2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Ennnn çok beğendiğim davetiyelerden biri işte:)Esprili davetiye:)Bugün siteden biri de eklemiş ona da aynı yorumu yaptım:)Benim de davetiyem böyle olacak..Hayırlı olsun arsecim:)

3 Yaşam boyu sürmesini arzu ettiğimiz beraberliğimizin
ılk gününü sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyacağız

ben bunu beğendim cnm

canim ben az once solemistim tekrar soluorum, bu sizin en ozel gununuz herseyiyle size ozel olmali, davitiyedeki sozler bile, icinden gelen seyleri yazman daha sempatik durur die dusunuorum, bence bu sozler cok klasik cok klise:sm_confused:

canim ben az once solemistim tekrar soluorum, bu sizin en ozel gununuz herseyiyle size ozel olmali, davitiyedeki sozler bile, icinden gelen seyleri yazman daha sempatik durur die dusunuorum, bence bu sozler cok klasik cok klise:sm_confused:

aslında bu çok iyi bir fikir ama ne yazılabilir mesela onu bilemedim bende bir örnek verebilirmsin belki ilham olur bizlere hayatım

arse ile bizim çalıştıgmız yerler müsade etmiyor napalım...
sagolun kıslar..
çok şekermiş..buda

Canım server'la alakası yok bunun . Bu site zaten kimseye kopyalama hakkı vermemiş. Ama ben print scrn yaparak jpeg olarak kaydettim fotoyu sonra buraya ekledimç Sağ tıklayıp kopyala dersen kimseye izin yok zaten kaydirigubbakcemile5

canım mersii..

denicem ...laf üretme kabiliyetim vardır.....öglen düşüncem ..

kaydirigubbakcemile3
aslında bu çok iyi bir fikir ama ne yazılabilir mesela onu bilemedim bende bir örnek verebilirmsin belki ilham olur bizlere hayatım

ben hazırlıynca yazıcam merak etme.

Ennnn çok beğendiğim davetiyelerden biri işte:)Esprili davetiye:)Bugün siteden biri de eklemiş ona da aynı yorumu yaptım:)Benim de davetiyem böyle olacak..Hayırlı olsun arsecim:)

sağol canım.nikah şekerlerimizde buna benziyo, sevgilim biraz öncede onun siparişini verdi vereliniortak

bir bahar salisiydi kaderin aska sahit olusu...
simdiyse bir bahar aksami askima sahitler huzurunda muhrun vurulusu...
imzamiz muhurse bu aska, sahitler de siz sevdiklerimiz olsun istedik...
askimizin aksamini bizlerle paylasmaniz dilegiyle...

ya bunu bir anda kendimi dusunerek yazdim, uzerinde cok dusunulmus bisey deil ama en azindan beni yansitio:kedi:

canım kusura bakmada bu pek hani insanın içinden gelen birşey gibi değilde bir şiir kitabından alınmış gibi bir destan niteliği taşıyo bence.
yani sende şair yeteneği olabilir bu çok güzel birşeyde,bu davetiyeyi okuyan insanlar,ayyy içinden ne güzel gelmişte yazmış demezler,hangi kitaptan araklayıp yazdılar bu destanı derler. bence:sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…