2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

hep böyle oluyo canım ya,işten çıkıp eve geldikten sonramı girebiliyosun nete,
olsun varsın herkes çıktıktan sonra yaptığın yorumlar bile yeter canım

Evet tatlım işten sonra giriyorum nete ve bi bakıyorum bir sürü sohbeti kaçırmışım içim içimi yiyiyooo :çok üzgünüm: Neyse bugün sizler varsınız biraz kaynatalım bari ya ösledimmm opuyorumnanaktan

Ya kızlarrr bişi dicem evlendikten sonra istanbul/avrupa yakasında oturacaklar var mı aranızda?Biz beylükdüzünde oturacağız,eğer yakın olursak görüşürüz yalnız kalmayız yeni evlerimizde ve hayatlarımızda..

bende bizim ustaları bekliyorum,onlar gelince çıkıcam,bankamatiğe uğramam lazım,annemin emekli maaşını çekicem daha eve gidip domates çorbası yapmam lazım,anneme söz verdim,markete uğrıcaktım ama zamanım kalmadı mafoldumben

Yaa bende çok güzel yapardım domates çorbasını öğrencilik yıllarımda şimdi tarifini unuttum :uhm: bi ara bana tarifini versene ajikalcim :kedi:

Yaa bende çok güzel yapardım domates çorbasını öğrencilik yıllarımda şimdi tarifini unuttum :uhm: bi ara bana tarifini versene ajikalcim :kedi:

veririm canım,ayıptır söylemesi çokda güzel yaparım,yarın özelden msj atarım sana,hatta bugün akşam yaparsam foto bile eklerim kaydirigubbakcemile3

veririm canım,ayıptır söylemesi çokda güzel yaparım,yarın özelden msj atarım sana,hatta bugün akşam yaparsam foto bile eklerim kaydirigubbakcemile3

Ooo hamarat arkidişim benim afferin kız sana :1hug: Yaa ben öğrencilik yıllarımda iyi yemek yapardım şimdi unuttum hep,mutfağa girmek hiç istemiyo canım kısslarr evlenince de böle olursa kocişimi açlıktan öldürürüm hee ya da beni kapıya koyar kaydirigubbakcemile3

Gelinciklerim ben kaçıyorum,bu akşam iftar için pilav benden gidip onu halledeyim,sonra yine gelirim inşaallah.Hayırlı iftarlar,öpüldünüz canlarımopuyorumnanaktan

slm kızlar ben de 2010 gelinlerinden olcam inşallah.şimdilik mayıs mı haziran mı belli değil.düğün salonlarını ne zaman tutmayı düşünüyorsunuz?

Back