uyuya kalmışım elfim.Kuzum ne oldu ??
elfişim senin görümcen de pek düşünceliymiş. o kızını evden tembihler artık, yengenlere sırnaş dur diye. hem küssünüz hem de hala konuşuyor mu yani? gıcık hatun ya.
elfişim ve yarenim ikinizin de bugün için planaları çok güzel :) inş harika bir hafat sonu olur hepimiz için
uyuya kalmışım elfim.
sonra çıktım işe gelcem diye minibüsü bekle bekle yok. yarım saat güneşin altında sinir oldum.
başka minibüs geldi onunla merkeze geçim ordan aktarmalı işe gelirim diye (ay çok karışık anlattım)
minibüs şoförü adam beni yanlış bi yerde yolun ortasında bıraktı burdan geçer 1 nolu minibüs diye orda da yarım saat bekledim işe gelişim oldu 10. ters ters bakıyolar tabi, sinirim bozuldu yolda da ağladım birsürü..hep beni buluyo böyle şeyler, keşke hiç gelmeseydim bugün, eşim de aylar sonra izin yapıyo ilk kez bugün..onda da k.validemlere gitcez ona da canım sıkılıyo zatenöyle işte elfim..
elfişim ve yarenim ikinizin de bugün için planaları çok güzel :) inş harika bir hafat sonu olur hepimiz için
uyuya kalmışım elfim.
sonra çıktım işe gelcem diye minibüsü bekle bekle yok. yarım saat güneşin altında sinir oldum.
başka minibüs geldi onunla merkeze geçim ordan aktarmalı işe gelirim diye (ay çok karışık anlattım)
minibüs şoförü adam beni yanlış bi yerde yolun ortasında bıraktı burdan geçer 1 nolu minibüs diye orda da yarım saat bekledim işe gelişim oldu 10. ters ters bakıyolar tabi, sinirim bozuldu yolda da ağladım birsürü..hep beni buluyo böyle şeyler, keşke hiç gelmeseydim bugün, eşim de aylar sonra izin yapıyo ilk kez bugün..onda da k.validemlere gitcez ona da canım sıkılıyo zatenöyle işte elfim..
evet elfim yaa, hep bi minibüs macerası yaşıyorum :/oy kuzum ya güne kötü başlamışsın ama inş. günün geri kalanı iyi geçer. Minibüsler çok kötü ya keşke otobüs falan olsa dicem ama servisle gidiyorsun arada minibüs kullanıyorsun onda da hep aksilik oluyor şansına.
Ben elimden geldiğince günümün güzel geçmesini sağlıcam bugün. pozitifim sende öyle ol. eşinde ailesini özlemiştir geze geze gidersiniz.
keşke özgim, ama dün de erken çıktım ya ondan cesaret edemedim iyice kızarlar diye. dün akşam erken çıkmasaydım kesinlikle gelmezdim bugün.. :105: daha kahvaltı da yapmadım
Uf kötü olmuş canım yaa. Keşke de gelmeseydin yarım gün eşinde izinliymiş.K.validenlere gitmende kötü olmuş zaten hep tek kalıyorsun vakit geçiremiyorsunuz.
evet elfim yaa, hep bi minibüs macerası yaşıyorum :/
haftalık alsaydık iyi olucaktı, azcık gezerdike şimle ama param olmayınca hiç gezesimd e olmuyo
evet eşim özlemiş ailesini, ben 4 aydır gitmiyorum eşim de 1 aydır felan.. gidelim bakalım.. inş gece kalın diye tutturmazlar :18:
keşke özgim, ama dün de erken çıktım ya ondan cesaret edemedim iyice kızarlar diye. dün akşam erken çıkmasaydım kesinlikle gelmezdim bugün.. :105: daha kahvaltı da yapmadımyanımda 1 gofret var onu yiyim bari, kahve ile..
gofretimi yedim kuzumAnladım canım:/ Ye bişiler tutsun seni. Eşinde haklı uzun zaman olmuş görmeyeli. Yarın çalışıyorsa kalmayın evinize gelin, işe gitmek zor olur desin eşin.
Kargoyu iş yerine teslim etmişlerO kadarda dedik.
yarenim, zaten k.validemlere duraktan sonra yürüme mesafemiz var 15 dk onu değerlendiriyim ben evetnekimmm moralini bozmamaya çalış. hava güzel. mesela kayınvalidene giderken 1-2 durak erken inip elele eşinle yürüyebilirsiniz, sohbet edersiniz. işe geç kalmanı da takma kafana napcan, arada bir olabilir böyle şeyler. kayınvalidenlerden çıktıktan sonra eşini kaçır mesela, hemen eve dönmeyin. deniz kenarında bir çay içmek bile süper oluyor inan.
gofretimi yedim kuzum
ay hadi yaa sinir oldum şimdi kargo olayınaidip alıcak mısın? o paranı getiren kişi getiremez mi kargonu da?
yarenim, zaten k.validemlere duraktan sonra yürüme mesafemiz var 15 dk onu değerlendiriyim ben evet
birde umarımm erkn kaçarız ordan, küser şimdi ama kusura bakmasın ben de eşimle başbaşa olmak istiyorum. yatmaya zaten asla kalmameve geçip saçlarımı yıkayıp fönlemem lazım birde, geç kaldığım için topladım çıktım
ben de böyle düşünüyorum kuzum :128:yatmaya kalmayın zaten canım ya. geç de olsa kendi evinizde, kendi yatağınızda uyuyun. aynı şehirdeyken niye orda kalasınız ki, hele de sen rahat etmiyorsan.
kızlarrr buyrun test çözelim, keyiflenelim Hangi Yalan Dünya kadınısınız?
ben de böyle düşünüyorum kuzum :128:
yareniiim çözdük biz o testi kızların hepsi, hepimiz Tülay çıktık
canım saçın konusunda kuaförüne danış, o yönlendirir seni.. bana kalırsa güzel bir çikolata kahvesi yapAfiyet olsun bebeyim.
Bilmiyorum zaten o kişi teslim almış kargo takipten gördüm ama aramadılar ben arayım siz teslim almışsınız diye.
Bugün kuaföre gidicem saçımı boyatıcam, kuaförede yakın iş yeri getirtirrim olmazsa. Ordanda eşimle buluşup hediye bakıcaz görümcemin nişanlısına. ama ben hala ne hediye alıcağıma ve saçımı ne renk yaptırıcağıma karar veremedim
anammm hepimiz aynıyız demek ki bana da Tülay çıkt
enkimm sen nasılsın? dikkatli ol, kendini çok yorma canım hafta sonu. temizlik, yemek falan çok yüklenme yani. senin hafta sonu planın ne?
canım saçın konusunda kuaförüne danış, o yönlendirir seni.. bana kalırsa güzel bir çikolata kahvesi yap
kargonu da git al inş o kadınla karşılaşmazsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?