• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Günaydın gelinler,Hayırlı cumalar.
Lindadrk sağlammısın kaydirigubbakcemile3
günaydın çıtır
Günaydın gelinlerrrr hayırlı cumalar ne var ne yok bakalımm opuyorumnanaktan

günaydın çıtır :)
Evet mini mini hoş bir modelmiş.
Küçük odamıza biz de böyle bir şey alacağız zaten fazla yer kaplamasın diye.
ama salonumuz geniş olduğu için tv ünitesi yaptırıyoruz.

:dance: bu şimdi tek çekmeceli ya ...ben çekmecem biraz daha yüksek

maşallah lindadrk sağlamsa yola devam edebiliriz zemuszemus
Bugünkü gündem maddemiz ne peki sositososito

Böyle söyle söyle nazar et beni birazdan kafam gözüm yarıldı dersem şaşırma sonrakaydirigubbakcemile3

Ya dün akşam aklıma geldi kıslar Dini nikah ne zaman yapılıcak fikri olan var mı :uhm:

Böyle söyle söyle nazar et beni birazdan kafam gözüm yarıldı dersem şaşırma sonrakaydirigubbakcemile3

Ya dün akşam aklıma geldi kıslar Dini nikah ne zaman yapılıcak fikri olan var mı :uhm:

biz gecen pazar kıyıcaktık...ama ben regl oldum kaydirigubbakcemile3

Düğün gecesi zor olur sanırım. Herşey bitiyo herkes gelin evine geliyo üst baş çıkar abdest al felan zaten yorgunsun önceden halletmek lazım evet.

Yaa bizim erkek tarafı hiç böyle birşey söylemediler,hani şu zaman yapalım bu zaman yapalım gibisinden :uhm:

düğün gecesi veya kına gecesinde olmasın yaa, o karmaşada bide onunla uğraşamam.
şimdi bir haftasonu gider kıydırırız olmazmı :uhm:

aktım canım güzelmiş,güle güle kullan inşallah :Saruboceq:

sagol canım:dance:

Düğün gecesi zor olur sanırım. Herşey bitiyo herkes gelin evine geliyo üst baş çıkar abdest al felan zaten yorgunsun önceden halletmek lazım evet.

hayır canım reg olunca olmaz tabi...
imam kıyıyor zaten ..
32 farzı bilmek gererkiyr hemde...

Yaa bizim erkek tarafı hiç böyle birşey söylemediler,hani şu zaman yapalım bu zaman yapalım gibisinden :uhm:

düğün gecesi veya kına gecesinde olmasın yaa, o karmaşada bide onunla uğraşamam.
şimdi bir haftasonu gider kıydırırız olmazmı :uhm:

kına gecesine bırakılmaz oya :olmaz:
boş bir zamanda kıyın işte mesela şöyle yapın dügünle kına gecesi arası boş bir gün bırakmıcak mısınız...o boşlukta yapın işte..

Back