• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

maddi açıdan sarsılıcaz tabiki yeni ev eşyalar düğün falan birde balayı delikafadulden hepsi için para lazımmm

kızlar bende geldim benimde aşkım askerden gelince 2010 yazına evleniriz artık :dance:

kızlar bişey sorucam nişanlısı veya sevdiği kişi şırnakta askerlik yapan varmı benim aşkım şırnağa gidiyo çok korkuyorum biraz teselliğe ihtiyacım var

kızlar bız bı turlu karar veremıyoruz bı bu agustos olcaktı erkek tarafı hazır deıldı buyuk ıhtımal 2010 ocak yada 2010 yaza sarkacak...o zmana kadar borcsuz her bıseyımısı hazrlarız...buda zugurt tesellısı olsun... :ecrin_bebek:

selam kızlar bende 2010 bahar yada haziran başı gibi evlenicem,aslında bu sene eylül ekim gibiydi ama erteledik :(

bir kac hafta öncesine kadar 2009 sonbahar gelin adayiydim simdi 2010 yaz gelini olcam hayirlisi artik bu sürecte eksiklerimide hallederim ama keske birde su hasretlik olmasaydi senağlama

kızlar bişey sorucam nişanlısı veya sevdiği kişi şırnakta askerlik yapan varmı benim aşkım şırnağa gidiyo çok korkuyorum biraz teselliğe ihtiyacım var

sevgilim ankara da askerlik yapıyor canım
asker beklemek çok zorr sen moralini yüksek tut ve askerine moral ver yerimseniben allah sağ salim kavuştursun inşallah tüm bekleyenleri :Saruboceq:

benim askerim yarın geliyo. bu yaz nişanımız olcak 2010 yazıda düğünümüz olcak byük ihtimalle. bende geleyim dedim oyüzden:)

benim askerim yarın geliyo. bu yaz nişanımız olcak 2010 yazıda düğünümüz olcak byük ihtimalle. bende geleyim dedim oyüzden:)

aramıza hoşgeldin canım
askerinle kavuşuyorsunuz ne güzelll hihoyyyt
benim askerimin gelmesine 123 gün var senağlama
geçer mi bu günlerrr offf yaaaa senağlama

aramıza hoşgeldin canım
askerinle kavuşuyorsunuz ne güzelll hihoyyyt
benim askerimin gelmesine 123 gün var senağlama
geçer mi bu günlerrr offf yaaaa senağlama

hoşbulduk,
aynen bende senin gibi düşünüyodum ama istesende istemesende bi şekilde geçiyo zaman. çok zor günler yaşadım şimdi geriye dönüp baktığımda ne çabuk geçmiş diyorum. hala inanamıyorum. Rabbim sanada tüm asker yolu bekleyenlerede yaşatsın bu duyguyu.:Saruboceq:
heyecandan ölücem akşam 8de burda olcak son saatler hiç geçmio:utangac:

hoşbulduk,
aynen bende senin gibi düşünüyodum ama istesende istemesende bi şekilde geçiyo zaman. çok zor günler yaşadım şimdi geriye dönüp baktığımda ne çabuk geçmiş diyorum. hala inanamıyorum. Rabbim sanada tüm asker yolu bekleyenlerede yaşatsın bu duyguyu.:Saruboceq:

gözün aydın canım hihoyyyt

hoşbulduk,

teşekkür ederrim canımm :1rolleyes:

bu topıc dolacak tasacak...daha ne konular açılacak...off bi sene nasıl geçer.....

kızlarrr giremiyodum kaç gündür iyiki açmışım topiği evet sevimli hale gelmiş artık burasıı ben bu ay nişanı erteledim temmuzda yıllık izne çıkıcam ozaman yapıcamm kızlar heves meves kalmadı artık ya bitsin şu angaryalar artık hiç iyi gelmiyor artık bana nişan nikahh öhh geldi

bende varım :nazar: aslında belirsizde sayılabilir sevgili sözlüm biraz kararsızda askere gidip gelsem mi yoksa ertelesem mi diye.. ama şu var kızlar zaman bana artık çok çok çok yorucu geliyor,sabır kalmıyor artık .. tabiiki bunda 5 sene bir beraberlik yaşamış olmamamın etkisi var...

bende varım :nazar: aslında belirsizde sayılabilir sevgili sözlüm biraz kararsızda askere gidip gelsem mi yoksa ertelesem mi diye.. ama şu var kızlar zaman bana artık çok çok çok yorucu geliyor,sabır kalmıyor artık .. tabiiki bunda 5 sene bir beraberlik yaşamış olmamamın etkisi var...

evlendikten sonra asker yolu beklemek zor oluyor tatlımm karar sizin tabikii kaydirigubbakcemile4
bizde 5. senedeyiz askerliği bekliyoruz
hep bekle hep bekle offfffffffffffff offfffffffffffff delikafadulden

Back