- 16 Eylül 2009
- 14.267
- 9
- 408
- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #18.341
supercim ikimiz kaldık herkes çıktı sanırım oysaki ben daha yeni girmiştim:sinifsinif:
ben gelinliğimi kiraladım daha erken ama napim dayanamadım:sm_confused: ağustosta provaa gidicem üzerime göre ayarlanıcak duvağımı da o zman seçicem çiçekle birlikte öle işte başka da bişi yok valla bende
bi de gelin çiçei araştırması yapıorum bi tane beendim çok hoşuma gitti bak dur ekliim sana da gör sen de
Buldummmm ama görüntü çok net değilll
yapay mı bu sanki biraz göz mü yoruyor ne...
hoş ama
Buldummmm ama görüntü çok net değilll
büyük yükleyemediim için öle oluor sanırım hayatım gerçek çiçek deil gerçek istemiorum gecenin sonunda ölüyorlar ya da dökülüolar o yüzden büyük resmi daha güzel belli ediyor bu çiçei aslında
hmm evet renk uyumları güzel canım ama tarz olarak biraz saray havasında çok klasik ama sen beendiysen tabiki önemli olan da bu ben daha modern bir tarz istiyorum ama renk uyumu gerçekten güzel olmuşalkisalkisalkis
Zaten koltukların modeliyle değil benim ilgilendiğim renk uyumuydu. Gri mor tonlarında konsept oluşturmaya çalışıyodum salonumda ama bulamıyodum . Hatta burdada yazmıştım kızlara o renklerde koltuk bulursanız atın bana diye .. Burdada görünce bu tonları dış gözle bakınca çok şık durduğunu bi kez daha anladım hihoyyyt
Koltuğumun modelini beğenince kumaşlarını aynı bu renk tonlarında seçip yaptırıcam inşşalllahhhh:Saruboceq:
hayatım fiat olarak hiç araştırmadım zaten benim gelinlikçim verdiği fiyatta gelin çiçei duvağı herşey içinde verdi o yüzden fiyat araştırmadım ben herşey benim istediim gibi olucak fiyata dahil olucak ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?