hayatım banyo fantazisi yapin sizde çocuk sahibi olmuşsun ben mi öğretiyim bunları
Ahaha sen uzm. Dileğe sor bol :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayatım banyo fantazisi yapin sizde çocuk sahibi olmuşsun ben mi öğretiyim bunları
Ahaha sen uzm. Dileğe sor bol :))
kuzu bana mı gelcen misafirliğe :44:
ya önceden hbr ver ama çalışan insanım ben :126:
Migrenim var çok şiddetli başım uyuştu resmen
regl oldum karnım çok beter ağrıyo
tavuk döner vardı yemeğe çıkmadım, açım
işim yok, iş yapmayınca tuhaf tuhaf bakıyolar, geriliyorum
bu hafta haftalık yokmuş, sinir oldum
bizimde neredeyse diğer maaş geldi hala bi öncekini alcaz
omzum tutuldu yine pervaneden Eki Görüntüle 374060
ve akşama misafir var eşim gece 1de söledi ama belli diil dedi
şimdi de arkadaş aradı akşam müsait olursanız die gelin dedim artık napim:26:
dün akşam gittim ıslak kek yaptım açma yaptım makarna salatam var hazırda
çiğköfte alcam meyve alcam kuruyemiş var mısır patlatıp çay demlicem
akşamda mutfak dolapları silmiştim evi süpürdüm sildim kardeşimde toz aldı tuvalet ve banyoyu ovdum
sabahta hiç bulaşık ve dağınıklık bırakmamıştım çünkü az çok tahmin edioum çocuk pazar günü tekrar gidio eskişehire
ama kız dünde arayabilirdi yani :102: hftada 2-3 kez arar normalde :44:
dilekkk sende benim gibisin hiç elin durmuyo kızhayırlı olsun güle güle giy cnm..
misafir içinde sondakka öğrenmek ii olmuyo gerçekten neyseki bitmiş senin işler hafta içi misafir zor oluyo benim için imkansız zaten misafir gelecek olsa ondan sonra giderim eve bu hafta 8.30 dan önce evde olamadım hiç sinir oldum
VALLA CNM 1 yıl oldu giymeyeli heralde:)soğuktan çocukla uğraşmaktan aklıma bile gelmiyo inan biz onalr olmadanda idare ediyoruz:))zaten 1 dk. hikaye aslındao var yok bişe farketmiyo ama yinede giyim ben bugün olmadı
gerizekalı çıktı gitti sende 19.30 çık dediaptal
dilekcim dikkat et kendine görüşürüz..
yarenim inşallah söler doktorun bana kız geldi seninki ama hayırlısı inşallah sağlıklı olsunda
mrb kızlar evdeki yoğun trafikten size katılamıyorum ama çarşamba işe başlıcam inşallah.
hepinize ii akşamlar
Yarenaycım bana doktorum söylemedi 12. haftada aslında bi tahminleri oluyor ama söylemek istemeyen doktorlarda var. bakalım seninki söylicekmi??
bizler sana cinsiyet tahmini yaptık mı ya bence senin oğlun olacak.. Gerçi nek söylesin o daha hiç yanılmadı..
ay ben ilk kez yarende böyle bi ikilemdeyim yaa :26: hani öyle net senin kızın/oğlun olucak diyemiyorum.elfişim zaten genelde net olarak 16.haftadan sonra belli oluyormuş. ama bebek çok hareketliyse erken de görebiliyorlarmış. o sağlıklı olsun da cinsiyeti önemli değil zaten. ama insan yine de bi tahmin duymak istiyor doktorundan. ayda 1 kere gittiğimizden stres oluyor resmen ya. keşke ilk 3 ayda 15 günde bir gitseydik. bakalım nekim ne tahmin edecek. dediğin gibi o yanılmadı daha.
GÜNAYDIN HERKESE...:79: iŞE GİDECEĞİM ZAMAN AZ DAHA UYUYİM DEDİĞİM SAATLERDE HİÇ UYKUM YOK ERKENDEN KALKTIM
Günaydın Kızlar çok güzel bi hava var bugün. Resmen yaz geldi öğlen çıkacağım için çokta sıcak olacağı için bugün babet giydim :) Tamda iyileşmemiştim ama öğlen sıcakta bulanıyorum
elfişim zaten genelde net olarak 16.haftadan sonra belli oluyormuş. ama bebek çok hareketliyse erken de görebiliyorlarmış. o sağlıklı olsun da cinsiyeti önemli değil zaten. ama insan yine de bi tahmin duymak istiyor doktorundan. ayda 1 kere gittiğimizden stres oluyor resmen ya. keşke ilk 3 ayda 15 günde bir gitseydik. bakalım nekim ne tahmin edecek. dediğin gibi o yanılmadı daha.
Günaydın herkese, anca geldim işe
bu aksilikler hiç peşimi bırakmıyo yaa