2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

herkese iyi pazarlar !

Nasilsiniz ? Nasil Gidiyor umarim herkes iyidirkeyifleriniz yerindedir.#

Benim yogun geciyor okul,sinav bebek,gelen giden offf

:) baya bir bitkin düsüyorum cuma günü almanca sinavim vardi bütün gün stresliydi neyse ki bitti cok sükür

sinavdan pek umutlu degilim calisamadim ki dogru düzgün hic saglik olsun artik napim hayirlisi

tekrardan görüsmek üzere...

Beni Unutmayin Hee !!! ....

:32::32::32::32::32::32:

uff şu yeni saate alışamadım yaa şimdi 12 mi oldu :/
nasılll yorgun geçti bu pazarım, temizliğe giriştim..
salona hiç girilmediği halde oraya da el attım, sildim süpürdüm, koltuklarım beyaz deri kenarlı olduğu için onalrı sildim.. perde yıkadım, 3 makine çamaşır, banyo ciflendi, vitrinleri indirip toz aldım, çamaşır katladım en son duş alıp annemlere indim. eşim de oraya geldi yemek yedik eve geldik 1 saat önce.
şimdi de yatıp uyucaz galiba, hiç uykum yok, işe gidesim de yok yarın :/ 1 saat az uyucaz... :110:
cumartesi de k.v. lerdeydik, misafir vardı bayya.. hiç elimi bir şeye sürmedim, ne yemeğe yardım ettim ne sofrayı kaldırmaya. zaten çok yorgun, halsizdim..ama benim evime geldiğinde de bana kimse yardım etmiyo kusuruma bakmasınlar.. k.v alındı galiba biraz da napim yaaa.. uyukluyodum zaten, herkes "hasta mısın hasta mısın" diyip durdu. eve de gece 11 oldu gelene kadar zaten..

öylee geçti hafta sonum :31:
inş sizinki daha güzel geçmiştir..
uyusam ben iyi olucak :/

nektar ne kadar yoğun bir haftasonu geçirmişsin öyle.

ben de anlatayım cuma akşam annemlere gittik ordaydım full güya ütü yapacaktım yalan oldu.
cumartesi günü erken kalktık 9 gibi ben hemen yemek yaptım karnıyarık; bir taraftan da kahvaltıyı yaptık bir yandan da süpürge açtık toz aldık lavabo wc vs. hafta sonu genel temizliği ardından birer duşla doğru dışarı attık kendimizi. Kayınvalidemler ev bakmaya giderken bizi de aldılar ev hikayesini anlatmıştım biliyorsunuz. Akşama kadar o ev senin bu ev benim gezdik durduk. Akşam yemeğe de doğru bana geçildi çorba ve pilav siparişi ananeye verildi yoldayken ben de ek olarak tavuk sote yaptım fırında karnıyarık pişerken. Akşam yemek çay meyve kahve derken kalktıklarında saat 12 idi yorgunluktan uyuyamadım resmen nasıl uykuya daldım hatırlayamıyorum
Bugün de sabah kalktık kahvaltı yapmadan evde biraz oyalandık doğru pazara gittik havalar ısındığı için pazar süperdi acıkır gibi olunca aldığımız meyvelerden yedik. Ordan da havuza geçtik 1.5 saat kadar yüzdük. sonrasında da yemek yiyip kayınbiradere hediye almak için avm ye gittik; cep telefonuma mesaj gelmişti ücretsiz saç ve cilt analizi yapılıyordu ikisinden de geri kalmadım :52:cildim sorunlu diye abartıyormuşum meğer öyle değilmiş nemlendirici ve peeling yeterliymiş. Almadım şimdilik. Saçlarımın dipleri de iyiymiş nemliymiş sadece sönükmüş bir şampuan önerdiler; şampuanım bittiği için ve bu şampuan da ucuz olduğu için aldım bakalım umarım iyi gelir. Akşam da kayınvalidemlere gçetik pasta ve hediye fasılı derken saat geç olmuş kalktık eve geldik. Cumartesi ev gezmeleri haricinde hafta sonum gayet güzeldi.

