• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

bende bişey sorcam...

dügünde dans ederken, damatın iki boynuna iki elimizi atıp mı dans edelim..
yoksa diger türlü mü??

Ay yok ya o bana çok çocuksu geliyor nedense..
Bi de zaten gelinlik straplez,benimkinin boyu da uzun..Kollarımı kaldırdım mı gelinlik kayar maazallahkaydirigubbakcemile3
En güzeli normal şekilde dans etmek bana göre..

Kuaförden sonra falan hani kız eve bırakılır,sonra kuşak bağlanır öyle evden çıkar ya..
Yok mu sizlerde?

şöyle canım kuaförden beni alcaklar sonra fotografçıya gitcez....
ordan eve gitcez ..yemege yemeye misal yemeyiz zatende..
sonra evden çıkcaz işte..vakit varsa dolanıp salona..

Ay yok ya o bana çok çocuksu geliyor nedense..
Bi de zaten gelinlik straplez,benimkinin boyu da uzun..Kollarımı kaldırdım mı gelinlik kayar maazallahkaydirigubbakcemile3
En güzeli normal şekilde dans etmek bana göre..

al işte staplez zorluklarıalsanaalsanasmile

bakalım çogunluk ne diyicek bu duruma ???:uhm:

al işte staplez zorluklarıalsanaalsanasmile

bakalım çogunluk ne diyicek bu duruma ???:uhm:

Yok hayatım ya orası işin şakası,benim gelinliğim zamk gibi yapışıyor üstüme,indirebilene aşkolsunzemuszemus
Sadece o şekilde dans etmek hoşuma gitmiyor bu nedenle..Sen nasıl seviyorsan öyle dans edersin..

Yok hayatım ya orası işin şakası,benim gelinliğim zamk gibi yapışıyor üstüme,indirebilene aşkolsunzemuszemus
Sadece o şekilde dans etmek hoşuma gitmiyor bu nedenle..Sen nasıl seviyorsan öyle dans edersin..

kaydirigubbakcemile3

iyi bakalım canımcım
öylede pek resmi oluyor senin dedgin gibi..:uhm:

Bilmiyorum canım dediğim gibi beğeniler farklı olabiliyor..Diğer türlü ben ancak sevgilimle evde yalnız romantik bir gecede dans ederim böyle iyice sarıp sarmalayarak:kedi:

evet çok net hatırlamıyorum şimdi...ama gittigimz düğünlerde hep öyle dans ediyorlar dmi senin dedign gibi...
belki ikinci dans iki el boyna olur belkim..
araştırıyım bunu ben..

evet çok net hatırlamıyorum şimdi...ama gittigimz düğünlerde hep öyle dans ediyorlar dmi senin dedign gibi...
belki ikinci dans iki el boyna olur belkim..
araştırıyım bunu ben..

Yani evet ben hep öyle görüyorum ve öyle seviyorum dans etmeyi.Gecenin ilerleyen saatlerinde istersen sarılırsın boynuna öyle dans edersinyerimseniben

Yani evet ben hep öyle görüyorum ve öyle seviyorum dans etmeyi.Gecenin ilerleyen saatlerinde istersen sarılırsın boynuna öyle dans edersinyerimseniben

girer girmez boynuna atlar gibi olmasın...tüm millet olucakkaydirigubbakcemile3

ilk dans resmi...ikincisi samimi...:hooray::nazar:

Çok yaklaştı yaaa her gece yastığa kafamı koyduğumda diyorumki bi gece daha bitiyo boshayallersmile Artık elimi kolumu attığımda sevdiğim olucak yanımda onu hissedicemm oyyyyy çok özledim bak şimdii :asigim:Şeniz

eyvahedigeldismileay kıslar heyecanlandım şimdi akşam yine bir ev bakıcaz.....:sm_cool:

dün kiralık dairesi numara vardı...ararız dedik aşkım aramış şimdi...daha önce bir ev bakmışyık bundan bir ay önce..begenmemiştik fiyatıda kendiside...
o baktıgımz evi üst katı daha farklıymış..şimdi çok merak ediyorum nasıl acaba

Back