- Konu Sahibi CADISILA87
- #1.101
Ben de 2010 mayıs tabi Allah nasip ederse :)) 2009 haziranda olacaktı da ertelendi opuyorumnanaktan
Hoşgeldin canım a.s.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de 2010 mayıs tabi Allah nasip ederse :)) 2009 haziranda olacaktı da ertelendi opuyorumnanaktan
nan kendı havamızı zaten bılıyok :dilcikar: deseydın
ben lazca öğrenmek ıstıyom :kedi:
Oynamamı istemiyo çok fazla bende diyorum yıllardır o günü bekliyorum bi dk oturmam yerime oda bari onların havalarda oturuyım diye öğretmiyo kaydirigubbakcemile3 ben ondada oturmam nasılsa gelinlikten gözükmez ayak hareketlerim nereye çekerseler giderim :roflol:
Hoşgeldin cnm aramıza
Kızlar ben kınayı büyük ihtimal komşunun terasında yapıcam benim düğün olacağı için zaten bi masrfa kına için ayrı masrafa gerek duymadım ama belli olmaz güzel bi cafe yada dükkan bulursak ordada olabilir kararsızım kınayıda hiç sevmem yaktırır yaktırmaz hemen yıkıycam kaydirigubbakcemile3
ohh bee sonunda bursalı bir gelin adayı çıktı,hoşgeldin canım hangi semtte oturuyorsun,hemen sorayım kaydirigubbakcemile3
hoşbulduk tatlım....
kızlar ben kınamı düğün salonunda yapıcam...sonrada yemekli nikah düşünüyoruz ama hayırlısıkaydirigubbakcemile5
Hayırlısı olsun cnm
ama sen nisan gelinisin benden önce evlencen haaahihoyyythihoyyyt
Hoşgeldin cnm aramıza allah kavuştursun askerine bende bekledim zamanında onlarım derdinden şaka maka 3 yıl olmuş askerlik biteli zaman geçiyo kızlar kaydirigubbakcemile2
Ben bu aralara giremiyorum kızlar temizlik yapıyorum 2 gündür ellerim su topladı valla mafoldumben nişanlımda geldi memleketinden yarınla onla geçer büyük ihtimal yine giremem:gitme:
Sende hoşgeldin aramıza cnm hayırlı olsun mobilyaların bende tez canlıyımdır bizimde evimiz belli olsa bende beğendiğim uygun bulduklarımı alırdım iyi yapmışsın aklından çıkmış
Hoşgeldin allah kavuştursun cnm çok az kalmış
Kurulu eve demişsin cnm kayınvalidenlemi oturucaksın yoksa nişanlın ayrı bi evdemi yaşıyo merak ettimde :1closedeyes:
Merhaba kızlar opuyorumnanaktan
Bende kısmetse seneye mayıs ayında evleneceğim. Şuan sözlüyüm ve kasımda nişanım var...
Beni de aranıza alırsanız sevinirim hihoyyyt
bugün yolda gelirken gene düşünürken yeni bir fikir buldum çok fenayım kızlar
kayınvalidemin evi benim oturucam evdenn daha büyük çünkü benimkis en üst kat balkonu çok büyük adetaa terasss...
salonu küçük o yüzden sığmam.. kaynanam yukarı çıksın ben aşağı nasıl fikir kaydirigubbakcemile3
hmmm ebnde küçükçekmecedeyim
o taraflarda bildiğiniz yerler varmı kızlar?
günaydın kızlar
ağlamak istiyorum yaaa,,moralim aşırı bozuk,
evliliğe dair tüm heveslerim kaçtı.
bahsettiğim gibi dün gecikmelide olsa saat 21:30 da mobilyalarımız geldi,koltuk takımını sipariş üzerine L koltuk yaptırdık,kumaşını seçtik,ortaya nasıl birşey çıkacak bize süpriz olacaktı,neyse heyecanla bekledik,koltuk takımı geldi kuruldu,aman allahım o kadar uzunki resmen tren gibi,benim akıllı nişanlım ölçüleri boydan boya verince koltuğun hiç bir özelliği kalmamış,aslında ölçüler konusunda benimde fikrim vardı ama koltuklar çok ufak gelince sanki daha da uzun durdu gibi,resmen şark köşesi olmuş,piyasadaki en iyi kumaştan seçtik güya ama onuda hiç beğenmedim,koltuğun birleştiği L kısmında imalat hatası olmuş,diğer minderlere göre daha yüksek,zaten zar zor sığdı,bir parçası kesilip küçültülmek üzere geri gitti,baştan bütün hevesim kaçtı,hayallerim suya düştü,ardından yemek odasını kurdular,yemek odası sipariş ettiğimizden daha koyu renk geldi,gerçi böylesi işimize geldi ama genede yaptıkları şey hoşuma gitmedi,orta sehpayı ve yemek masasını birleştirip monte ettiler,sandalyeler yanlışlıkla başka yere gitmiş cuma gelir dediler,tv ünitesinin üst kapağı,yemek odasının ince uzun olan konsolu(adını unuttum) birde çekmecesi kutudan kırık çıktı.gecem tam bir kabusa döndü,oturup ağlayacaktım artık,,allahtan anlayışlı kayınvalidemle kayınpederim isterseniz biz bunu yazlığa götürelim siz yenisini alın beğenmediyseniz dediler,yada birine verin dediler(ki parasını onlar ödediği halde) bizde nasıl olsa 1-2 sene sonra oturma odası alıcaz,bu köşeyi oraya alırız,salonada yeni oturma takımı alırız dedik ama.yeni gelin evimide nasıl insan içine çıkarıcam bilmiyorum,eksiklikler giderilince belki iyi olur diye avutuyorum kendimi ama hevesim kaçtı kızlar
kusura bakmayın çok uzun oldu ama içimi dökmek istedim mafoldumben
merhaba bayanlar 2010 haziran gelini olacağım nasipse:teytey: