- Konu Sahibi CADISILA87
- #17.761
off offff ben bittim yaaa, evlenmeden yoruldum,umarım evlendikten sonra daha dingin bir hayatım olur boshayallersmile
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam tamam zor değildelikafadulden
O zaman iyi taraflarından bakalım,aşkınızla sizin yuvanız olacak orası arkadaşlar,ha gayretolumunekankayizsmile
Tamam tamam zor değildelikafadulden
O zaman iyi taraflarından bakalım,aşkınızla sizin yuvanız olacak orası arkadaşlar,ha gayretolumunekankayizsmile
:roflol: :roflol: :roflol:
kızlar Allah razı olsun sizden,güldürdünüz beni a.s.
Ayy bu arada benim tickerdaki geline bakar mısınız,damada iyice yaklaştı.Az kaldı atlayacak üzerineaklinialirimsmile
şafak 0 da napıcak acabaCADIARZU :roflol:
Aynen böyle yapacak sırayla:
:teytey: :dance: :içelim::kedi: kaydirigubbakcemile ohaoldumsmile Şeniz aklinialirimsmile :jeyyar:
:hooray:
Kızlarrrrrr pişştttt ben daha henüz bir genç kızım bayanssulusmile ahlakımı bozuyosunuz kaydirigubbakcemile3
Kızlarrrrrr pişştttt ben daha henüz bir genç kızım bayanssulusmile ahlakımı bozuyosunuz kaydirigubbakcemile3
aa aşkolsun şekerim,yol gösterici olmak lazım,az kaldı ama değil miaklinialirimsmile
fazla az kaldı yaa 67 gün kalmış :a015: senağlama
hazırlıklarla gidio canlarım ya
55 gün kaldı ev tutulcak eşyalar gelicek fln işte davetiyler gelinlikler daha yapılacak iş çok :)
ev bakmaya başladın mı.
Aynen böyle yapacak sırayla:
:teytey: :dance: :içelim::kedi: kaydirigubbakcemile ohaoldumsmile Şeniz aklinialirimsmile :jeyyar:
:hooray: