• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

tatlım karşılıklı sorunlar ama konuşulmadığı için birikiyo bende artık yeter dedim....

ve bir ilişkide en ama en önemli şey,içine atıp biriktirmeden sorunları olaylar biraz da olsa soğuduktan sonra onla konuşmak canım,Tartışma esnasında belki uzatmayabilirsin.
onun dediği olabilir ama sonra sakin bir zamanı yakalayıp ben sustum ama aslında sende bu yönlerde haksızsın gibi konuşmak lazım,

tatlışım bizim kavgalarda tam tersi hep benim dediğim oluyo ne dersem sen bilirsin tamam canım deyip geçiyo ben bundan cok sıkıldım ya bi insanın hiçmi kendi düşüncesi olmaz ya:bbo:

mesela canım şunu beğendim alalımmı diyorum örnegin evimiz için tamam canım sen nasıl istersen öyle yapalım diyor....bu cok can sıkıyo.ya insan demezmi nasıl bişey nereye nerede ne zaman nasıl alacaksın diye....parasını verir karışmaz bundan nefret ediyorum kızlar ya:umursamaz:

bazı insanın huyu bu canım,benimkide mesela kadın olmalıymıs,benden çok ilgilenir
ama bi arkadasımın nişanlısıda çok ilgisiz,yapacak birşey yok bence
eskiden de böylemiydi ki? belki sebebi de olabilir bu davranışının

canım hep böyleydi ama pek umursamazdım.şimdi kendi evimizle uğraşıyoruz ona bile peki hayatım sen bilirsin sen nasıl istersen falan filan sıktı artık.ya tamam hiçbir maddi eksik bırakmıyor ama duygusu yok...ben böyle çekemem.maddiyat bu dünyada kalacak...

masumca seni çok iyi anlıyorum benimkide öyle.herşeye sen bilirsin ya yeter diyorum bide senin değiğin olsun valla masaya bi yumrunu vursa bişiy yaptırsa bana oh be dicem kendine geldi taa okadar yane.ama evlenince böle olması daha iyi olur diyo herkes çok farklı oluyomuş bana öle dediler bende inandım sende inan hiç sorun etme bence.düşündükçe içinden çıkamıyosun ve soğuyosun iice.pişmanlık çekiyosun sürekli kavga etmek istiyosun ama kavga etmeyi bile beceremiyo tamam diyip kestirip atıyo .sen kendini motive et ona kara vermesi gerektiğini öğretmeye çalış

inanan masumca benimkide öle tümm ev eşlaramıız ben seçiyorum ok der karışmaz şunua lalım bunu alalım diye
bende karışan erkek sevmem zaten çok sessizdir çok efendidir bişey
anlatırım harartli hararetli hiçç duvara anlatıyorum ben ...
adam tepkisiz ya kafa sallar ya hımm der bide aşırı fazlasıylaa rahat
yani önemli olan öyle sevmek ne güzel alalım demişş sana bişey söyliyim maddiyat bu
dünyada kalıyo ki adam aldırıyo cimri erkek varya pintisi hiç çekilmezzz hiççç

masumca seni çok iyi anlıyorum benimkide öyle.herşeye sen bilirsin ya yeter diyorum bide senin değiğin olsun valla masaya bi yumrunu vursa bişiy yaptırsa bana oh be dicem kendine geldi taa okadar yane.ama evlenince böle olması daha iyi olur diyo herkes çok farklı oluyomuş bana öle dediler bende inandım sende inan hiç sorun etme bence.düşündükçe içinden çıkamıyosun ve soğuyosun iice.pişmanlık çekiyosun sürekli kavga etmek istiyosun ama kavga etmeyi bile beceremiyo tamam diyip kestirip atıyo .sen kendini motive et ona kara vermesi gerektiğini öğretmeye çalış

biri nişanlımı anlatıyo aynen yaaa:sinifsinif:

lann vururum sizii

bulduk bunamayın lann millet evde kalıyo koca bulamıyo

herşeye tamam diyen adam bulmuşuız neymiş

tamam alırız demiş bunun için njişan atılırmı nannn:jeyyar:

şekerim herşeyde öyle ama....umursamaz...canım diyorum bana sunu alalım diyorum tamam hemen alalım diyor.ya demiyorki giy bakayım bide ben göreyim falan yok ya yok yok yok uyuz işte:olmaz::olmaz:

ah ah bizimde paramız yok her istediğimizi alamıyoruz ama gönlümüz zengin napalım.sen dediğimi yap iiceçekemiyom falan deme oğutma kendini iyice.sende üstüne üstüne git bunalt onu ilginden alakandan .sonra ondan bekle .yada alalım deme ozman bişiy bırak o diyene kadar bişiy alma .taktik yap herşeyide oluruna bırakazsın ki

Back