• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

slm kızlar nasılsınız bakalım
ben gittim topic dağılmış günde bikaç mesaj yazılmış olmazki ama :))
hadi toplanalım yine

hmm haklısın cnm :sinifsinif:
gerçi ben çevremde pek oruçlu görmüorum malesef akannehir

kızlar selam ölüyorum yorgunluktannn

çok yoğundum bugün nişanlımla aynı ofiste olmamıza rağmen bugün onun yüzünü görmedim

msnde bile yazamadım turizim isteyenler biraz daha düşünsün

çok yoğundum bugün nişanlımla aynı ofiste olmamıza rağmen bugün onun yüzünü görmedim

:roflol:
haklısın bugün işten ayrıldım ztn bende
ev kızı olmaya karar verdim :roflol:

hmm haklısın cnm :sinifsinif:
gerçi ben çevremde pek oruçlu görmüorum malesef akannehir

Evet bu sigara yasağından dolayı cafelerin çoğu masaları dışarıya koymuş nerdeyse hepsi dolu yemek yiyenler sigara içinler bu sene oruçlu pek yok seneye hele dahada az olacak tutanlar

Selam canım herkes bayram tatilini değerlendirme peşinde desene kaydirigubbakcemile

öldüm kızlar ya valla saat 1de müşteri geldii inanın 17:15de gitti yuh diyorumm

yaa yuhh bide ukala ukala bütün günü burda geçirdim yemek yiyemedim

keşke oruç tutsaydım dio...

ne insanlar var ya sıkılmadan oturdu...

Evet bu sigara yasağından dolayı cafelerin çoğu masaları dışarıya koymuş nerdeyse hepsi dolu yemek yiyenler sigara içinler bu sene oruçlu pek yok seneye hele dahada az olacak tutanlar

Selam canım herkes bayram tatilini değerlendirme peşinde desene kaydirigubbakcemile

evet valla gün uzun ve hava sıcak diye kimse tutmuyo üzülüyorum
tabi herkesin görüşü kendine ama eskisi gibi diil herşey malesef

İyiyim canım sen nasılsın nasıl gidiyo

İyiyim fıstığım ama ramazan da yoğunuz.Okulda eğitim seminerleri devam ediyo akşamları da iftarlardayım.Evlilik hazırlıkları askıya alındı bu ay.Bugünde bir öğrencim iftara davet etti onlara gidicem,çıkıyorum şimdi..Hepinizi öptümmma.s.

müjdeciiiiiiiiiiiii kızzz sen naptın çok çabuk olmadı mı bitanem bu istifa keşke biraz bekleseydin..Gerçi en doğrusunu sen bilrsin..

İyiyim fıstığım ama ramazan da yoğunuz.Okulda eğitim seminerleri devam ediyo akşamları da iftarlardayım.Evlilik hazırlıkları askıya alındı bu ay.Bugünde bir öğrencim iftara davet etti onlara gidicem,çıkıyorum şimdi..Hepinizi öptümmma.s.

Afiyet olsun cnm hayırlı iftarlar a.s.

müjdeciiiiiiiiiiiii kızzz sen naptın çok çabuk olmadı mı bitanem bu istifa keşke biraz bekleseydin..Gerçi en doğrusunu sen bilrsin..

haklısın cnm toplam 6 gün çalıştım ama sorun çalışma saatleri vs gibi ufak şeyler olsaydı amenna kalırdım çok başka durumlar var kızlar siz siz olun çalışacağınız yeri çoook iyi araştırmadan girmeyin bn kendimi bu kdr çabuk kurtardığıma seviniyorum.
söz konusu otel yani bilmiyorum anlatabildimmi...

haklısın cnm toplam 6 gün çalıştım ama sorun çalışma saatleri vs gibi ufak şeyler olsaydı amenna kalırdım çok başka durumlar var kızlar siz siz olun çalışacağınız yeri çoook iyi araştırmadan girmeyin bn kendimi bu kdr çabuk kurtardığıma seviniyorum.
söz konusu otel yani bilmiyorum anlatabildimmi...

:1shok: iyiki erkenden uyanmışsın canım

Selam Kızlarrr ben geldimmmmm nasılsınız bakalım???Kaç gündür giremiyorum nete özledim sohbetinizi yaa canlarım benimm opuyorumnanaktan alex83 çok sevindim bi arkadaş buldum bile kendime ne güzellll :1hug: beykent civarında benimde evim gürpınar yolunda yamacıma gel yerimseniben

cok sewındım canım gercekten cok yakınkaydirigubbakcemile3 aslında bayada bı kararsızım orda oturmak konusunda anlatırım sıze bı ara uzun bıraz kafamda cok karıısk anlcanız kızlar fıkırlerınıze ıhtıacım warr:kedi:

Back