• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

canım ben duvarda dursun istiyorum..
diger türlü o bit tvlerden farkı olmuyorki..
yukarda istiyorum çekme türüde sırf uydu ve vcd için canım

mesela şunun sadece altını almak istiyorum tv de duvarda dursun istiyıorum

medya marketlermi bakım

Mediamarkt'ta vardır sanırım. Koçtaş , Bauhaus , praktiker gibi yapı marketlerde bulabilirsinyerimseniben

kablo gizleme ssitemi diye geciyor bu:uhm:

Eklentiler

• $A8KQS4VCA1F68SUCAAF0SIVCAM3VW80CA4MNU91CADX45N9CAG73WZICAFXEW73CAZ39MEICAL0318KCAG8F7C2CACE6...webp
    $A8KQS4VCA1F68SUCAAF0SIVCAM3VW80CA4MNU91CADX45N9CAG73WZICAFXEW73CAZ39MEICAL0318KCAG8F7C2CACE6...webp
    976 bayt · Görüntüleme: 21
Bugün kesin bişey var bende ohaoldumsmile

Hastaya anestezi için iğne hazırlıyodum ampule vuruyoruz ya şişeyi kırmak için, şişenin ucu kırılıp karşımdaki duvara vurup geri gözüme girdi kafamçokkarıştı Allahtan parçaları gözümü kesmedi :Saruboceq: Azıcık elime pansuman yapmak zorunda kaldım :gitme:
Ben en iyisi daha başka bişey atlatmadan eve gidiyim sağ salim :çok üzgünüm:

Evet canım bu ve buna benzer şeyler..

altına o 2 ci ekledigim uydu için o sehbayı alırım he???

Hastaya anestezi için iğne hazırlıyodum ampule vuruyoruz ya şişeyi kırmak için, şişenin ucu kırılıp karşımdaki duvara vurup geri gözüme girdi kafamçokkarıştı Allahtan parçaları gözümü kesmedi :Saruboceq: Azıcık elime pansuman yapmak zorunda kaldım :gitme:

dikkat et cnm :nazar:

Aman canım dikkat et kendine.
Geçmiş olsun.

dikkat et beaa deliiii, nazar çıkmıştır inşallah :nazar:

ben bidaha gitmem, başım ağrıyo benim öyle çok kalabalık yerlerde. alışveriş merkezlerindede öyle oluyo. gitmeden belirliyorum ne alacağımı girip alıp çıkıyorum. gezemiyorum yanikaydirigubbakcemile4

Back