dedi..ama sen rahat ol..baya bir zaman gitmicez..

niye gelmiyorsun dediklerinde..karımı susturmak için agırıyorsun diyecekmiş:ssz: haha oda çok meraklıya...ama ben görüyüm güzelce bozucam..:41:

kolay kolay gitmicem..zaten gitmiyoruz birşey olmadıkçaa..

Eklerim bugün canım banyo yaptım saçlarım dağınık düzleştirim öyle ekliyim daha belli olur rengi sarı değil şuan ama ben hiç sevmedim eşim beğendi. Biraz zaman geçsin boyatıcam tekrar. Bolcum evet yıprandı :14: birde kestirdim orda uçlarından zati. Eski rengine dip boyamı yaptırıp kestirseydim keşke diyorum o renk daha sıcaktı bu donuk:22:
rüyan güzelmiş canım, hayır olsun.. kar görmek iyidir sıkıntı, dertlerinden kurtulacan der babanniş :29:

sana dedik dimmi çiklat kahvesi yap :19: dinlemiyon ki :19:
evdeyken bakım yaparsın saçlarına, capcanlı olur inş yeniden :48:

selam kızlar ben geldim
nektar şampuan syoss bakalım iyi gelecek mi?

elfi kayınvalidene sinir oldum bir şeyi merak ediyorum gittiğiniz her yere kuyruk gibi onu da götürmek mi zorundasınız? Her durumdan kendine pay biçiyor :47: hadi kendi akrabaların gitmek istemesini anlyıorum biraz da sizi kendi halinize bırakmalı.

super sana çok ayıp etmişler ne demek susun susun. Misafire hiç öyle mi denir? Senin yerinde olsam ben de kalkar giderdim. Benim de sinir olduğum bir durum vardır; çok sesli ortamda bir şey anlatırken başka biri habire sözümü kesiyorsa konuşmaya devam etmiyorum dinliyorum bunu bir iki defa daha tekrarladıktan sonra karşımdaki hatasını anlıyor :1:

özge saçların nasıl oldu çok merak ettim bu aralar badem yağıyla filan bol bol bakım yapman lazım ki kendini toplasın saçların

enkiii :26: :26: regl mi oldun?
...
Günaydın herkese, iyi haftalar :3:

Kanaman mı var canım? Hayırlısı olsun ama inş. kötü sonuçlanmaz :(

zeynepcim kanaman olmuş heralde bence senin kan sulandırıcı iğne falan yapman gerekiyo sen geçende o test

regl değilmiş canım düşük yapıyormuşum.dün ağrılarım başladı arttı sonra kanama başladı .regl ağrısındanda fazla ağrım sabah 6 da uyuyakaldım.hastaneye gittim tekrar kan verdim büyük ihtimal değerler düşmüştür.doktorun yanınada girdim söyledim düşük yapıyosun dedi toparlan kanaman bitsin gel kontrole dedi .düşüğün sebeplerini anlamak için hangi testler yapılması gerekiyor dedim verseniz dedim kendini toparla sonra dedi .gen testi diyor fakultede yapılıyor oda baya zaman alır zaten uyuz oldum oturduğu yerden kalkmıyor kadın ya.

öğleden sonra 2.doktora gidicem bakalım.o vericekmi testleri

bende öle düşünüyorum sedacığım .okuyorum sonuç kan pıhtılaşması çıkıyor herkeste .çünkü hamile kalabiliyorum sonrası gelmiyor .

Sedacım saçların dikkatimi çekti fönmü o fotodakiler yoksa brezilya fönümü??

evt cnm brezilya fönü şimdilik ii gidiyoruz sadece ii kurutmak gerek tam kurutmadığında biraz bozuk oluyo ama memnunum valla çok rahatmış:)
zeynepcim bencede büyük ihtimal kan pıhtılaşması banda öle geliyor keşke bundan önce yaptırsaydın..

Son düzenleme:
selam kızlar ben geldim
nektar şampuan syoss bakalım iyi gelecek mi?

.

super sana çok ayıp etmişler ne demek susun susun. Misafire hiç öyle mi denir? Senin yerinde olsam ben de kalkar giderdim. Benim de sinir olduğum bir durum vardır; çok sesli ortamda bir şey anlatırken başka biri habire sözümü kesiyorsa konuşmaya devam etmiyorum dinliyorum bunu bir iki defa daha tekrarladıktan sonra karşımdaki hatasını anlıyor :1:

:47: sorma canım:22: saçlarını yolasım var:ssz:

bende tersledikden sonra konuşmaya devam etseydi.diyecektim sen benim evime gelsen ben sana sus desem hoşuna gidermi dicektim..ben kızgın surat yapınca.sende hemen şey yapıyorsun dedi sustı daha birşey demedi.

bende teli hemen elime aldım msj attım .eşime kalkalım diye.oda bana iki dakka gecmeden çagırtırdı beni..bende hemn çantamı aldım..yüzlerine bakmadan..öpmeden ayaklandım..:35:

çıkışta kapıda kayın validem ve görümcemle öpüştük.onlar yolculadı bizi.:ssz:

en güzelini yapıyorsun canım sen yaptıkça fazlasını istiyorlar. halanın gelinide ordaydı ben daha çok yardım etmişimdir. gelini bi iş yaptımı 100 kere allah razı olsun dedi hala ona.

Kaynanam 2 saat kaldığı için banyoda korkuyor. ondan evde kimse olmadımı yıkanamıyor. ama bazende pazar sabah 7 de kalkıp yıkanıyor uyuduğumuz halde korkmuyor çözemedim yani.

Özgecim benimde görümcem laf sokarken sessiz kalırdım sonra içim içimi yerdi gelip o kadarda size anlatırdım artık öyle yapmıyorum. cevap veriyorum ister küssünler ister alınsınlar. seni düşünmüyorlar sende onları düşünme
allah allah evde kimse yokken banyo yapmıyor mu :26: hakkaten ilginç bu senin k.v :26:

regl değilmiş canım düşük yapıyormuşum.dün ağrılarım başladı arttı sonra kanama başladı .regl ağrısındanda fazla ağrım sabah 6 da uyuyakaldım.hastaneye gittim tekrar kan verdim büyük ihtimal değerler düşmüştür.doktorun yanınada girdim söyledim düşük yapıyosun dedi toparlan kanaman bitsin gel kontrole dedi .düşüğün sebeplerini anlamak için hangi testler yapılması gerekiyor dedim verseniz dedim kendini toparla sonra dedi .gen testi diyor fakultede yapılıyor oda baya zaman alır zaten uyuz oldum oturduğu yerden kalkmıyor kadın ya.

öğleden sonra 2.doktora gidicem bakalım.o vericekmi testleri

bende öle düşünüyorum sedacığım .okuyorum sonuç kan pıhtılaşması çıkıyor herkeste .çünkü hamile kalabiliyorum sonrası gelmiyor .
off canım yaa ne desem bilemedim, hayırlısı diyelim.
ya kuzu bu konu sadece seninle mi ilgili acaba çünkü 3 oldu dimmi.. eşinin de bi kontrol olması gerekmiyor mu? :26:

Back