- 16 Eylül 2009
- 14.267
- 9
- 408
- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #17.741
Pekii kızlar nasıl istiyorsunuz evlerinizi?
Yani ararken nelere dikkat ediyorsunuz?
Günaydın kızlar nasıl bir haftasonuydu, nasıl geçti anlamadım. Perişanlık diz boyu,Bütün haftasonu ev aradık gözlerim resmen yanıyo şuan mafoldumben
Yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler hayırlısı olsun
Günaydın kızlar nasıl bir haftasonuydu, nasıl geçti anlamadım. Perişanlık diz boyu,Bütün haftasonu ev aradık gözlerim resmen yanıyo şuan mafoldumben
Yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler hayırlısı olsun
3+1 bakıyoruz . Aslında 2+1 yeter bize ama benim gelenim gidenim çok olduğu için misafir odası olucak birisi
Mutfağının ve salonunun geniş olmasına dikkat ediyorum. Bide sıfır binaları dolaşıyoruz diğerlerine bakmıyoruz hiç. Temiz eve girmek istiyorum.Bide banyo fayansları mavi tonlardaysa ev ne olursa olsun çıkıyorum ordan kaydirigubbakcemile3 Çünkü nefret ediyorum öyle banyolardan. Kombiyi söylemeye gerek yok burda zaten hepsi öyle .. Arakat olması önemli ve bol bol gömme dolapları olanlara bakıyoruz.vereliniortak
Bi kaç tane bulduk böyle vakit bulunca gidip gezicez inş
vereliniortak
mutfak dolapları büyük olmalı..
ve tuvalet banyo ayrı olmalı..boshayallersmile
atlım hiç aradığını bulamıyosunki,
bizim oralar deprem bölgesi olduğu için, depremden sonra yapılmış bina arıyoruz öncelikli olarak,3+1 kombili, en üst kat veya 1 ci kat istemiyoruz.bitişik nizam olmayacak.temiz olacak.
Ama tabi 2 haftadır bulamadık,bulmayı geç baktıklarımızın hiçbiri bu özelliklerle uzaktan yakından alakası yok. mafoldumben
Kesnlikleevereliniortak
Ben aldığım o kadar eşyayı nereye sığdırcam yoksa kaydirigubbakcemile3 Annemin dediği lafları yutmak zorunda kalırım sonra kaydirigubbakcemile3 Bu kadar alıyosun bakıyım nereye sığcak onlar diyip duruyo bende hallederim ben diyorum :kedi:
valla ben baktığım bütün evlerde hüsranla karşılaşıyorum. dün artık akşam resmen ağlamaklı oldum , ya bir tane bile ev yok yaa. aslında var hemde bir ton var ama kapıdan adım attığında anlıyosun zaten ne mal olduğunulmaz:
valla ben ay sonuna kadar bulamazsam gidip bizim evlerden birine oturucam uzak falan dinlemeyip napayım mafoldumben
Cnm bizim işimiz hiç armut piş ağzıma düş olmadı biliyosun biraz daha sabırr :teselli: Çıkar mutlaka bi yerden sebep olur inş :Saruboceq:
Ya benimkisi biraz daha korkunç. Tam kayınvalidemin apartmanında 2 daire boş ve çok güzel daireler,kirasıda bizim baktıklarımıza göre çok uygun . ama ben onlarla aynı yerde olmak istemiyorum,biliyosunuz görümcem problemli.şimdilik hiç seslerini çıkarmıyolar ama biz böyle bulamazsak diyecekler gelin oturun niye burda oturmuyosunuz.mafoldumben
Ayy canım çok zor bir durum,bence sık biraz daha dişini.Sonradan sorun olacağına şimdiden yorulun daha iyi.Elbet çıkacaktır karşınıza güzel bir ev.
zor deme artık canımalsanaalsanasmile
relax de yahukaydirigubbakcemile3
rahatlık ver biraz...
bu akşam son gaz bir kaç ev daha bakıcam kıslar...yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?