• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

kayınvalide ankara dışında oturuyor
bacaklarından rahatsız olduğu için otobüse binemiyor , bizim ordan birlikte gelişcez, sonra balayı dönüşü arabayla onları evlerne bırakızırız inş.
yada balayına gitmeyip onları evlerine bırakırız :smiley-cool:
hangisi mantıklı sizce :)

yani siz balayındayken o sizin evde kalacak :uhm:

Kızlar Nevzat Tarhan diyormuş ki; erkek 27. maddeye işler iyi gitmezse, geçienemzsem ben onu başarım diyorsa 26 maddeyi çok çabuk geçer.

kıslar emlakçılar tam bir kira parasıda kendilerine istiyrlarmış..
aşkım dün gitmişti..bizkendimiz bakıcaz..
haftaya çarşamba vea perşembe ev bakmaya balşıyoruz kıslar

kıslar emlakçılar tam bir kira parasıda kendilerine istiyrlarmış..
aşkım dün gitmişti..bizkendimiz bakıcaz..
haftaya çarşamba vea perşembe ev bakmaya balşıyoruz kıslar

evet canım ama anlaşabilirseniz indirim yapıyorlar
siz emlakçıdan bakın sonra gidin ev sahibiyle anlaşın çaktırmdan yerimseniben

evet canım ama anlaşabilirseniz indirim yapıyorlar
siz emlakçıdan bakın sonra gidin ev sahibiyle anlaşın çaktırmdan yerimseniben

ay yok kıs öyle olurmu hiçaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3
bende dün onun esprisini yapıyodum..:roflol:

şu an durum onu gözteriyor canım
hatta haftaya getirecek ailesini
benden önce kayınvalide oturacak evde benneyaptımki

yaa iyi birşey değil ama yaa, hiçmi başka akrabaları tanıdıkları yok,yani hatta yoksa bile biz otelde falan kalalım demeleri lazım. bence ayıp ya yeni gelin daha kullanmadan kayınvalide kullanacak eşyalarını,yemek pişirecek,yatakta yatacak.yani bu kayınvalide için geçerli değil kendi annem içinde geçerli olurdu bu düşünce :sm_confused:

bu cümleyi anlayamadım canım :uhm:

yani kafasının en ufak bir yerinde, planlarında boşanıcam düşüncesine yer verilmemesi gerekiyormuş.

mesela, bir esnaf batıcam batıcam diye düşünürse, yada batarsam şöyle yaparım derse daha çabuk batar gibi.
davranışlar dua yerine geçmesin inş.

yaa iyi birşey değil ama yaa, hiçmi başka akrabaları tanıdıkları yok,yani hatta yoksa bile biz otelde falan kalalım demeleri lazım. bence ayıp ya yeni gelin daha kullanmadan kayınvalide kullanacak eşyalarını,yemek pişirecek,yatakta yatacak.yani bu kayınvalide için geçerli değil kendi annem içinde geçerli olurdu bu düşünce :sm_confused:

yok maalesef canım varda araları açık gidip gelmiyorlar
yatakta yatmaz heralde, çünki nişanlım şimdi bile yatmıyor yatakta,
biz onu birlikte kullanıcaz diyor ama aynı hassasiyet diğerlerinde geçerli değil

ben de kendi eşylarımı onlar gittikten sonra götürücem

yani kafasının en ufak bir yerinde, planlarında boşanıcam düşüncesine yer verilmemesi gerekiyormuş.

mesela, bir esnaf batıcam batıcam diye düşünürse, yada batarsam şöyle yaparım derse daha çabuk batar gibi.
davranışlar dua yerine geçmesin inş.

bilinç altı düşünceler..CADIARZU

yok maalesef canım varda araları açık gidip gelmiyorlar
yatakta yatmaz heralde, çünki nişanlım şimdi bile yatmıyor yatakta,
biz onu birlikte kullanıcaz diyor ama aynı hassasiyet diğerlerinde geçerli değil

ben de kendi eşylarımı onlar gittikten sonra götürücem

yani sen bilirsin tabi işişkileriniz nasıl bilmiyorum ama böyle bir durumda ben olsam nişanlımla ve kendi ailemle konuşurum, kendi aileme derimki kayınvalidemi biz gelene kadar siz misafir edermisiniz ,nişanlımada böyle böyle, benden önce kimsenin kullanmasını istemiyorum eşyalarımı, ilk önce ben kullanayım sonra gelsin istedikleri kadar kalsınlar falan gibi birazda ruhunu okşayıcı konuşurum. zaten kayınvalidende eğer bu teklife rağmen hala ısrarla senin evi,nde kalıcam diyosa ben o işten biraz art niyet ararım şahsen :dilcikar:

kaydirigubbakcemile4 Noluyo bakimmm burdaa

Biraz geciktim konuya ama olsunn. Ben anlamam valla nikahı basarım giderim doğruuuu evime kaydirigubbakcemile3 Bizimde uzaktan gelen misafirler olucak hep onlar için otelde yerler ayarlanıcak annemin evinde kalanlarda olcak. Zaten o geceyi evde geçiricez ertesi sabahtan balayınaaaaaboshayallersmile Gerçi daha gitcek yer bulmadım ama olsun :roflol::dance:

Back