- 16 Eylül 2009
- 14.267
- 9
- 408
- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #18.061
canım kusura bakmada bu pek hani insanın içinden gelen birşey gibi değilde bir şiir kitabından alınmış gibi bir destan niteliği taşıyo bence.
yani sende şair yeteneği olabilir bu çok güzel birşeyde,bu davetiyeyi okuyan insanlar,ayyy içinden ne güzel gelmişte yazmış demezler,hangi kitaptan araklayıp yazdılar bu destanı derler. bence:sm_confused:
Ayy bu da süpermiş.
Ben nikah şekerlerimi kendim yaptım,benimki de öyle şekerli değil.lavanta kesesi şeklinde..
Magnetli evet benim de süper oluyor bu şekilde..
çok tatlılarrrropuyorumnanaktan
Ay herkes siparişlerini veriyo ben bi nişanlımı arıyım şu işleri hızlandırıyım anca sabah kahvaltıları yeni mekanlar yeni gezme yerleri peşinde beyefendiklava:kaydirigubbakcemile3
Sen bul araştır gider hallederiz sana güveniyorum diyo ohhhfff herşeyle niye biz ilgileniyoruzzklava:
Ay herkes siparişlerini veriyo ben bi nişanlımı arıyım şu işleri hızlandırıyım anca sabah kahvaltıları yeni mekanlar yeni gezme yerleri peşinde beyefendiklava:kaydirigubbakcemile3
Sen bul araştır gider hallederiz sana güveniyorum diyo ohhhfff herşeyle niye biz ilgileniyoruzzklava:
ayy ne zor işler yaa Allah hepimizin yardımcısı olsun kızlar
Akıp giden hayatın içinde birlikte ..yeni bir sayfa açarken..bu mutlu günde sizlerle mutlu olmak istiyor ve bekliyoruz....:lepi:
işte yazdım canım nasıl?????
sen begeniosan zaten gerisi cok da tin yanikaydirigubbakcemile3 bence gayet hos olmus uzerinde biraz daha calisirsan ozgun ve cok daha hos biseyler cikarabilirsin benceyerimseniben
çıkarırım ben tabekaydirigubbakcemile2
bu iki dakikda düşündügm bişey yanekaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 biraz da buna kafa yor simdi isin mi yoktu da aklina bunu soktum ben de de mikaydirigubbakcemile3
hepsi aynı tatlım bunların, cinsleri böyle.hele bizimki biliyosun el bebek gül bebek büyüdüğü için, sen araştır bul bana internet adresini ver alayım diyo :roflol:
yani gidip alalım demiyo :roflol:
aynen bunları düşüncek zaman yok tatlımklava:
bir bahar salisiydi kaderin aska sahit olusu...
simdiyse bir bahar aksami askima sahitler huzurunda muhrun vurulusu...
imzamiz muhurse bu aska, sahitler de siz sevdiklerimiz olsun istedik...
askimizin aksamini bizlerle paylasmaniz dilegiyle...
ya bunu bir anda kendimi dusunerek yazdim, uzerinde cok dusunulmus bisey deil ama en azindan beni yansitio:kedi:
waaooooow iki dakikada bunu mu yazdın canım ben bunu belki 2 günde düşüne düşüne bile yazamazdım hiç kabiliyetim yoktur valla bir de çok düşünsen neler yazıcaksın kimbilir ben sana hikayemi anlatsam da bana da yazsan mı ki :Saruboceq: bizimkisi şubat ayındaydı tanışma ama nikah deil düğün olucak benim valla düşün düşün bulamıorum bişi çok kabiliyetsizm bu konuda ben yaaa:çok üzgünüm:
iki dakikada yazan benim yaalülülülülülü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?