evet sirkenciğim ev gezmeleri hariç haftasonun güzel geçmiş.çalışan olduğunuz için sabırsızlıkla bekliyorsunuz haftasonunu ama ailelerde girince ikisinide sığdırmaya çalışıyosunuz

evet sirkenciğim ev gezmeleri hariç haftasonun güzel geçmiş.çalışan olduğunuz için sabırsızlıkla bekliyorsunuz haftasonunu ama ailelerde girince ikisinide sığdırmaya çalışıyosunuz

Bugün eşimle de bunu konuştuk uzuuuun zamandır ilk defa bir haftasonu günü tüm günü beraber ve dolu dolu kendimize vakit ayırarak geçirdik.

kızlar benim uyku gelmiş; yarın önce hocamın yanına uğrayacağım ordan da öyle ofise geçeceğim görüşmek üzere

iyi geceler

bende cumartesi 3ü geçiyodu evden çıktım kursuma gittim.sertifikamı aldım .toefl kursunuda erteledim.ordan eşimin yanına geçtim.orda biraz oturdum 6gibi çıktık eşimle taksime gittik nevizadede oturduk yemek yedik istiklal caddesini turladık ilk dondurmamı yedim.eve geçerken alışveriş yaptık geldik.

bugün pek iyi geçmedi ..ağrılarım vardı kasıklarımda.karnım ağrımaya başladı kanamamda şuan regl oldum sanırım düşükta oluyor.yarın kan testi yaptırıcam tekrar değerler düşücek büyük ihtimalle.uykumda yok karnım ağrıyor

nektar ne kadar yoğun bir haftasonu geçirmişsin öyle.

ben de anlatayım cuma akşam annemlere gittik ordaydım full güya ütü yapacaktım yalan oldu.
cumartesi günü erken kalktık 9 gibi ben hemen yemek yaptım karnıyarık; bir taraftan da kahvaltıyı yaptık bir yandan da süpürge açtık toz aldık lavabo wc vs. hafta sonu genel temizliği ardından birer duşla doğru dışarı attık kendimizi. Kayınvalidemler ev bakmaya giderken bizi de aldılar ev hikayesini anlatmıştım biliyorsunuz. Akşama kadar o ev senin bu ev benim gezdik durduk. Akşam yemeğe de doğru bana geçildi çorba ve pilav siparişi ananeye verildi yoldayken ben de ek olarak tavuk sote yaptım fırında karnıyarık pişerken. Akşam yemek çay meyve kahve derken kalktıklarında saat 12 idi yorgunluktan uyuyamadım resmen nasıl uykuya daldım hatırlayamıyorum
Bugün de sabah kalktık kahvaltı yapmadan evde biraz oyalandık doğru pazara gittik havalar ısındığı için pazar süperdi acıkır gibi olunca aldığımız meyvelerden yedik. Ordan da havuza geçtik 1.5 saat kadar yüzdük. sonrasında da yemek yiyip kayınbiradere hediye almak için avm ye gittik; cep telefonuma mesaj gelmişti ücretsiz saç ve cilt analizi yapılıyordu ikisinden de geri kalmadım :52:cildim sorunlu diye abartıyormuşum meğer öyle değilmiş nemlendirici ve peeling yeterliymiş. Almadım şimdilik. Saçlarımın dipleri de iyiymiş nemliymiş sadece sönükmüş bir şampuan önerdiler; şampuanım bittiği için ve bu şampuan da ucuz olduğu için aldım bakalım umarım iyi gelir. Akşam da kayınvalidemlere gçetik pasta ve hediye fasılı derken saat geç olmuş kalktık eve geldik. Cumartesi ev gezmeleri haricinde hafta sonum gayet güzeldi.
sirkenn, senin h. s da yoğun geçmiş, ama güzelmiş.
şampuanın hangi marka canım, belki ben de alırım :28:
bende cumartesi 3ü geçiyodu evden çıktım kursuma gittim.sertifikamı aldım .toefl kursunuda erteledim.ordan eşimin yanına geçtim.orda biraz oturdum 6gibi çıktık eşimle taksime gittik nevizadede oturduk yemek yedik istiklal caddesini turladık ilk dondurmamı yedim.eve geçerken alışveriş yaptık geldik.

bugün pek iyi geçmedi ..ağrılarım vardı kasıklarımda.karnım ağrımaya başladı kanamamda şuan regl oldum sanırım düşükta oluyor.yarın kan testi yaptırıcam tekrar değerler düşücek büyük ihtimalle.uykumda yok karnım ağrıyor
enkiii :26: :26: regl mi oldun?
...
Günaydın herkese, iyi haftalar :3:

Günaydın Kızlar herkesin yoğun geçmiş haftasonu.

