2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Ne gusel ugurbocugu:) cok sevindim senin adına. Ama çalışmadıgımı düşünerek bana nerden başlamamı önerirsiniz. Bi yerden başlamalıyım

bızde camasr mak bulasık mak fırını kız alır yatak odasınıda
erkekte oturma odası kucuk oda halı perde yemek odası düğün falan yapar işte
ama bızde onu sen bunu ben yok
artık ortak yapıyoruz
onunla daha mobılya esya almadık ocakta alcaz
düğün tarıhı aıleler gelınce konusulcak ondan onunkı rizede benım aılemde niğdede
kurban bayramında bellı olcak ınş

suan calısmıyor msun
yemek takımı kahvaltı takımı catal kasık ve tencere takımı al derım
marka olarak keısnlıkle karaca alma derım
korkmaz tencere setı al ben aldım 400 tl gıbı cok kalıtelıdır ayrıca duduklusu tost mak. cezve setı herseyı var
bıde hisar markayı onerrırım
yemek takımıda kutahya porselen:lepi:

evet cnm çalışmıyorum çalışamıcam da sınava hazırlanıcam. bizde kız yatak odasını alır. çalışsam ben de işin ucundan tutardım ama çalışmadıgım için ancak gücüm mutfak esyaları, yatak odası, perdesi, falan onlara yeter. karaca almayı düşünüyordum almayayım mı.tencere seti mi 400 tl. internet sitesi var mı bakayım fiyatlarına bende. yavas yavas başliim taksit ödemeye alayım artık yavaş yavaş.

ben bundan aldımm cnm
karaca kesınlıkle alma derım
bıde netten alma sızın oralarda kesın vardır gör dokun elle:jeyyar: öle al

kızlar bakın buda benim kahvaltı takımım

Çok güzelmiş cnm allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsina.s.

ben 2010 eylül gelini olucam Allah nasip ederse! Bende şimdiden çok heyecanlıyım...:asigim:

bende varım bende :)
Rabbim kısmet ederse bizde 2010 haziran yada temmuz ayında evlenicez

selamlar. en aranıza yeni katıldım:)) ben burdayım kızlarrrrrrrzemuszemus

Hoşgeldiniz kızlar öyle bende varım diyip kaçmak yok ona göre

Birden alman hem zor olur cnm hemde unuttuğun gözünden kaçan şeyler çok olur. Elektronik eşyalara gelince 9-10 ayda ne kadar değişebilirki modelleri sonuçta hepsi aynı işi görüyo asıl para tutan onlar eline geçtikçe al derim yinede sen bilirsin tabi

karaca çin malı canım sakın alma,
hisar al korkmaz al,benim çelik tencerem yok kızlar,nişanlımın az kullanılmıs çelik tencereleri var onları kullanıcaz,ne gerek var hazırda varken gidip yenilerini almaya,sağolsun kayınvalidem gidip tefalden boy boy tavalar bile almıs,ilerde oğlum için lazım olur diye ne düşünceli kadın,bizim 9 ay var daha ama hemen hemen herşeyimizi aldık,sadece halı,perde ve tv kaldı zemuszemus
bide nevresim ve yatmak için yataş yatak..
ıvır zıvırlarda var 3-5 ama onlarıda nişanlımın migros kartındaki bedavalardan alıcam her ay 150 tl likhakkı var,migrostada gönlüme göre çok şık şeyler geliyor,geldikçe 9 ayda tüm eksiklerimi beleşe getirmiş olucam sositososito
ne şanslıyım dimi

Ben teflon tencerelerim bunlar...

Çelik tencerelerimde Aksu marka ama onların resmi yok çok önceden almıştı babaannem opuyorumnanaktan

aksu marka çok iyi canım
annem çeyizinde almıs,taşş gibi halada onları kullanıyoruz..

Bende çeyizimin bi kısmını hep o migros çeklerimle tamamladım canım süper şeyler oluyo doğru karar opuyorumnanaktan

aksu marka çok iyi canım
annem çeyizinde almıs,taşş gibi halada onları kullanıyoruz..

Evet cnm eski mallar daha kaliteli oluyo benimkide bi 10 senelik var ablam evlenince çeyiz için bana başlamışlar bi çok şeyi bırakıcam gerçi ama bu tencereleri sevdim

Bende çeyizimin bi kısmını hep o migros çeklerimle tamamladım canım süper şeyler oluyo doğru karar opuyorumnanaktan

gördüm canım senin çeyizlerini çeyizlerimiz köşesinde migrostan almıssın,hepsi çok güzeller.
benim nişanlımda migrosta çalısıyo,güney marmara migros,şok tansaş sorumlusu
sürekli dolaşıyo,gördüğü şeylerden alıyo,fakir blendır,king çay makinası ve tost makinası aldık,2 tane balayına giderken lazım olur diye bavul aldık,ben gecen gün gittim bursadaki mağazasında ürünlere inanamadım,sanki paşabahçe mağazası gibi ürün yelpazesini çok geniş tutmuslar ve çok kaliteli,herşeyimi ordan alıcam

Al canım valla ben bayadır gitmedim migrosa aslında gitmekte istemiyorum çünkü herşeyden fazlasıyla aldım ve artık almak istemiyorum ama görünce dayanamıyorum nasıl sığıcam eve bilmiyorum onun için pek gezmiyorum artıkki bişey almıyım diye kaydirigubbakcemile3

ohh hemde ne şanslı bızım bıseyımız yok
hanı ya k valıdem alsaydı gene ben alırdım aç gözluyum cunkukaydirigubbakcemile3
mıgrosta süper seyler var
nışanlın nasıl alıyo ordan kartı CADIARZU

Ben teflon tencerelerim bunlar...

Çelik tencerelerimde Aksu marka ama onların resmi yok çok önceden almıştı babaannem opuyorumnanaktan

gule gule kullan
bende böle bı takım alcaktım cok hoştu ama kalıtelı bsey yok
eternety ve karaca var onları almam zatı dığer markalarıda hıc tanımam
gıttım hisar mecury mavı renk aldım süper

Benimkisi Maas siye bi marka alman firmasıymış kaliteli duruyo kalında bilmiyorum artık 7-8 ay sonra anlarım opuyorumnanaktan

bende kütahya porselenden aldım,markası ne hiç altını çeviripte bakmak aklıma gelmedi
aldığım zaman kk ya üye olmamıstım henüz,cahilliğime geldi heralde kaydirigubbakcemile3
eve gidince bi bakayım,fotosunuda çekeyim dicem ama vakumlu şekilde naylona sarmışlar deseni pek anlaşılmıyo

GAF nan 7 8 ay demen bıle bı hoş::jeyyar: cakall
hıc duymadım o markayı almanlarada guvenmıyom ınş ıyı cıkar cnm

ajıkal kutahya ıse :lepi: tmmdır merak etme sen
nan ben koca koca kolılerden cıkarıyom sende cıkar ve cek:mymeka:

Hemde ne kadar hooşş :asigim: Kütahya iyidir bencede merak etme cnm

Ben işten ayrıldıktan sonra bütün odayı indirdim aşağı kolileri açıp baktım neler var neler yok hatırlamak içinde hepsinin fotosunu çektim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…