2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

günaydın kızlar,uzun zamandır takip ediyordum artık bende sohbete bizzat katılmak istedim.bende Haziran 2010 da evlenicem kısmetse,kafamızdaki tarih 6 haziran ama henüz gidip gün almadık,Biz sade bir nikah töreni düşünüyoruz,ardından aile arası samimi bir yemek olabilir,şuan konusurken gençler gece eğlenmeye gider diyoruz ama zaman ne gösteriri bilinmez,gerçi nişanımda eğlenmeye gitmiştik,heralde nikahtada öyle olur,
şimdi ne kadar kalmış diye sayıyorumda 9 ay var nerdeyse,sanki zaman hiç geçmiycek gibi geliyor,bir 9 ay öncesine bakıyorum,neler yapmışız diye,zaman ne çabuk geçmiş buda hemen gelir geçer diyorum,
dün yatak odamız geldi,kuruldu,içim pır pır etti kızlar,:kedi:
ayın 26sında da salonumuz yerleşiyor,biraz acelemi ediyoruz bilmiyorum ama biz daha önce aldığımız için malum kriz sebebiyle mobilya firmalarına güvenemedik,depolarında durcağına evde dursun dedik,
neyse çenem düştü kaydirigubbakcemile3

ajikal hayırlı olsun bu arada canım :)))
eşya için evt biraz acele etmişiniz sanki belki o zamana başka modeller çıkardı.
gerçi mobilyanın modası öle hemen değişmio içinize sindiyse daha ne olsn güle güle kullanın..

canım valla gözüm başka model görmüyo,zaten klasik bir model seçtik,aldıklarımda içime çok sindi,birde zaten epey araştırdım,genellikle büyük firmalar senede 1 kere model çıkarıyolar 2008ya da 2009 modeli diye 1 senelik oluyor,acele etmemizin sebebide kdv ler %18 den %8e düşmüştü ya ,bide mağazanında indirimi oldu,epey indirimli aldık,nişanlımla ben ikimizde tez canlıyız ne yapalım zemuszemus

kızlaarrr merhaba uzun bı ayrılıgın ardından bende aranıza tekrar katıldım hazıranın sonunda tatıle cıkmıstım bugun geldım we gelır gelmez formumuzu actımm..hepınızı cok ozldım..zaman gecmez dıorduk gecmıs walla..en son yazdıgım ıletıyı okudum 133 gun kaldı sozlum askerden gelecek yazmısım suanda 32 gunu kaldı..zaman gectıkce dahada heyecanlanıorum...bayramda askım burda we bızde tam gaz hazrlıklara baslıcaz..hazırana kadar dugunu dusunuoruz..bakalım kısmet...

woooow süper o zaman. hayırlı olsun canım huzurla oturun inşallah.

evet canım öğrendim :lepi:
anlamı sen benim elim ayağımsın demekmiş :asigim:

süpermiş anlamı cnm
la benim tatlu ayım bana daha çiçek almadı ama 3 kere getirdiler zemuszemus onlar sayılırmıki acep CADIARZU

yahu kızlar ne güzel valla baya eşya alıyorsunu ben malesfe öyle herşeyi lamıyorum zaten kurulu eve gelin gidiyorum
bi oturba grubu bi yatak odası alıcaz bide ben tek parça gümüşlük büfesi istiyorum bakalım o olcakmı CADIARZU

canım valla aslına bakarsan bende eşya fazla almadım,almadım derken bir salon takımı ve yatak odası takımı aldık,bide kütahya porselenden içinde teflon tenceresi 3 set yemek takımı,çatal bıçaklı bir yemek seti almıştım,taksitleri temmuzda bitti çok şükür,bende kurulu eve gelin gideceğim için başka hiç birşey almıyacağım,borcam kablardan tencere tavalara kadar herşey var,şanslıyım biraz zemuszemus

selamlar bende izmirin meşhur kızlarındanım(havalı diil)nişanlım şuanda asker mayısta geliyo bizde 10.10.2010 da düşünüyoruz ama yer belirsiz

Hoşgeldin cnm aramıza allah kavuştursun askerine bende bekledim zamanında onlarım derdinden şaka maka 3 yıl olmuş askerlik biteli zaman geçiyo kızlar kaydirigubbakcemile2
Ben bu aralara giremiyorum kızlar temizlik yapıyorum 2 gündür ellerim su topladı valla mafoldumben nişanlımda geldi memleketinden yarınla onla geçer büyük ihtimal yine giremem:gitme:

Sende hoşgeldin aramıza cnm hayırlı olsun mobilyaların bende tez canlıyımdır bizimde evimiz belli olsa bende beğendiğim uygun bulduklarımı alırdım iyi yapmışsın aklından çıkmış

Hoşgeldin allah kavuştursun cnm çok az kalmış

Kurulu eve demişsin cnm kayınvalidenlemi oturucaksın yoksa nişanlın ayrı bi evdemi yaşıyo merak ettimde :1closedeyes:

bir gün bu cümleleri yazacağım aklımın ucundan geçmezdi ama yazıyorum işte...
kızlar ben daha evleneli 3 ay oldu.2008 yılında 2009 yazı evleneceklerin topiğinde yazmaya başlamıştım.üye olduğumda 11 ay vardı düğünüme :) hiç geçmicek gibi geliyordu,evli olanlar geçer bu günler göz açıp kapayana kadar diyordu ama bi türlü geçmek bilmiyordu.o topicte ne karamsar günler geçirdik beraber üzüldük birbirimize hep destek olduk.çok güzel dostluklar kurduk ve neredeyse hepimiz artık evlendik.şimdi sıra sizlerde düğünlerinize 1 sene var neredeyse vee bu süreç çok değişik duygular yaratacak sizde. umarım sizde biz 2009 yazı evlenenler gibi birbirinize destek olarak bu süreci kolay atlatırsınız.içinden çıkamadığınız bişey olursada biz topiğimizde sizi bekliyor olacağız.Hepinize şimdiden kolay gelsin ve allah tamamına erdirsin.....................

Muradına ermişsin ne güzel.ömür boyu mutlu olun inşallah.gerçekten zaman hiç geçmicek gibi geliyor.bunu herkesin yaşıo olması güzel aslında çünkü bu siteye girmeden önce bende mi sorun var diyodum.allahtan normal bişeymiş yanii :1rolleyesarısı bizlerin başına.zaman yaklaştıkça çok şey paylaşıcaz inşallah.opuyorumnanaktan

valla içimi rahatlattın elifsever,bende acaba bende de bir problemmi var,yoksa kudurdum mu falan diyordum kaydirigubbakcemile3
neyseki herkes bu zamanlardan geçiyormuş,bizede kavgasız,gürültüsüz atlatmayı başarabilmek kalıyor heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…