Bende cumartesi iş çıkışı pazar alışverişimi yaptım eve geçip yatak odasını topladım süpürge açıcaktım eşim geldi yaklaşma ben işlerimi yapıcam dedim :) taşınmamıza az kaldığı için eşim arka odayı toplayayım dedi. vitrini falan boşaltmış sarmış kolilemiş. bende süpürge açtım sonra sildim toz aldım çamaşır attım makineye un kurabiyesi yaptım sonra banyo yaptık hazırlandık çıktık yolda arayıp durdular saat 19:30 du. Acıkmışlar bekliyorlardı tabi görümcemin surat yine asık lafta atamıyor ya. yemekten sonra monopoly oynadık. 12:30 gibi yattık sabahta 9 da uyandık bende eşimde fena gribiz. kahvaltıdan sonra hep beraber çıkıp k.pederin mezarına gittik ordanda sahile indik evden ekmek arası köfte hazırladı bize hala. oturduk yedik çok güzel geçti eve geldiğimizde saat 19:00 du çıktık anneanneme gittik orda akşam yemeğini yedik ıhlamur kaynattım içtik ama eşim çok ağır atlatıyor bakalım nasıl akşam olucak bugün ona :31:

:18::18:

..

günaydın kızlar, uykum var :75:

geçmiş olsun elfi ikinizede ..

bizde c.ertesi gün vardı işte, gece 2,30 gibi gitiler ,3 gibi yattık...11,30 da kalktık, kahvaltı yaptık 1,30 gibi çıktık evden eşimin babaneleri ankaradan geldiler burdaki evlerine ,onlara gittik, motor kullandım, sonra eve geldik ... arkilerle pikniğe gittik :)) ordan arkinin evine çaya gittik , 10da eve geldik, banyo yaptık :23: 12 de uyuduk, ama uykum var

ohh bende yazdım :31:

Kanaman mı var canım? Hayırlısı olsun ama inş. kötü sonuçlanmaz :(

günaydın kızlar amma yazmışsınız hee..
bende cmtsi dayımlarda aile günü vardı oraya gittim kızımla orda ancak fırsat buldumda resimlerini attım face:)akşam kızımı anneme bırakıp markete falan gittik eşimle akşam 9 du eve geldik saat 10 da akşam yemeği yedik resmen,:)
pazarda temizlik yaptım öğleden sonrada babam dışarı yemeğe çağırdı biraz dolanıp geldik ama çok yorgunum hala he yanım ağrıyo valla..
nekk kız 4 aydır nasıl gitmiyosun kaynanana bişe demiyolarmı:)
zeynepcim kanaman olmuş heralde bence senin kan sulandırıcı iğne falan yapman gerekiyo sen geçende o testleri yaptırmışmıydın?

Son düzenleme:
geçmiş olsun elfi ikinizede ..

bizde c.ertesi gün vardı işte, gece 2,30 gibi gitiler ,3 gibi yattık...11,30 da kalktık, kahvaltı yaptık 1,30 gibi çıktık evden eşimin babaneleri ankaradan geldiler burdaki evlerine ,onlara gittik, motor kullandım, sonra eve geldik ... arkilerle pikniğe gittik :)) ordan arkinin evine çaya gittik , 10da eve geldik, banyo yaptık :23: 12 de uyuduk, ama uykum var

ohh bende yazdım :31:

Sağol canım.

