2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

hehe bende ondan sordum işte 3 tane turizmci,
allah allah dedim müjdeci turizm ci ee cadısıla87de de turizm yazıyor..
döndüm ben dün kimle konuştum diye diğer sayfalara kaydirigubbakcemile3

bend emüjdecime attım özel mesajı allahh benii napmasın karıştırıdm sizi kaydirigubbakcemile3

kızlar çok hoşsunuz ya allah iilinizi versin :roflol::roflol:
tek hayali acentacılık olan arkadaşınız şuan otelciliğe kaymış durumda
ama sizin anlattıklarınızdan sonra zaten yok ddm bana göre değil.
ets meela çalışma saatleri çook bide alışveriş mrkndeki bi şubeydi bnm görüştüğüm gece 10 a kdr mesai ve servis yok tmm çok kalite firma ama bi bayanın kaldıracağı bi meslek değil sılacım allah yardımcın olsun.
neyse balayı paketlerimizi senden alırız artık :sm_cool:

Kızlar ben geldimmmmmm kaydirigubbakcemile4 günaydınnnn başlamışsınız erkenden kaynatmaya ben daha yeni uyanıyorum :utangac:

canım hayırlı olsun,güle güle kullanın inşallah,
az bir zaman kalmış,

Tşk ederim cnm evet az kaldı geçiyo zaman çok şükür kaydirigubbakcemile2

[QUOTE

Oyy oyy oyy canım benim yerim seni :1hug:
Yaa ben özel okulda çalışıyorum arkidişim,yok seminerler yok velileri arayıp iftara davet etmeler yok iftarlar.. yasakkelime Ayy yoruldum anacım daha dönem başlamadan..Nete girmeye vaktim olmadı hiç anlayacağın..Bunlar dışında bir atraksiyon yok malesef :1no2:
Herkese hayırlı Ramazanlar canlarım opuyorumnanaktan

canım bilirim ablamda öğretmen baya zorlanıo bu tür mevzularda hiç önemli değil ben şaka yaptım.
bende diğer işe geçince gitremicem sanırım nete benneyaptımki

herkese günaydın bu aradaa
ömrümün sahibi hayırlı olsun canım güle güle kullanın.
böcük,ajikal,phenomen toplanın hadee :kahve:
[/QUOTE]

Sağol cnm sizde beyaz eşylarına almayanlar hemen alın derim biz haziranda almadığımıza öyle pişmanızki 850tl ye yakın zararımız var eylülde ötv kalkarsa diye bir daha aynı zarara girelim istemedik dün görüşmeye diye gittik aldık kaydirigubbakcemile3

şu an sözlü, yaklaşık 2 ay sonra nişanlı,inşallah 2010 yazında da gelinler kervanına katılanlardan olacağım:Saruboceq:

Hoşgeldin cnm Allah tamamına erdirsin inş.

aaa ayıp ettin cnmm biz aslında turizim şirketiyiz kendi başımıza

asıl işşimiz vize + ets didim acentalığı aldık.. ben bu otel bölümündeyim mesaiye arkadaşım kalıyor

8 e kadarr ben torpilliyim 18:30 da çıkarım hem bayanımm, hem nişanlım aynı yerdeyiz o artık buranın oğlu bende gelini gibiyim...

öle avantajlı yönleirm var yani yoksa 10 da çıkış imkansız cnm...

ama açık söylemek gerekirse zevkli geliyor işim bana

inşallah hayatımm kampanyalıları fln sürekli takip ediyorum :):):)
sen aklındakini söle bakim belki fikir olur

bodrumda hotel baia ,olmaz sa
blue dreams,
royal asarlık beach
uygun fiyatlı ve kaliteli olsun istiyorum,zaten haziran ayında fiyatlar çok yüksek olmaz ama işte bütçeye göre en iyisini seçmeye çalısıcam.
bu 3 otelide gördüm,blue dreams in manzarası çok hoşuma gitti,bide ben torbayı çok severim..baiada zaten çok çok kaliteli ondan seçtim,anlatmaya bile gerek yok

