2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Neden ben korkmuyorum ki hiç ya:1rolleyes:

olumunekankayizsmile bende korkmuyorum..ne korkcam o benden korksunkaydirigubbakcemile3klava:

Ne bilyim yaa aslında ben öyle önyargı yapmam başkalarının söylediklerinen etkilenmem . Ne olcağını biliyoruz sonuçta ve herkesin aynı şeyleri yaşamayacağınıda ..
Ama çok heyecanlanıyorum düşündükçe garip yaa ne biliyim utanırım ben birascık eyvahedigeldismilekaydirigubbakcemile3
Sonra nolur bilemiyorum tabideee Şeniz

herkese günaydın kızlar benim saç modeli ve makyajı hakkında model toplamam lasım hafta sonu kartal duygu gelinliğe gittim ve bir gelinlik denedim krem rengi ve bir tek onu giydiim halde çok beğendim muhtemelen o olucak gelinliğim ve şimdi sıra makyaj ve saçta ben apartı bişi istemiyorum saçımı topuz istiyorum ve çiçek olucak yandan ama nasıl topuz olacaına karar veremedim dağınık topuzmu sade topuzmu bana fikir verebilirmisiniz elinizde değişik güzel modeller varsa onları da paylaşırsanız çok mutlu olurum hadi kızlar bekliyorum yardımlarınızı

buyur canım bunlara bak...
özellikle 2 ciyi tavsiye ederim..
ben dagınık severim...ama sen çiçek takacaksan..bunlar daha iyi...
dagınık model çiçeğini göstermez ..zarafetini kapatr fikrimce...CADIARZU

Eklentiler

• $A5GVBIRCARPEM3HCAS57JW4CATEJ6ZDCAYVTN20CANMVAKHCAI7OFOYCA48ATCTCAV95HDMCA13YNPSCARH3ESWCA4FTE3WC.jpg
    1,8 KB · Görüntüleme: 26
Son düzenleme:
kızlar yokmu hiç saç modeli gönderecek eminim siz de araştırıyorsunuzdur benim gibi paylaşımlarınızı bekliyorum ben de bir kaç model ekliyim size belki yardımcı olurum

ya karar veremedim cidden böyle hem sade hem şık hem de farklı bir model istiyorum çok mu şey istiyorum acaba yaaa böyle beni alıp götürsün başka da bir model beğenmiyim istiyorum ama hala bulamadım:uhm:

ya karar veremedim cidden böyle hem sade hem şık hem de farklı bir model istiyorum çok mu şey istiyorum acaba yaaa böyle beni alıp götürsün başka da bir model beğenmiyim istiyorum ama hala bulamadım:uhm:

valla hiç öyle karasız kalmadım çok şükür ne istedgimi bilirim benbayanssulusmile

sen anladgım kadarıyla çok farklı olmak istiyorsun aman dikkat fazla çozutma..sıra dışı oliyim derken...kendine yakışanı secmelisin..farklı oliyim derken kendini kaybetme..lmaz:

yok canım öle olmaz çünkü ben abartı sevmiyorum sade olmayı seviyorum zaten sade olarak farklı olmak istiyorum ama ne biliim yaa :sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…