- Konu Sahibi CADISILA87
-
dün bi hesap yaptık evlendiğimiz zaman 6000 tl borcumuz olacak sadece,bence gayet iyi bi rakam.
ev kendimizin olduğu için herşeyi biblosundan perdesine,bütün aksesuarları sindire sindire almak istiyorum,
aceleye getiripte almış olmak için almak istemiyorum
belki gözüm alışıcak eşyalara ama olsun,içinde yaşamadıktan sonra hevesim kaçmaz heralde
6000 gerçektende iyi bir rakam canım kısa sürede bitirirsiniz borcu Allahın izniyle..Bir arkadaşım evlenmeden 9 ay önce evini tutup yavaş yavaş eşyalarını aldı,çünkü nişanlısı o evde yaşıyordu..Kışın buluşmak için mekan aramak zorunda kalmadılar kaydirigubbakcemile3 evde olmadıkları zamanda hep IKEA Bauhaus Tepe Home gibi yerlerde ev dekorasyonu için geziyorlardı zaten.Evlendiğinde hiç borcu kalmamıştı.Eve de iyice alışmıştı,dolayısıyla evlenip ailesinden ayrılmak onu çok zorlamadı.Yani öyle aman hevesim kaçacak diye düşünme hala o nişanlılık günlerini özlemle yad eder yerimseniben
Kızlar bikaç gündür nete giremedim ya,nerede kaldıysam o sayfadan başladım herkese yorum yapmaya çalıştım (hiçbişeyden geri kalmamak için kaydirigubbakcemile3 ) ayy ne çok konuşmuşum böyle,ben çok gevezeyim galiba :roflol: Ama napiim sizinle kaynatmahyı çok seviyorum opuyorumnanaktan
ajikal canımcım ikimizde haziranda evleneceğiz sanırım dimi?Kıss 9 ay mı kaldı hakkatennn anammm zaman çabuk geçiyo valla alkisalkisalkis
Kızlar ben geldim bugün uzak kaldım buralardan ne güzel kaynatmışsınız zemuszemus içim içime sığmıyo bugün çok gezdik bugün ama sonunda beyaz eşyalarımızı aldık opuyorumnanaktan çook mutlu oluyorum evimiz için bişeyler aldıkça :lepi: bide şu takvimde 7 ayı gördüm ya allaaaahhh :teytey::dance::teytey::dance:
Hayırlı iftarlar canım cokacimcoook
Ne sınavı hayırdır?Bizde kısmetse 27 hairan düşünüyoruz düğün tarihi olarak.Allah herkesin gönlüne göre versin :Saruboceq: Geçer geçer ben daha 15 ay var dediğim günü dün gibi hatırlıyorumihem kışın zaman daha hızlı geçer bak görürsün yerimseniben
günaydın kızlar,kimsecikler yok,çok durgun buraası ya,diğer topikler aldı başını gidiyo,hadi kızlaaaaaarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?