2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Ooo hamarat arkidişim benim afferin kız sana :1hug: Yaa ben öğrencilik yıllarımda iyi yemek yapardım şimdi unuttum hep,mutfağa girmek hiç istemiyo canım kısslarr evlenince de böle olursa kocişimi açlıktan öldürürüm hee ya da beni kapıya koyar kaydirigubbakcemile3

son bi cevap yazayım cnm :)
valla mecbur kaldınmı bal gibide yaparsın canım,hem bal gibi hem misler gibi,
dumanı üstünde tüte tüte...
bende aksine öyle seviyorum ki,ders kitaplarımın arasından yemek tarifleri çıkıyor.
aşçı olmalıydım,en çok istediğim meslektii

slm kızlar ..allahın izniyle bende 2010 mayısta gidiciyim..herkesin hayırlı olur inşallah..

Slm cnm hoşgeldin aramıza hayırlısı olsun hepimiz için opuyorumnanaktan

Ya kızlarrr bişi dicem evlendikten sonra istanbul/avrupa yakasında oturacaklar var mı aranızda?Biz beylükdüzünde oturacağız,eğer yakın olursak görüşürüz yalnız kalmayız yeni evlerimizde ve hayatlarımızda..

Ben istanbulda olucam canım ama avrupa yakasındayken anadolu yakasına gelin gidicem senağlama

kızlar ben yavaştan toparlanayım çok bile kaldım,herkese iyi akşamlar,hayırlı iftarlar

İyi akşamlar iyi iftarlar canım görüşürüz kaydirigubbakcemile5

slm kızlar ben de 2010 gelinlerinden olcam inşallah.şimdilik mayıs mı haziran mı belli değil.düğün salonlarını ne zaman tutmayı düşünüyorsunuz?

Slm hoşgeldin cnm aramıza ben salonu tuttum sende şimdiden baksan iyi olur valla hihoyyyt

Ya kızlarrr bişi dicem evlendikten sonra istanbul/avrupa yakasında oturacaklar var mı aranızda?Biz beylükdüzünde oturacağız,eğer yakın olursak görüşürüz yalnız kalmayız yeni evlerimizde ve hayatlarımızda..

Müjdeciiii seninle çok yakın olacağız sık sık görüşürüz diye düşünmüştüm evlenince ama malum ben evlenince sende evleneceksin arkadaşım kaydirigubbakcemile3

canım benim hiiiç üzülme ben yine k.çekmece-florya civarında oturucam evlenmiş olsakta yer değiştirmicem inşallah bol bol görüşürüz inşallah opuyorumnanaktan

ceviz kabuğunu doldurmayan şeyler güzelim...ama benimkinde konuşma özürlülüğü var.konuşulmuyo onunla konuşmak için istediği bi an olacak randevu alacaksın yani:1no2:

çokmu büyük kavgalarınız yane birbirinizi anlamıyomusunuz ? sorun kimden ve neden çıkıyo bu çok önemli ve haklı isen ona bunu söle güzelce anlat gerekirse randevu al

bizi bizden başka kimse ilgilendirmez kimsede bizimle ilgilenmesin gerekmes desek bile nişanlılık döneminde bunu uygulayamıyoruz.ama kızlar en iyi biz biribirimiizi anlarız .10 ay nişanlıkalıcam allah hepimize sabır ve mutluluk versin

canım benim nişanlılık döneminde kavgalar artabiliyor,her tartışmayı kavga boyutuna getirmemek sizin elinizde,bende nişanlımla sık sık tartışırdım,hatta ipimizi koparıp ciddi kavgalara dönüşürdü,benimki biraz sinirlidir,aslan burcu olduğu için hep kendi dediği olsun ister,zamanla onu yola getirmeyi öğrendim,he he diyorum sonra bi şekilde kendi istediğime getiriyorum,sizde tartışmaları kavgaya dönüştürmemeye çalışın canım,napalım erkekler böyleler,bizler kahırlarını çekip,idare ediyoruz işte

Back