2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

:16:ayyy mutlu oldummm

ya o diil de pierre cardin den bi sutyen iki gecelik sipariş etmiştim ya hani bi ay olcak nerdeyse gelen giden yok hala eltim işyerinden birine sipariş vermiştii bekliozz, yarın bi gün de regl olcam tam ii günlerimdeyken bi giyseydim yaaaaa :21::21:
:38:
canım nası olur ya takip edemio musun nerden sipariş vermiştim hatırlıoum nası olur die sormuştun epey oluo yani

yok cnm bunlarda insaf nasıl insan bende anlamıyorumki düşüncesizin önde gideni:47:

Allah onu bildiği gibi yapsın uyuz pislik Eki Görüntüle 374145

:38:
canım nası olur ya takip edemio musun nerden sipariş vermiştim hatırlıoum nası olur die sormuştun epey oluo yani

Allah onu bildiği gibi yapsın uyuz pislik Eki Görüntüle 374145
eltim verdi ya ben de o yüzden bekliom öle. satıcı kadının sipariş verdiği başka ürünler gelmiş ama bizimkiler daha gelmemiş, gelir heralde ya, parasını falan da vermedim ki daha, o yüzden öölece bekliom :1:

eltim verdi ya ben de o yüzden bekliom öle. satıcı kadının sipariş verdiği başka ürünler gelmiş ama bizimkiler daha gelmemiş, gelir heralde ya, parasını falan da vermedim ki daha, o yüzden öölece bekliom :1:

Haa para vermediysen iyi ozaman :1: gelir inş. canım:)) giyersin hemen:23:

akşama ne yemek var? tavuk göğsü çıkardım.evde her türlü sebzem de var sanırım ben güvece atıcam hepsini. yanına da pilav yoğurt vs. ya da bilmiom patlıcan-patates kızartsam da şakşuka gibi mi yapsam, tavuğu da ızgaa yapsam eşime. ona sorsam kesin ızgara dicek, her gün yese bıkmıo adam yaaa:56:

akşama ne yemek var? Tavuk göğsü çıkardım.evde her türlü sebzem de var sanırım ben güvece atıcam hepsini. Yanına da pilav yoğurt vs. Ya da bilmiom patlıcan-patates kızartsam da şakşuka gibi mi yapsam, tavuğu da ızgaa yapsam eşime. Ona sorsam kesin ızgara dicek, her gün yese bıkmıo adam yaaa:56:

patlıcan kızart madem:1::1:

Aaa şimdi hatırladım bendede moru vardı hiç giymediğim için hatırlamıyorum bile artık:))

Son düzenleme:
Ahahaha :60::60::60::60: bol süpersin.. zuzu nerdee :)))
..
Kız hiç mi giymiyorsun, durum vahim anlaşılan unuttuğuna göre:33:

:9::9:

VALLA CNM 1 yıl oldu giymeyeli heralde:)soğuktan çocukla uğraşmaktan aklıma bile gelmiyo inan biz onalr olmadanda idare ediyoruz:))zaten 1 dk. hikaye aslında:17:o var yok bişe farketmiyo:9::9: ama yinede giyim ben bugün olmadı:17:

kızlaaar ne kötüsünüz :1: ama olabilir yanii, kontrolü elden bırakmamak lazım :10: :10: :10:
kaçıyorum ben çok okuyamadım da, ordan bakarım ama.
öptüm sizi :38:

:9::9:

VALLA CNM 1 yıl oldu giymeyeli heralde:)soğuktan çocukla uğraşmaktan aklıma bile gelmiyo inan biz onalr olmadanda idare ediyoruz:))zaten 1 dk. hikaye aslında:17:o var yok bişe farketmiyo:9::9: ama yinede giyim ben bugün olmadı:17:
Giy barii :1:
Hava soğuk diye bende giyemiyorum çoğu zaman zaten giydinmi de fazla durmuyor üstünde:17: Ama arada giymek lazım gönlü gözü açılsın heriflerin:))

kızlaaar ne kötüsünüz :1: ama olabilir yanii, kontrolü elden bırakmamak lazım :10: :10: :10:
kaçıyorum ben çok okuyamadım da, ordan bakarım ama.
öptüm sizi :38:
Affin sana:)) bencede bırakmamak lazım. Bende öptüm:38:

son 2 saat başıma ağrı girdi bunaldım
eşimle de atıştım :22:
2 gündür aramıo neymiş msnden yazışıomuşuz ben yazıoum ben okuoum doğru düzgün cvp bile vermio işim var die nası bi yazışmaysa
arayıp sesini duyuyumda saat 7,30da arar gittin mi die 10 aramadıktan sonra ne önemi var ki uyuz işte :19:
bazende bi bunaltır sürekli arar :102:

Ahahaha :60::60::60::60: bol süpersin.. zuzu nerdee :)))
..
Kız hiç mi giymiyorsun, durum vahim anlaşılan unuttuğuna göre:33:

Giy barii :1:
Hava soğuk diye bende giyemiyorum çoğu zaman zaten giydinmi de fazla durmuyor üstünde:17: Ama arada giymek lazım gönlü gözü açılsın heriflerin:))

Affin sana:)) bencede bırakmamak lazım. Bende öptüm:38:

kız zaten oda karanlık oluyo çocuk uyuyo diye aynı anda giriyoruz yatağada hangi ara giyim nerde görecek:9:
nekim bencede elden bırakma sen tedbiri arada gözük nolur nolmaz:)

son 2 saat başıma ağrı girdi bunaldım
eşimle de atıştım :22:
2 gündür aramıo neymiş msnden yazışıomuşuz ben yazıoum ben okuoum doğru düzgün cvp bile vermio işim var die nası bi yazışmaysa
arayıp sesini duyuyumda saat 7,30da arar gittin mi die 10 aramadıktan sonra ne önemi var ki uyuz işte :19:
bazende bi bunaltır sürekli arar :102:

oluyo cnm arada bunlara boşver..
eşin ne iş yapıyodu senin kız eltingil noldu barıştılarmı?
ayy dilek rüyamda seni gördüm heralde ben yeni aklıma geldi soğan halkası yapmış buzluğa koymuşsun başak bişeler daha diyorum nasıl yaptın anlat onu anlatıyodun:3:

kız zaten oda karanlık oluyo çocuk uyuyo diye aynı anda giriyoruz yatağada hangi ara giyim nerde görecek:9:
nekim bencede elden bırakma sen tedbiri arada gözük nolur nolmaz:)

hayatım banyo fantazisi yapin sizde çocuk sahibi olmuşsun ben mi öğretiyim bunları :1:

ayy dilek rüyamda seni gördüm heralde ben yeni aklıma geldi soğan halkası yapmış buzluğa koymuşsun başak bişeler daha diyorum nasıl yaptın anlat onu anlatıyodun:3:

kuzu bana mı gelcen misafirliğe :44:
ya önceden hbr ver ama çalışan insanım ben :126:

Back