2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

lindadrk ben 3 cüyü beğendim. sade asil duruyo

Hiç şaşırmadım zaten en çok beğendiğim oydu benimde :roflol: Şimdi fiyatını hesaplıyodum :dance:

Ben öyle çiçekli böcekli cicili bicili sevmiyorum ya . Sade şık kendini gösteren bişey bakıyorum . Bella colorda seninkisi hangisi var mı nette :uhm:

Denizler durulmaz
Dalgalanmadan
Umutlar yeşermez
Sevgi olmadan
Yanlızlıklar yok olmaz
Yuva kurmadan
Mutlu anlar yaşanmaz
Dostlar olmadan.

Beraberliğe adım attığımız bu çok özel günümüzde mutluluğumuzu
bizim ile paylaşmanızı diliyoruz.

100 adeti 169 tlymiş iyi gibi mi sanki :uhm:
Bide tanıdık matbaacıda felan nasıl bastırıyosunuz herhangi bi beğendiğiniz modelimi basıyolar nasıl oluyo :uhm:

Hiç şaşırmadım zaten en çok beğendiğim oydu benimde :roflol: Şimdi fiyatını hesaplıyodum :dance:

Ben öyle çiçekli böcekli cicili bicili sevmiyorum ya . Sade şık kendini gösteren bişey bakıyorum . Bella colorda seninkisi hangisi var mı nette :uhm:

bella kolor da farklı davetiyeler yazıyoya o başlık altında, ilk sıradan ikincisi benimki. ekleyemiyorum çünkü kopyalamıyor CADIARZU
bakın bakalım beğenecekmisiniz :roflol:

Bide tanıdık matbaacıda felan nasıl bastırıyosunuz herhangi bi beğendiğiniz modelimi basıyolar nasıl oluyo :uhm:

tanıdıklarda begeniyosun..o toplam fiyat üzerinden indirim yapıyor o kadar...

benim 100 tanesi 66 tl cnm

Denizler durulmaz
Dalgalanmadan
Umutlar yeşermez
Sevgi olmadan
Yanlızlıklar yok olmaz
Yuva kurmadan
Mutlu anlar yaşanmaz
Dostlar olmadan.

çok süpermiş bence dur ben de ekliim bir tane

Sevdik birbirimizi
Evlendirin dedik bizi
Kırmadılar sözümüzü
Yapıyorlar düğünümüzü
Bu mutlu günümüzde
Bekleriz hepinizi
sengözlerimebaksanab

evet şekerr nerden beğendiğini söylüyosun,internet sitesi veriyosun eğer varsa, onlar basıyolar.

bizimki 750 tanesi 650 tl tuttu.

canim kendi hislerinizi kendi cumlelerinizle anlatan birseyler yazsaniz daha hos olmaz mi:sm_confused:

Bizim davetiye kısa ve net olacak
ömür boyu sürmesini dilediğimiz bu mutlu günümüzde,sizleride aramızda görmekten mutlu olacağız

aslında birşi diimmi canım bence de böyle sade şık bir söz olsun şiir gibi yazdırma bence ben örnek olsun diye ekledim onu ama benim tercihim şiir gibi olmayan sade açık şık bir cümle öle bastır bence yazıyı hayatım

1[COLOR="DarkOrange"]Evleniyoruz……
Bu mutlu günü sizlerle paylaşmak istiyoruz

2Beraberliğe adım attığımız bu çok özel günümüzde mutluluğumuzu
bizim ile paylaşmanızı diliyoruz.

3Yaşam boyu sürmesini arzu ettiğimiz beraberliğimizin
ılk gününü sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyacağız
[/COLOR
]

Al canım tüm hakları saklı olan kopyalanmasına izin verilmeyen davetiyen :roflol::lepi:

Çok şekerrrrrr:dance:

adszyy.jpg

Back