- 16 Eylül 2009
- 14.267
- 9
- 408
- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #18.301
rahat ol canım ya ...damara baglama bu kadar:sm_confused:
ya dügün günü hayal ediyorum bazen yüreğim kaldırmıyor o heyecanı yaboshayallersmileeyvahedigeldismile
Benim de kayınvalide sağolsun yorgan,yastık veriyor.Bir de özel yatak örtüsü yaptırdı ki oofff harika..
he birde eminönünde o inci imitasyon setlere baktım kıslar...
20 ve 30 tl idiler.
bana yatak örtüsü demeya senağlama
dün almaya gittim eminönünde begenmiştim ondan önceki hafta gittim dükkan kapalıydı
eger bugün almaya gidebilirim ama..benimkide çok hoş..perdeside var klasik benimki.boshayallersmile
haklısın canım..ama almadım zaten..araştıryım her yeri ondan sonra...aaa ne kadar uygunmuş ama dikkat et çok da kötü olmasın.Sonuçta o gün sürekli parfüm falan yenileyeceksin.Bir sorun falan olmasın..
Benim 3-4 tane var yatak örtüsü,perdeyi de yaptırdık zaten.Neyse ki onu düşünmüyorum.Halı ve perdeler kaldı benim bir de yemek masası..Diğerleri tamam..
bende dün eminönündeydim...
ne kadara aldın banyo paspasını??
kızlar günaydın ,,,
yemek odası ,yatak odası, oturma grubumu aldım..
daha ıvır zıvır neler aldım neler..
çamaşır sepetime viledema kadar :)
he birde eminönünde o inci imitasyon setlere baktım kıslar...
20 ve 30 tl idiler.
Evet canım hoş ama artık hoşluğunu falan takmıyorum pek,bitse de kurtulsam diyorum.Bunaldım ya..
tatlım 2 tane aldım 50 tl verdim :dance:
o iyiymiş..gördüm bende fiyat sormadım...
hayırlı olsun canım :içelim:
Tatlım öyle oralardan alınmazki, terleyeceksin,parfüm, makyaj falan,ordan aldıkların soyulur rezillik olur. so chic diye imitasyon satan bir marka var alışveriş merkezlerinde var oraya bak.
haklısın ya cevahire falanda bakarım...CADIARZU
Damara bağlamak değil ki bu..
Ev işi belli olsun yerleştirmeye başla da bak o zaman anlarsın nasıl bir şey olduğunu,her gün yeni bir şey çıkıyor..
bir sürü şey çıkıcak dimi..
sen çeyizini ne zaman taşıcan toplumu götürcen...
Hem de ne bir sürü şey..
Çeyizi önümüzdeki hafta falan götürmeye başlarım.
Hepsini birden götürmem sanırım,yavaş yavaş gider.
Zaten mutfak köşem takımı,beyaz eşyalar,yatak odası mobilyaları falan evde şu anda.
Yarın ya da diğer gün temizliğini yapacağız.
sonra da yavaş yavaş taşırız eşyaları.
aaa bide kızlar c.tesi gelinlik provam vardı bayanssulusmile
şuanda hiçbirşeye benzemiyo çok komik görünüyo. ölçüler falan netleşti kalıp çıktı işte. sakın zayıflayayım veya kilo alayım deme boğarım seni diyo gelinlikçim zemuszemus
aaa bide kızlar c.tesi gelinlik provam vardı bayanssulusmile
şuanda hiçbirşeye benzemiyo çok komik görünüyo. ölçüler falan netleşti kalıp çıktı işte. sakın zayıflayayım veya kilo alayım deme boğarım seni diyo gelinlikçim zemuszemus
Net olarak görünmüyor ama şık ve zarif sanırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?