• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Bizim eve çok yakın nişanlım önünden geçirmemeye özen gösteriyo kaydirigubbakcemile3 bişe alıp çıkıcam diiyorum bi bakıyoruz anons ediyolar mağazamız 15 dk sonra kapanacaktır diye :roflol:

ay ne komik...:roflol:

bizde gezerken nerde eşya nerde magza var gözümü alamıyorum..aşkımda beni frenliyor..hadi başak zaman bakarsın diyor..:roflol:

ben bidaha gitmem, başım ağrıyo benim öyle çok kalabalık yerlerde. alışveriş merkezlerindede öyle oluyo. gitmeden belirliyorum ne alacağımı girip alıp çıkıyorum. gezemiyorum yanikaydirigubbakcemile4

aynen ora hiç bana göre degil...karış kuruştur kesin...

katalogu bile adamın kafasını agrıtıyor ya..kafamçokkarıştı

aynen ora hiç bana göre degil...karış kuruştur kesin...

katalogu bile adamın kafasını agrıtıyor ya..kafamçokkarıştı

Yok aslında öyle karışık falan değil. her istediğini bulabiliyosun, o yönden iyi ama hem kalabalık hemde işte beni rahatsız ediyo. sadece alacağım kesin birşey varsa gidiyorum öyle yerlere.
ben böyle bunalınca annem bana sen kesin erken girersin menepoza diyo :roflol:

ben geçen ay gittim işte ikea ya kızlar nevar ne yok herşeyi aldım çıktım. huni den tutta maşa ya kadar zemuszemus

Benimden var huni , buzluklar , maşa , tutacaklar , bardaklar , un eleği ....kaydirigubbakcemile3 Seninle bu eşyalarımızda aynı desene herşeyin akasında IKEA yazıyo kaydirigubbakcemile3

ben kaçıyorum kızlar. iyi akşamlar,dikkat edin kendinize gelinlerrr ( bu tamamen lindadrk için geçerliydi ) kaydirigubbakcemile3

Yok aslında öyle karışık falan değil. her istediğini bulabiliyosun, o yönden iyi ama hem kalabalık hemde işte beni rahatsız ediyo. sadece alacağım kesin birşey varsa gidiyorum öyle yerlere.

aynen alıp çıkarım

:roflol::roflol:

anammm girmeden araya sıkıştır çocuğu barim :CüvCüv:kaydirigubbakcemile3

ben kaçıyorum kızlar. iyi akşamlar,dikkat edin kendinize gelinlerrr ( bu tamamen lindadrk için geçerliydi ) kaydirigubbakcemile3

Dalga konusu oldum yaww :dance:

Gidip yemek yapıcam aşkımaaa inşallah kesmem biyerlerimi kaydirigubbakcemile3
Çok hareketli biri olduğum için mutlaka bişe geliyo başıma engel olamıyorum kaydirigubbakcemile4

İyi akşamlar canım görüşürüss yarınn

kıslar dün baktık vestelden bunu alıcaz..
bu vestelin degil ama bulmadım nette onunkini...ona benzeyeni ekledim.

Eklentiler

• $pr_01_72367_max.webp
    $pr_01_72367_max.webp
    2,4 KB · Görüntüleme: 36
Günaydınlar..Supercim çok hoşmuş bu tv sehpan.

günaydın canım:1hug:

teşekkürler canım..kablolar gizleniyor....çekmecede var cd falan koyarız...çekmece üstünede uydu..yer kaplamaz ferah ferah..zemuszemus
lcd tv mizde siyah renkte zaten ..hoş duruyor..duvara monte etcez ..ister yukarda ister aşagıda yaparsınız dedi..yukarda yapcazyerimseniben

Evet mini mini hoş bir modelmiş.
Küçük odamıza biz de böyle bir şey alacağız zaten fazla yer kaplamasın diye.
ama salonumuz geniş olduğu için tv ünitesi yaptırıyoruz.

Back