- Konu Sahibi CADISILA87
-
1de paydos cıkmam bellı olmuyo :gitme:
bzım nıkah olcak cnm pek sorun deıl kışı bı atlatalımda ınş gerısı kolay yanı ocak ayı bı gelsın bakarız artık bızde
hıc acele etmıyom yaa ne sakın bı ınsanım
ceyıs alıyom işim gucum yokk oda kredı kartını öduyo cok harcadı cokk :mymeka:
Bende çalışırken 6ya kadardı cumartesileri dediğin gibi 1 tane telefon bile çalmazdı iş güç olmazdı sıkıntıdan patlardım ama git demezlerdi :mymeka:ne güzel herkesler öğlen evlerine gidiyo,ben akşama kadar burdayım,bi tane bile telefon çalmıyo üstelik sinir oluyorum yaa
Evet şu kışı bi atlatsak işimiz çok şimdi hiç bişey yapamıyoruz.Çeyiz zaten al al bitmiyo ben artık almıyorum bişey bitti gibi zaten belli şeyler kaldı. Ben biriktirmiştim tazminatta aldım onlar olduğu gibi duruyo şimdi nişanlım biriktiriyo para beyaz eşyalar ve mobilyalar için
patron milleti şekerim,git dermi hiç.
parasını veriyorum duracak mantığı var onlarda.
ne güzel çeyiz işlerinizi halletmişsiniz,benim herşeyim alındı ama havlularım yok,yatak örtüm ve nevresimim yok,bide mutfak takımı masa örtüsü falan yok,ay aklıma geldide vitrin örtüsü ve vitrinin içine koyacağım bardaklarımın da hiçbirisi yok
en önemlisi beş kuruş param da yok,ailemden kimse destek çıkmıyor,allah büyüktür...kafamçokkarıştı
şimdi aranızda tek nişanlı olmayan benmiyim :roflol:
aman dışlamayın beni :)))
1 yılı geçmış herıfı kandıramadın mı laa :mymeka:ben 1. gun halletım işi:jeyyar:
:roflol::roflol: böcük çok hoşsun yaa
o beni kandıramadı desek
annesi geldi geçenlerde konuşmak için ama biz şubat düşünüoruz çünkü benimkinin işlerinin yoluna girmesi lazım
şubatta da ablamın düğünü var nasıl nereye sıkıştırcaz nişanı bilmiorum karışık valla
patron işteneyse
cnm allah yardım eder ınan bana cok onemlı seyler deıl
bıde önerım olcak ben yemek odası alırken vıtrın almıycam kıracı olcaz kalabalık etmesın o yuzden örtu ve bardak ıhtıyacım yok
ama genede bardak alcam cunku cok assortık garıyım
suplalarım bıle var kadehlerımde olmalı masada
banada kımse yardım etmedı ınş ıhtıyacımda olmaz
zaten gecım zor babamın emeklı maası anca kendıne yeter mafoldumbenallah sağlık versın evlenınce bıle alırsın
haziranda düğün düşünüoruz nişanla düğün arasında bişi kalmıcak o zaman nişanlılığın tadını çıkarmak lazımama arayada sıkışsın istemiorum bakcaz artık
tmm cnm bnde iftara gitcem hadi grş p.tesi bye
haziranda düğün düşünüoruz nişanla düğün arasında bişi kalmıcak o zaman nişanlılığın tadını çıkarmak lazımama arayada sıkışsın istemiorum bakcaz artık
tmm cnm bnde iftara gitcem hadi grş p.tesi bye
canım biz mobilyalarımızı aldık,çok büyük olmayan bi vitrini var yemek takımının,bakalım allah yardım eder inşallah,çokda dert etmek istemiyorum,evlenince de alınır diyorum ama hepten züğürt gibi gitmekte bi yerde koyuyo be canım,laf edecek insanlar değiller onlar daha sadece bavulunu al gel diyolar ama genede dokunuyo içime,,
neyse ben çıkayım yavaştan herkese hayırlı iftarlar,hayırlı akşamlar cokacimcoook
canım bende haziranda düşünüyorum,evlendiğimde 2 sene nişanlı durmuş olucam,fazla uzatmakta iyi değil,ideali 6 ay maksimum 1 sene olmalı,
ay çıkamadım ,,iyi akşamlar
sLm Kizlarrrr.... a.s.
ben buraya coktandir üyeyim ama bu bölüme bi kac öncesine kadar yazacagim aklima gelmezdii.. cünkü umutsuzdum.. ama 4.5 bekledikten sonraaa büyükk sürpriz Ankarada beni bekliormus meger.. veee nisanlandimm sonundaa....
insallahhdaa 2010 yilinin temmuz ayindada dügünümüz olacak... :asigim:zemuszemus
ayyyhh hala nisanli oldugum inanamiyorum.. bazilariniz belki biliodur nedenini, cünkü buraya yazmistim.. DARISIII BÜTÜN SEVENLERIN VE BEKARLARIN BASINA opuyorumnanaktan
(artikin bu bölümdeyim, tabii araniza alirsanizzz) :kedi:
en iyisi zaten aranın fazla olmaması tabı maddı yönden bı sıkıntınız yok ıse
nışanlılık en guzel dönemdır ama bu dönemde bıle ınsanlar sorunlar yaşıyorhaklılarda gercekten hayat çok zor RABBIM yardm etsın :Saruboceq:
doru valla araya kaynayıp nişanlılığı zor hale sokmak isteyen o kdr çok insan ve olay kalabalığı varki.. ablamdan biliyorum..
o zamana kadar maddi sıkıntı kalmaz heralde cnm para biriktiriyoruz şimdiden bide aile desteğiyle evleniriz biz sanıyorum ama tabi Allah bilir yinede Allah tüm ev kuracaklara yardım etsizn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?