• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

gülümse canım iyi ediyosun sen boşver,ikimiz bir oldukmu herşeyi yaparız de nişanlına,oda üzülmesin.
daha destur canım nişan yeni olmus neler yaptılar öyle o kadınlar

kızlar farkettinizmi nekodar çok sorun var sorun olmıcak aslında:) hepimiiz bişiyler bekliyo bişiylr istiyoruz
bana bir yalan söyle sevgili.ellerinide kat içine ve yalandan tutuşunla,tutuştur gönlümü yak sevgili yak beni !ısınayım,sonra duman olayım,..çöz buzlarımı :))

ben altın olayına yorum yapamıcam.çok ayıp geliyo bana böyle şeylerin konuşulması
az taktınız bilmem ne diye,

canım bak benim nişanım evde oldu,önceden biz nişanlımla kuyumcuya gittik
orta yollu çok pahalı olmayan künyeyle bir tanede ince bir kelepçe aldık,
nişanlım evlenme teklif ederken tria pırlanta almıstı,onuda verdim,
bide kendi aramızda daha önceden taktığımız nişan yüzüklerimiz vardı,bileklikleri alırken onuda kuyumcuya verdik parlatsın diye,annesi bi bilekliği babası birini,nişanlım pırlantamı,dayımda aile büyüğü olarak nişan yüzüklerimizi taktı,o kadar yengesi teyzesi geldi,biriside bi küçük altın dahi takmadı,
açıkcası bizim taraftan da takan olmadı,ama ben sorun yapmadım,çünkü o zaman işin içinden çıkılmaz,aileye yansıyacak bir gerginlik olurdu,zaten aldıklarını bi kere bile takmadım kendim beğendiğim halde,,sağolsunlar şimdi el üstünde tutuluyorum zemuszemus

evet biz kızlar altınıı takmıyozda ah ah kaçtane ne taktılar ne kesitiniz ay ben dedim ama öle şeler yokdedim olmadı .sonuçda durumlarını bilipte evt diyorruz dimi
aaaaa evet demişken ben evlenme teklifi almadım kızlar biliyonuzmu ya:( hala içimde ama daha söleyemedim bi yolunu bulup.1,5 yıllık sevgilim nişanlım şuan.isteme günü yapalım dedik oldu ama bi evlenirmisin demedi .çok çabaladı aslında yapalım die de bi imkan olmadı .yapmak istediğini bildiğimden mi acaba kızmadım ama yinede koydu bee.nasıl evlenme teklifi aldınız dicekler saf saf bakcam:( ben bunu ona nasıl koz olarak kullanıyım ne diyim sizce

ay gülümse öldürceksin beni anacım,soranlara ortak karar verdik o zaten başından beri benle evlenmek istediğnii söylüyodu dersini,nişanlına da durup dururken bunu kullanma bence,şakalaşarak söylersin
ay birimizden birinin huzuru kaçcakta düğünler ertelencek diye ödümü patlattınız sabahtan beri mafoldumben

ay evet benimde ödüm patladı kızlar ne kadar hoşuz bakın ay olsun içimizi döktük rahatladık ama:)))))))))))))) kuş gibiyim kuş

Kızlar ben geldim hayırlı cumalar herkese :Saruboceq:

bende varım bende 2010 gelin adayıyım:) hoşbuldumm

Hoşgeldin canım aramıza a.s.

hoşgeldin canım,bursalı gelin adayları arttıkça bende dört köşe oluyorum:icecream:

Gerçekten bursalılar çoğaldı bursada kız kalmıycak galiba 2010da hepsi evleniyo kaydirigubbakcemile3

ya kızlar bide ben kaynanamı öle 2 güne bi aramıyorum .ne bilim öle içimden gelmiyo sizler ne sıklıkta görüşüyosunuz .nişanlanalı 1 ay olcak kayınbabamı enson nişanda gördüm ve konuştum.onlar öle bi lgisiz olunca bende pek düşmüyorum.aramak için aramakta istemiyorum.biz nişanlımla gayet iiyiz ama .

Çok sık aramana gerekte yokki canım ben haftada 1 bazende 10 günde bir görüşüyorum.Zaten insan konuşacak şeyde bulamıyoki :bbo:

kızlar barıştık biz:1hug::1hug:

Çok sevindim canım bunlar güzel zamanlarımız birbirimizi üzmemeye gayret edelim ben çok kırıyorum nişanlımı bazen şu çenemi tutamıyorum laelaelaelaelae

kızlar uzunca bi aradan sonra döndüm aranıza hihoyyyt..

netim gitti, peşinede nişanlım geld, öle giremedeim uzunca bisüre.

neler yaptınz bakem??

biz öle çarşıda witrin bakıoz bol bol koltuk beğenioourzkaydirigubbakcemile3

kızlar uzunca bi aradan sonra döndüm aranıza hihoyyyt..

netim gitti, peşinede nişanlım geld, öle giremedeim uzunca bisüre.

neler yaptınz bakem??

biz öle çarşıda witrin bakıoz bol bol koltuk beğenioourzkaydirigubbakcemile3

Hoşgeldin canım uzak kaldın buralardan bir sürü arkadaş katıldı aramıza kaydirigubbakcemile2 Bol bol hasret giderdin yani nişanlınla Allah tez amanda kavuştursun inşallah :Saruboceq: Mobilya felan bizde bakıyoruz ama almak için erken olduğundan şimdilik fikir ediniyoruz

Hoşgeldin canım uzak kaldın buralardan bir sürü arkadaş katıldı aramıza kaydirigubbakcemile2 Bol bol hasret giderdin yani nişanlınla Allah tez amanda kavuştursun inşallah :Saruboceq: Mobilya felan bizde bakıyoruz ama almak için erken olduğundan şimdilik fikir ediniyoruz

ewet cnm yaa baya canlanmış topik, ee tabi sıra bizde 2010 gelnlerinde dimi yani kaydirigubbakcemile5

bizde öle fikir edinioruz sadece bu nasıl şu nasıl die, zaten antalydan alcaz eşyaları ewimiz orda olcağı için, burdan alıp oraya nakliyat saçma olur dedik, hem eşyalara zarar gelir hemde naklyat parası werceğimize ewimize bişeler alırız o paraya dedik..

offf okadar güzel şeyler warkiii içi gidio insanın baktıkçaaazemuszemus

Allah hepimize hayalini kurduğu yuwayı nasip etsin inş..:Saruboceq:

ewet cnm yaa baya canlanmış topik, ee tabi sıra bizde 2010 gelnlerinde dimi yani kaydirigubbakcemile5

bizde öle fikir edinioruz sadece bu nasıl şu nasıl die, zaten antalydan alcaz eşyaları ewimiz orda olcağı için, burdan alıp oraya nakliyat saçma olur dedik, hem eşyalara zarar gelir hemde naklyat parası werceğimize ewimize bişeler alırız o paraya dedik..

offf okadar güzel şeyler warkiii içi gidio insanın baktıkçaaazemuszemus

Allah hepimize hayalini kurduğu yuwayı nasip etsin inş..:Saruboceq:

Amin canım sıra bize geldi sonunda zemuszemus

Back