2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Kızlar pasta müziği olarak "hadi hadi" nasıl olur,ayy çok acayip eğlenceli olur ya..
Sefarad da söylüyor o tarz mükemmel.

elalem ne derse desin
hadi hadi hadi hadi hadiiiiiiiii

hobaaa:sm_cool:

güsel fikir..öyle yap canım...
ama en güsel fatih ürek söylüyo..çatlatıyor adamı valla

Kızlar Aşkı Memnuyu tesadüfen izledim perşembe günü evde açıktı normalde izlemem o diziyi ben ama varya salondaki koltuklara tek kelimeyle baaaa-yıll-dımmm aklinialirimsmile
Tam benim istediğim renkleri kombine etmişler şimdi nişanlıma göstermek için arıyorum ama bulamıyorum tabi :roflol: Benim oturma grubum tamam da salon koltuklarım yoktu renginde karar kılmıştım sadece o da aynı dizideki gibiydiii içimi okumuşlar kim tasarladıysa :1rolleyes:

Diziyi netten izleyip ordaki görüntüyü yakalasam mı acaba :roflol:

çok alaca bulaca bu ama:sm_confused:

kendini göstermez kiboshayallersmile:sm_confused:

ama senin gelinliğin taşlı değilmiydi ? ben öyle hatırlıyorum. çok sade birşey senin gelinlikte görünmezki

Super cim
Uğur İnci nin internet sayfasına gir ordan model bak fikir edinirsin belkimyerimseniben

evet uğur incide modeller güzel vereliniortak

ben hala oturma odasını alamadım

ay ne komiksin ya,ay şu aşkı memnu dizisinn de herşeyi meşhur anam:roflol:
Super cim
Uğur İnci nin internet sayfasına gir ordan model bak fikir edinirsin belkimyerimseniben

bakarım şimdii tatlım ama altın onlar ya..sanırım ben çok para verememboshayallersmile

ben hala oturma odasını alamadım

Olur canım olur bak ev işinde halloldu kaydirigubbakcemile5

ay ne komiksin ya,ay şu aşkı memnu dizisinn de herşeyi meşhur anam:roflol:

bakarım şimdii tatlım ama altın onlar ya..sanırım ben çok para verememboshayallersmile

Ben izlemiyodum hiç ama gözüm takıldı salona girdim bi baktım ekrana yapıştım resmen ayyy inşallah bulurum fotoğrafını :Saruboceq:

ben onu bu forumda gördüm özel mesaj attm nerden aldın diye bakalım ne yanıt gelcek kıslarkaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…