- 16 Eylül 2009
- 14.267
- 9
- 408
- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #18.321
Kızlar pasta müziği olarak "hadi hadi" nasıl olur,ayy çok acayip eğlenceli olur ya..
Sefarad da söylüyor o tarz mükemmel.
elalem ne derse desin
hadi hadi hadi hadi hadiiiiiiiii
hobaaa:sm_cool:
ben burdayımbayanssulusmile
sen burdasın, ben burdayım eeee yaniii :sm_confused:
sen burdasın, ben burdayım eeee yaniii :sm_confused:
super bak sana bunun gibisi lazım bence
çok alaca bulaca bu ama:sm_confused:
kendini göstermez kiboshayallersmile:sm_confused:
Super cim
Uğur İnci nin internet sayfasına gir ordan model bak fikir edinirsin belkimyerimseniben
Kızlar Aşkı Memnuyu tesadüfen izledim perşembe günü evde açıktı normalde izlemem o diziyi ben ama varya salondaki koltuklara tek kelimeyle baaaa-yıll-dımmm aklinialirimsmile
Tam benim istediğim renkleri kombine etmişler şimdi nişanlıma göstermek için arıyorum ama bulamıyorum tabi :roflol: Benim oturma grubum tamam da salon koltuklarım yoktu renginde karar kılmıştım sadece o da aynı dizideki gibiydiii içimi okumuşlar kim tasarladıysa :1rolleyes:
Diziyi netten izleyip ordaki görüntüyü yakalasam mı acaba :roflol:
ay ne komiksin ya,ay şu aşkı memnu dizisinn de herşeyi meşhur anam:roflol:Kızlar Aşkı Memnuyu tesadüfen izledim perşembe günü evde açıktı normalde izlemem o diziyi ben ama varya salondaki koltuklara tek kelimeyle baaaa-yıll-dımmm aklinialirimsmile
Tam benim istediğim renkleri kombine etmişler şimdi nişanlıma göstermek için arıyorum ama bulamıyorum tabi :roflol: Benim oturma grubum tamam da salon koltuklarım yoktu renginde karar kılmıştım sadece o da aynı dizideki gibiydiii içimi okumuşlar kim tasarladıysa :1rolleyes:
Diziyi netten izleyip ordaki görüntüyü yakalasam mı acaba :roflol:
Super cim
Uğur İnci nin internet sayfasına gir ordan model bak fikir edinirsin belkimyerimseniben
ama senin gelinliğin taşlı değilmiydi ? ben öyle hatırlıyorum. çok sade birşey senin gelinlikte görünmezki
evet tatlım taşlı ama öyle gri taş degil....sositososito
ben hala oturma odasını alamadım
ay ne komiksin ya,ay şu aşkı memnu dizisinn de herşeyi meşhur anam:roflol:
bakarım şimdii tatlım ama altın onlar ya..sanırım ben çok para verememboshayallersmile
Olur canım olur bak ev işinde halloldu kaydirigubbakcemile5
Ben izlemiyodum hiç ama gözüm takıldı salona girdim bi baktım ekrana yapıştım resmen ayyy inşallah bulurum fotoğrafını :Saruboceq:
hımm okiiama senin gelinliğin taşlı değilmiydi ? ben öyle hatırlıyorum. çok sade birşey senin gelinlikte görünmezki
evet tatlım taşlı ama öyle gri taş degil....sositososito
Olur canım olur bak ev işinde halloldu kaydirigubbakcemile5
Ben izlemiyodum hiç ama gözüm takıldı salona girdim bi baktım ekrana yapıştım resmen ayyy inşallah bulurum fotoğrafını :Saruboceq:
ya çok merak ettim nasıl renkti beee:uhm:
hımm okii
bulmam lazım çok zarif kibar duruyor benim eklediğim..ah ahaboshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?