2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

rahat ol canım ya ...damara baglama bu kadar:sm_confused:

ya dügün günü hayal ediyorum bazen yüreğim kaldırmıyor o heyecanı yaboshayallersmileeyvahedigeldismile

Damara bağlamak değil ki bu..
Ev işi belli olsun yerleştirmeye başla da bak o zaman anlarsın nasıl bir şey olduğunu,her gün yeni bir şey çıkıyor..

Benim de kayınvalide sağolsun yorgan,yastık veriyor.Bir de özel yatak örtüsü yaptırdı ki oofff harika..

bana yatak örtüsü demeya senağlama

dün almaya gittim eminönünde begenmiştim ondan önceki hafta gittim dükkan kapalıydı

eger bugün almaya gidebilirim ama..benimkide çok hoş..perdeside var klasik benimki.boshayallersmile

Benim 3-4 tane var yatak örtüsü,perdeyi de yaptırdık zaten.Neyse ki onu düşünmüyorum.Halı ve perdeler kaldı benim bir de yemek masası..Diğerleri tamam..

aaa ne kadar uygunmuş ama dikkat et çok da kötü olmasın.Sonuçta o gün sürekli parfüm falan yenileyeceksin.Bir sorun falan olmasın..
haklısın canım..ama almadım zaten..araştıryım her yeri ondan sonra...
aşkım sıra sıra olan incileri begenmedi..basit duruyor dedi ya sizce????
hemde baktıgımın zinciri sarıydı olmaz öyle.....
şöyle düşünüyüm canım ben eklemiştim buraya ama gecmişte kaldı şimdi..o
uçunda tek inci küpeler inci nasıl olur senceCADIARZU

Benim 3-4 tane var yatak örtüsü,perdeyi de yaptırdık zaten.Neyse ki onu düşünmüyorum.Halı ve perdeler kaldı benim bir de yemek masası..Diğerleri tamam..

oh ne güsel..
evi hallediyim zaten benim halı perde kaldı...
ufak tefek şeyleri saymazsam...

bende dün eminönündeydim...

ne kadara aldın banyo paspasını??

tatlım 2 tane aldım 50 tl verdim :dance:

kızlar günaydın ,,,
yemek odası ,yatak odası, oturma grubumu aldım..

daha ıvır zıvır neler aldım neler..
çamaşır sepetime viledema kadar :)

hayırlı olsun canım :içelim:
he birde eminönünde o inci imitasyon setlere baktım kıslar...

20 ve 30 tl idiler.

Tatlım öyle oralardan alınmazki, terleyeceksin,parfüm, makyaj falan,ordan aldıkların soyulur rezillik olur. so chic diye imitasyon satan bir marka var alışveriş merkezlerinde var oraya bak.

Evet canım hoş ama artık hoşluğunu falan takmıyorum pek,bitse de kurtulsam diyorum.Bunaldım ya..

kızlar bunalım yapmayınn yaa bitti az kaldı

Oyyy bugünkü program o kadar yoğunmuşki şansımaaa ayakta durcak halim yok mafoldumben

Kızlar valla çeyiz namına bişey alamadım diğer işlerden dolayı boş geçti bu hafta sonu
Gerçi büyük bi markete gitmiştik tesadüfen gördüm kek kalıbı seti aldım boş çıkmadım. Kelepçelilerden bi taneside kalp şeklinde hihoyyyt

bir sürü şey çıkıcak dimi..
sen çeyizini ne zaman taşıcan toplumu götürcen...

Hem de ne bir sürü şey..
Çeyizi önümüzdeki hafta falan götürmeye başlarım.
Hepsini birden götürmem sanırım,yavaş yavaş gider.
Zaten mutfak köşem takımı,beyaz eşyalar,yatak odası mobilyaları falan evde şu anda.
Yarın ya da diğer gün temizliğini yapacağız.
sonra da yavaş yavaş taşırız eşyaları.

hadi bakalım canım ne güsel...

aaa bide kızlar c.tesi gelinlik provam vardı bayanssulusmile
şuanda hiçbirşeye benzemiyo çok komik görünüyo. ölçüler falan netleşti kalıp çıktı işte. sakın zayıflayayım veya kilo alayım deme boğarım seni diyo gelinlikçim zemuszemus

kaydirigubbakcemile3 oo iyi bakalım iyi gecti sanırım

Hadi hayırlı olsun inşallah içine sinen bişey çıkar :Saruboceq:
Tabi bizim içinde geçerli:Saruboceq:

kıslar istediğim inciler bu kızın boyunudaki gibi ..bunu görünce sıra sıralardan vazgectim.ç.
nasıl sizce ??? çok hoş degilmi?

Eklentiler

• $3011.jpg
    11,3 KB · Görüntüleme: 22
Kızlar pasta müziği olarak "hadi hadi" nasıl olur,ayy çok acayip eğlenceli olur ya..
Sefarad da söylüyor o tarz mükemmel.

elalem ne derse desin
hadi hadi hadi hadi hadiiiiiiiii

hobaaa:sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…