bodrumda hotel baia ,olmaz sa
blue dreams,
royal asarlık beach
uygun fiyatlı ve kaliteli olsun istiyorum,zaten haziran ayında fiyatlar çok yüksek olmaz ama işte bütçeye göre en iyisini seçmeye çalısıcam.
bu 3 otelide gördüm,blue dreams in manzarası çok hoşuma gitti,bide ben torbayı çok severim..baiada zaten çok çok kaliteli ondan seçtim,anlatmaya bile gerek yok

baia diyorum başkada bişey demiyorum

ama voyagelarda gerçekten çok kaliteli

canım baia çok yüksek ancak erken rezarvasyonda %35 indirimli alırsak uyguna gelir

asıl işşimiz vize + ets didim acentalığı aldık.. ben bu otel bölümündeyim mesaiye arkadaşım kalıyor

8 e kadarr ben torpilliyim 18:30 da çıkarım hem bayanımm, hem nişanlım aynı yerdeyiz o artık buranın oğlu bende gelini gibiyim...

Ohh ne kdar güzel cnm :nazar: Artık balayına karar verelim sendeyiz kaydirigubbakcemile3

kızlar bana bir akıl verin biz televizyon ve buzdolabı alma işini düğün zamanına erteldikki evlendikten sonra ödeyelim diye,kötümü ettik,ötv olayı varya,çok fark olurmuki acaba 8-9 ay sonra,belki evlilik sezonu geliyor diye o zamanda indirim olur ,ne dersiniz

canım dediğim gibi bnm görüştüğüm yer avm olduğu için gece 10 a kadar açık durmak zorundaydı aslında yine giderdim insanın kendi sevdiği eğitimini aldığı işi yapması güzel bişi ama işte uymadı şartlar. Bakalım otelcilik sektörü nasıl hiç belli olmaz bi bakmışsınız balayını otellerinizi ben bulmuşum ayarlamışım yerimseniben

CADISILAcım banada bişey öner gülüm nisan ayında nereye gidebiliriz bizde CADIARZU

kızlar bana bir akıl verin biz televizyon ve buzdolabı alma işini düğün zamanına erteldikki evlendikten sonra ödeyelim diye,kötümü ettik,ötv olayı varya,çok fark olurmuki acaba 8-9 ay sonra,belki evlilik sezonu geliyor diye o zamanda indirim olur ,ne dersiniz

Bence alın cnm haziranda ilk dştüğünde almadığımıza öyle pişmanızki çok zararımız oldu çok eylüldede kalkarsa bi o kadar daha

işlerim açıldı kzılar hepinizin balayı benden bide ajikalden :):)): ee okadra burda takılıyoruz artık meyvelerini toplarızz

şakası bir yana kızlarr :)

canım dediğim gibi bnm görüştüğüm yer avm olduğu için gece 10 a kadar açık durmak zorundaydı aslında yine giderdim insanın kendi sevdiği eğitimini aldığı işi yapması güzel bişi ama işte uymadı şartlar. Bakalım otelcilik sektörü nasıl hiç belli olmaz bi bakmışsınız balayını otellerinizi ben bulmuşum ayarlamışım yerimseniben

canım bi gir dene belki otelciliği daha çok seveceksin,olmadı acentada bir iş bulasıya kadar çalışırsın

cadısıla ben acentadan ayrılalı 2 sene oldu canım :) o yüzden senden alacağım balayı paketlerimizi :)
kısmet olursa tabi,,
beyaz eşya alamayız heralde çünkü şuan ayda 600-700 lira biriktirmemiz lazım gelinlik davetiye vs için

canım evlendikten sonra çok borç kalmasın derim ben yapabiliosanız siz yapın olmuosa aileler destek çıksın sonrasında sıkıntı çekmemek için yani opuyorumnanaktan

turicimcilere bir soruda benden yerimseniben
sonbaharada balayında nereyi tercih etmeliyiz :) (buarada ben kapalıyım ve heryerde rahat edemiyorum)

canım antalya şah-inn paradise
antalya karaburun
alanya bera
clup samira
alanya tuğra suit
bal beach otel
bunlar tesettürlülere özel havuzu/denizi olan oteller canım daha geniş bilgi ve otelleri netten bulabilirsin

Back