Seninde epey yoğun geçmiş haftasonun.

bende cmtsi dayımlarda aile günü vardı oraya gittim kızımla orda ancak fırsat buldumda resimlerini attım face:)akşam kızımı anneme bırakıp markete falan gittik eşimle akşam 9 du eve geldik saat 10 da akşam yemeği yedik resmen,:)
pazarda temizlik yaptım öğleden sonrada babam dışarı yemeğe çağırdı biraz dolanıp geldik ama çok yorgunum hala he yanım ağrıyo valla..
zeynepcim kanaman olmuş heralde bence senin kan sulandırıcı iğne falan yapman gerekiyo sen geçende o testleri yaptırmışmıydın?

ay bayıldım prensesine. tam ısırmalık olmuş maşallah :nazar: :nazar:

Elfimm geçmiş olsun eşine de sana da :/

canım, eşim hafta sonları çalıştığı için gidemedik
bişe diyemediler o yüzden.. şartlar yani, ama benim de işime geldi :17:

uff ben görmiycem bebişi, akşam evden bakıcam artık :( telefonla bakmaya çalışırım bulabilirsem :/

ay bayıldım prensesine. tam ısırmalık olmuş maşallah :nazar: :nazar:

saol cnm böle büyüyp herşeyi anlamaya başladıkça daha çok hoşuna gidiyor insanın:):nazar::nazar:

Elfimm geçmiş olsun eşine de sana da :/

canım, eşim hafta sonları çalıştığı için gidemedik
bişe diyemediler o yüzden.. şartlar yani, ama benim de işime geldi :17:

uff ben görmiycem bebişi, akşam evden bakıcam artık :( telefonla bakmaya çalışırım bulabilirsem :/

:1:tabi cnm demeye hakları yokta işte kaynana derler ii yapmışsın yerinden kalkmamakla ayrıca bende pek kalkmam:9:onlarda bende kalkmaz ama napalım herşey karşılıklı..
görmelisin kızımı:nazar::nazar:

günaydın canlar herkese hayırlı bir hafta diliyorum:40:

kızlar hafta sonu eşimle beraber kayın validem falanda geldi..istanbuldaki en büyük abisine gittiler tabi kalmaya neyse size olan gıcık bir mevzuyu anlatıcam:40:

dün eşimle beraber annesini görmeye gittik malum ev kalabalıktı herkes vardı..içeri girdim kadınlar tolanmış bir araya hemen kayınvalideme yöneldim öpmek için eşimin teyzesini kızı onun yanında

oturoyrdu çüş yavaş demez mi bana salak ne yaptıysam :47:anlam veremedim neyse sırayla herkesi öptüm.sonrada a sen ilkkez gördün ondan dedi..birşey demedim:15:

sonra görümcem yanıma geldi muhabbet etmeye başladık..yine o kadın biraz sessiz konuşun demez mi:53::53::53: şoke oldum..sessiz konuşun leyla mısınız? dedi evet leylayız dedim.:47:

neyse biz görümceyle sohbete devam ettik tınlmadım.onlarda kendi aralarında konuşuyorlardı..ben onlara pek yüz vermiyorum zaten hiç..

aradan 5 dakka gecti.ev sahibi olan eltim biraz sessiz konuşun demez mii:53::53::53::53::53: bu ne ya dedim o iki debir aynı şeyi söylüyorsunuz dedim..:47: sert dille konuştum:22:

ben öyle konuşunca sende hemen şey yapıyorsun dedi..ben gidiyorum ya dedim..eşim diger odadaydı mesaj attım hadi çıkalım diye.bana seslendi..bende hemen ordaki toplumu öpmeden çıktım
ayaklandım:35:

görümcemede dedim terbiyesizliğe bakarmısın ya dedim...

acayip uyuz oldum ne demek sessiz konuşun ..neden ben sessiz konulayım ki..siz konuurken konuşuyorsunuz biz neden konuşmayalım:32:

sende hemen şey yapıyorsun diyor gerizekalı,ne yapmam gerekiyor aa aptal.sen benim evime gel sessiz konuş desem ne anlarsın aaa öküz:47:

eger ben tersledikten sonra devam etseydi..orda çıngar çıkarıcaktım..ne aptal insanlar yaa..

böylelerini ölürmüsün, öldürür müsün?

Back